Horoscopul dragostei pentru săptămâna 4-10 octombrie. Gemenii trebuie să realizeze că e mai bine să fie singuri decât cu persoana nepotrivită

Gemenii trebuie să realizeze că e mai bine să fie singuri decât cu persoana nepotrivită.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Problemele din trecut capătă o nouă dimensiune în această săptămână. Va trebui să dublezi eforturile pentru a-ți menține calmul în ceea ce privește relația ta amoroasă. Numai în acest fel te vei asigura că nervii tăi nu vor escalada și nu vor provoca mai mult rău decât este deja.

Dacă ești singur/ă, se poate ca o persoană pe care o cunoști destul de bine să înceapă să îți dea de înțeles că vrea ceva mai mult de la tine.

Citește și: Horoscopul lunii octombrie. Balanța știe că mereu e loc de mai bine

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Știi locul pe care îl are iubirea în viața ta și cum fără ea nu ai nicio direcție. Nu poți trăi fără dragoste, așa că arată acest lucru și nu îți fie frică să pariezi pe inimă!

Dacă ești singur/ă, deții controlul absolut asupra vieții tale amoroase. Faci numai ce vrei, când vrei și nu ești încă dispusă să renunți la libertatea ta pentru nimeni.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Eforturile depuse pe acest plan vor atrage binecuvântări de tot felul. Mai ales vineri, când astrele îți oferă în dar numai dragoste.

Dacă ești unul dintre nativii singuri în acest moment, probabil că simți presiunea amintirilor și te încearcă nostalgia vremurilor când aveai pe cineva lângă tine. Nu regreta, mai bine singur decât lângă persoana nepotrivită!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vei avea un dar special de a-l asculta pe cel drag, deoarece are nevoie să-și povestească temerile sau preocupările, visurile și dorințele.

Te vei simți o persoană completă și utilă atunci când vei vedea că îl ajuți.

Dacă ești singur/ă, nu vei dori să faci nicio schimbare. Viața ta este perfectă așa cum este și ești mulțumit/ă cu ceea ce ai. Vestea bună este că vei primi înzecit tocmai pentru că nu ceri nimic mai mult!

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei avea parte de o săptămână splendidă în domeniul iubirii.

Persoana iubită va fi încântată de tine și ochii ei vor străluci de fiecare dată când te privește.

Dacă ești singur/ă, vei face o pasiune pentru cineva care nu este atât de atras de tine precum ți-ai dori. Riști să fii dezamăgit/ă, să îți pierzi încrederea în tine și să te blochezi pe viitor. Nu insista dacă nu vezi semnale pozitive, îți vei face rău singur/ă!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Există o lipsă de stabilitate în viața ta sentimentală, nu știi de ce îți este greu să te simți confortabil chiar și în propria casă.

Poate că ceea ce proiectezi, de exemplu prin intermediul rețelelor de socializare, are puțin sau nimic de-a face cu ceea ce trăiești și simți. Încearcă, în primul rând, să fii sincer/ă cu tine și să faci puțină ordine în viața ta.

Dacă ești singur/ă, încearcă pe cât posibil să nu lași umbrele trecutului să te urmărească. Ele pot fi responsabile pentru faptul că nu te poți angaja cu nimeni.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta trebuie să fii pregătit/ă pentru situații complicate în dragoste. Primele zile vor aduce puternice influențe astrale negative. Nervii vor ieși la suprafață și certurile dintre tine și partener/ă pot deveni foarte agresive.

Dacă ești singur/ă, găsești pe altcineva cu care să te cerți. Nu se întâmplă pentru că vrei, ba chiar îți displace, numai că energiile astrale afectează toți nativii, fie ei singuri sau cuplați.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În această săptămână vei fi un consilier excelent și vei putea pronunța cuvintele potrivire pentru persoana de lângă tine. Cel mai probabil, partenerul/a  de viață trece printr-un moment emoțional complex. Ajută cât îți stă în putință.

Dacă ești singur/ă, ai grijă la cei care îți adresează cuvinte mult prea pompoase pentru o primă întâlnire. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Începi săptămână cu zile oarecum contradictorii. Pe de o parte, ai totul în favoarea ta pentru a consolida relația amoroasă în care ești implicat/ă, de a trăi momente de pasiune și de a fi fericit. Pe de altă parte, vrei să scapi de angajament și să fii liber/ă.

Dacă ești singur/ă, o persoana apropiată ție îți va face cunoștință cu cineva. Nu vei vrea să mergi la întâlnire, dar o vei face de dragul ei și a intențiilor sale bune. E posibil să nu regreți!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei dobândi maturitate în materie de relații și romantism. Cei mai mulți nativi ai zodiei tale își vor consolida și plănui viitorul cu persoana iubită.

Dacă ești singur/ă, a sosit timpul să ieși și să întâlnești pe cineva diferit care te face să simți că vibrezi și îți aduce bucurie.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei dori să formalizezi sau să consolidezi relația în care ești implicat/ă în acest moment. Privește atent spre partenerul/a de viață și vezi dacă și el/ea își dorește la fel.

De asemenea, dacă ești singur/ă, te vei implica în mai multe povești de dragoste, toate, însă, fără continuare.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta vei avea nevoie ca partenerul/a de viață să fie și cel mai bun prieten al tău, cineva alături de care să te distrezi și care să se integreze perfect în grupul tău.

Dacă ești singur/ă, s-ar putea să fii prea naiv/ă și să pierzi șanse reale în dragoste.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod