Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 9-15 octombrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă eşti implicată într-o relaţie de multă vreme, cel mai probabil tu şi partenerul tău decideţi să treceţi la nivelul următor.

Dacă aveţi planificată o escapadă în aceste zile, cu siguranţă vei primi o cerere în căsătorie. Se anunţă veşti bune şi pentru nativele singure, o legătură mai veche ar putea fi reluată cu mai mult succes de această dată. Astrele sunt de partea ta şi te ajută indiferent de ce decizie iei.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta vei constata că relaţia ta amoroasă evoluează galopant, lucru care te sperie puţin.

Fie că eşti implicată într-o relaţie de multă vreme sau abia ai început una, cert este că simţi că îţi cunoşti partenerul de-o viaţă. Tot ce trebuie să faci tu în acest moment este să te asiguri că monotonia şi rutina e cât mai la distanţă de voi. Dacă eşti singură, nu vei vrea să schimbi această situaţie din cauza unei decepţii amoroase recente.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu permite nimănui să se implice în viaţa ta sentimentală, cu toate că uneori au dreptate în ceea ce spun.

E suficient să iei ideea principală, dar să nu zăboveşti prea mult asupra ei astfel încât să îţi distrugă liniştea. Doar tu şi partenerul tău de viaţă vă puteţi da seama ce e mai bine pentru voi şi cu siguranţă trebuie să îi spui lui ce nemulţumiri ai, nu altora!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în aceste zile, în special pentru mamele născute sub acest semn zodiacal.

Viaţa de familie îţi va aduce satisfacţii majore, probabil o reuşită a copilului îţi va face inima să crească de bucurie. Nici în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de viaţă nu ai de ce să te plângi, legătura dintre voi fiind mai puternică decât oricând. Pentru nativele singure se anunţă o perioadă plină de aventuri şi distracţie.

Leu(22 iulie - 22 august)

O decepţie amoroasă prin care ai trecut recent sau neîncrederea ta nativă în bărbaţi te poate face în aceste zile să pierzi o şansă mare la fericire.

Cel mai probabil vei evita să socializezi cu un admirator care îţi face curte, însă el chiar nu are nicio vină pentru eticheta pe care i-ai pus-o din start. Dacă nu îţi oferi şansa de a cunoaşte oameni noi, cu siguranţă vei căpăta frustrări şi mai amri decât cele existente deja.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Aştepţi cu nerăbdare momentul în care tu ţi partenerul tău de viaţă vă veţi putea bucura de puţină intimitate.

Viaţa voastră agitată v-a obosit şi poate v-a făcut intoleranţi unul cu celălalt. Planificaţi cu iubire o vacanţă numai pentru voi doi şi cu siguranţă veţi reuşi să reaprindeţi flacăra iubirii. Pentru nativele singure se anunţă o perioadă de flirt intens, însă fără rezultatele aşteptate.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu se anunţă schimbări majore în această perioadă pe plan sentimental.

Viaţa de cuplu va rămâne aceeaşi, cu bune şi cu rele. Este foarte important, însă, să nu te laşi păcălită de rutină, pentru că aceasta îţi poate aduce monotonie în relaţie. Fă din când în când activităţi inedite alături de partenerul tău de viaţă şi nu vei simţi cum viaţa trece pe lângă tine!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativele singure se pot bucura de mare succes în dragoste în această săptămână.

Cu cât vor socializa mai mult, cu atât şansele de a cunoaţe bărbatul potrivit vor creşte. Şarmul lor iese în evidenţă, dar şi încrederea în propriile forţe le va ajuta enorm. Pentru nativele implicate într-o relaţie serioasă se recomandă mai mult prudenţă în ceea ce priveşte flirtul cu alte persoane, altfel partenerul lor va deveni exagerat de gelos.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În aceste zile trebuie să îţi reorganizezi programul şi să încerci să aloci mai mult timp pentru partenerul tău de viaţă.

Chiar dacă acesta nu îţi reproşează acest lucru, este evident că nu aveţi prea multă intimitate. Dacă îţi dai interesul, relaţia în care eşti implicată poate fi perfectă şi îţi poate oferi bucurii nebănuite. Dacă eşti singură, a sosit clipa în care trebuie să laşi orgoliul deoparte şi să faci primul pas spre bărbatul pe care îl placi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta este despre relaţii, dar nu neapărat de dragoste.

Îţi vei pune prietenii pe primul loc pentru că de ei şi de sfaturile lor ai nevoie acum. Indiferent dacă relaţia ta de cuplu este în regulă sau întâmpini unele probleme în amor, cert este că bârfa cu cele mai bune amice îţi va oferi multă bucurie. Încarcă-te de energie pozitivă, iar apoi vei reuşi să îţi gestionezi mult mai bine viaţa sentimentală.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu ştii câte satisfacţii ar putea să îţi aducă relaţia în care eşti implicată, pentru că în ultima perioadă ai ignorat-o complet.

La fel se simte şi partenerul tău, dat la o parte şi uitat într-un colţ. Chiar dacă nu ai timp de el în timpul săptămânii, programează-ţi weekend-ul doar pentru voi doi. E necesar să îi demonstrezi că eşti capabilă să renunţi la alte planuri de dragul lui!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Încearcă în aceste zile să reiei legătura cu persoane pe care nu le-ai mai vazut de ceva vreme.

Indiferent dacă e vorba de un fost iubit sau de părinţii tăi, cert este că ai multă dragoste de oferit, iar ele sunt persoanele potrivite pentru a o primi. Dacă eşti o nativă singură şi disponibilă, cu atât mai mult ai libertatea de a relua o veche relaţie care s-a stins fără vreun motiv important sau grav. Lasă-te purtată de val şi condusă de inimă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod