Horoscopul lunii octombrie. Balanța știe că mereu e loc de mai bine

În ceea ce privește dragostea, Balanța știe că e loc de și mai bine și face tot ce îi stă în putință pentru a atinge fericirea supremă.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna octombrie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Viața ta sentimentală va fi fantastică în această lună. Dacă ești implicat/ă într-o relație, aceasta va merge fabulos. Romantismul îți va invada viața și vei trăi dragostea din plin.

Dacă ești singur/ă, va fi o lună în care vei fi foarte activ/ă în relațiile tale cu sexul opus. Vei fi foarte atrăgător/oare, îi vei atrage pe cei din jurul tău și nu vei pierde ocazia de a ieși cu toți acei oameni care îți plac.

Bani

Cu banii te vei descurca bine luna aceasta, în ciuda activității reduse. Nu va trebui să îți faci griji, deoarece banii pe care îi primești și câștigi vor veni constant și îți vor acoperi perfect cheltuielile.

Într-adevăr, nu îți poți permite prea multe momente de răsfăț sau poate chiar niciunul, dar asta nu înseamnă că o duci rău.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Viața ta sentimentală nu vine cu ceva nou în octombrie, totul va decurge normal.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, fie ea de lungă durată sau la început de drum, va fi o lună liniștită.

Dacă ești singur/ă, vei continua să întâlnești oameni, să ieși cu prietenii și, bineînțeles, să păcălești și să seduci tot ce poți.

Bani

Banii vor fi un punct de interes pentru tine în această lună, deoarece sunt foarte importanți. Asigură-te că faci lucrurile bine, că înțelegi ce ți se cere și că analizezi foarte atent orice document sau hârtie legată de contabilitate.

Orice neglijență din partea ta se poate transforma într-o mare problemă. Fii foarte atent/ă!

Nu este o lună bună pentru a investi, dar, dacă trebuie să faci orice tip de tranzacție, cele mai bune zile pentru tine vor fi 19 și 20 octombrie.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Situația ta sentimentală va fi bună în luna octombrie.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, va fi o lună normală, fără discuții și cu mult mai multă apropiere și înțelegere decât până acum.

Dacă ești singur/ă, vei traversa o perioadă liniștită, fără prea multe dorințe în ceea ce privește dragostea sau relațiile amoroase. Îți va fi mai bine singur/ă.

Bani

Situația ta financiară va fi una bună, lucrurile merg bine pentru tine luna aceasta. Câștigi bine și nu ai de ce să fii nemulțumit/ă.

Banii vor proveni din surse diferite și nu există probleme economice, dimpotrivă, vei câștiga mai bine decât luna precedentă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Viața ta sentimentală se va îmbunătăți luna aceasta.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, aceasta continuă cu urcușuri și coborâșuri, dar cu intenția fermă de a rezolva problemele existente și de  repara ce trebuie reparat. Vei face tot ce ține de tine pentru a rămâne împreună.

Dacă ești singur/ă, vei fi surprins/ă să afli că cineva pe care îl considerai dușman te privește, de fapt, cu alți ochi.

Bani

În ceea ce privește banii, vei fi bine în octombrie. Vei avea bani pentru tot ce îți dorești sau îți trebuie și nu va trebui să îți faci griji în această privință.

Nici măcar nu te vei gândi că îți lipsește ceva, deoarece nu este cazul.

Citește și: Zodiile femeilor infidele. 5 semne din astrologie sunt mai predispuse să înșele

 

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Iubirea este complicată uneori.  

Dacă ești implicat/ă într-o relație, relația întâmpină probleme. Vor exista neînțelegeri constante. Încearcă să calmezi atmosfera!

Dacă ești singur/ă, romantismul și seducția vor pluti în jurul tău. Vei avea parte de o lună distractivă și palpitantă. Te vei simți bine!

Bani

În ceea ce privește banii, te vei descurca foarte bine luna aceasta. Va fi cel mai important lucru din această perioadă.

Banii vor veni din diverse surse. Intuiția ta va fi bună pentru afaceri și investiții. Salariul ți-ar putea crește și acțiunile sau investițiile pe care le faci vor da roade.

Străinii îți vor aduce noroc, așa că, dacă ești în căutarea unui loc de muncă, încearcă să îi abordezi. Vei avea succes garantat.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Dacă ești implicat/ă într-o relație, vei avea parte de o lună complicată. Nimic nu decurge așa cum ți-ai dori și comunicarea este dificilă. Neînțelegerile vor fi frecvente și vei petrece jumătate din timp supărat/ă. Este timpul să cauți soluții, să îți găsești din nou fericirea.

Dacă ești singur/ă, în octombrie vei fi cuceritor/oare și sexul opus va roi în jurul tău. Vei avea relații și flirturi, chiar dacă acestea sunt sporadice.

Bani

Cel mai bun lucru din lună are legătură cu banii. Vei fi foarte bine din acest punct de vedere.

Tot ce faci și investițiile tale vor da roade și vei trăi din belșug. Imaginea ta va fi aceea a cuiva bogat și prosper.

Te simți încrezător/oare și fericit/ă. Vei avea o intuiție foarte bună în afaceri. Va apărea un investitor care va dori să se asocieze cu tine. Ar putea fi foarte interesant pentru tine!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Cu dragostea te vei descurca bine luna aceasta.

Dar, dacă este ceva ce vrei să schimbi în viața ta de cuplu, astfel încât aceasta să fie și mai bună, este timpul să faci acele schimbări în căutarea fericirii tale supreme.

Schimbările pe care le vei face, dacă le vei face, vor fi bine primite de către partenerul/a de viață.

Bani

Cu banii vei sta grozav în luna octombrie.

Vei câștiga bani prin mai multe moduri, cu o mai mare ușurință decât până acum și vei avea suficienți pentru toate.

Vei investi în tine și în sănătatea ta, vei cheltui pe produse de înfrumusețare și haine. Vrei să ai o imagine perfectă și situația financiară îți permite acest răsfăț.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

În ceea ce privește dragostea, îți va fi bine dacă ai un partener. Va fi o lună liniștită și plină de înțelegere.

Dacă ești singur/ă, în octombrie vei atarge foarte mult oamenii de gen opus. Imaginea ta este perfectă și foarte atractivă și ești ca un magnet care cheamă dragostea la el.

Bani

În ceea ce privește banii, vei fi bine luna aceasta.

Si putea câștiga chiar mai mult decât luna anterioară, mai ales în ultima săptămână din octombrie.

Dacă trebuie să investești în ceva sau să faci o achiziție majoră, astrele te sfătuiesc s-o lași pentru finalul lunii.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Cu dragostea vei fi bine luna aceasta.

Dacă ai un partener, totul decurge natural și vei fi fericit/ă alături de persoana iubită.

Dacă ești singur/ă, octombrie poate fi luna în care întâlnești pe cineva special cu care începi o nouă relație. Cert este că vei cocheta mult și ai putea avea și câteva relații pasagere.

Bani

Nici cu banii nu o duci rău, ceea ce înseamnă că luna octombrie va fi bună per total.

Va fi o perioadă prosperă și, deși banii vor ajunge târziu la tine, în cele din urmă vei primi toată suma la care te așteptai.

Nu va trebui să îți faci griji de nimic!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Situația ta sentimentală va fi stabilă, fără schimbări sau probleme.

Tu și partenerul/a de viață veți comunica cu ușurință și vă veți înțelege uneori doar din priviri.

Dacă ești singur/ă, octombrie poate fi o lună plină de iubire. Vei fi foarte seducător/oare și vei atarge sexul opus, așa că vei primi mai multe invitații și te vei simți flatat/ă.

Bani

Cu banii, nu vei sta rău, dar vor apărea unele complicații pe care va trebui să le rezolvi.

Trebuie să îți reorganizezi bugetul și să fii foarte atent/ă cu toți pașii pe care îi faci, să citești orice document și să nu faci nicio greșeală atunci când vine vorba de bănci. În caz contrar, vor exista consecințe.

Este o perioadă bună pentru a economisi, nu pentru a irosi banii!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Viața ta sentimentală va fi distractivă luna aceasta, deși după săptămâna a 3-a lucrurile se schimbă.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, relația va fi foarte activă și pasiunea va domni în casa ta. În ultima săptămână din octombrie, lucrurile se schimbă și atmosfera capătă o notă mai serioasă și mai romantică.

Dacă ești singur/ă, vei ieși și vei socializa, vei atrage sexul opus și ai putea avea câteva relații pasagere. Pe de altă parte, în ultima săptămână din lună ar putea apărea o dragoste mai serioasă cu care ai putea avea o relație de lungă durată.

Bani

Cu banii o vei duce bine dacă vei depune puțin mai mult efort. Va trebui să fii foarte meticulos/oasă cu tot ceea ce faci, cu cererile sau hârtiile pe care le semnezi, pentru că orice neglijență te-ar putea costa scump.

Începând cu cea de-a 3-a săptămână a lunii, situația ta financiară va începe să se îmbunătățească.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

În ceea ce privește dragostea, lucrurile continuă să fie fantastice.

Dacă ești căsătorit/ă, vei fi foarte atent/ă cu partenerul/a de viață și totul va funcționa bine între voi. Viața intimă este bogată și condimentată.

Dacă ești singur/ă, va fi o lună plină. Octombrie te va găsi atrăgător/oare și dornic/ă de iubire.

Bani

Cu banii o să te descurci foarte bine luna aceasta.

Veniturile tale cresc puțin și puterea de cumpărare crește și ea, de asemenea. Vei fi bine și te vei putea răsfăța.

Ar fi un moment bun pentru a-ți valorifica bunurile: închiriază sau vinde ce poți pentru a cumpăra altceva.

Dacă îi ajuți pe alții, vei avea beneficii din punct de vedere financiar.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod