Gest romantic

Cum să câştigi inima unei femei din zodia Vărsător

Femeia născută în zodia Vărsător e cunoscută ca fiind o persoană rece, chiar extrem de distantă uneori.
Acest semn de aer are o minte la fel de deschisă ca cerul, fiind foarte imprevizibil. Femeia din această zodie este sociabilă şi îşi face relaţii care durează. Timpul este relativ în cazul ei, deci nu contează dacă o cunoşti de o zi sau de o viaţă întreagă. Lista ei de contacte este plină, cu un amestec de caractere diferite. Cunoscută să privească dincolo de etichete, ea sfidează vârsta, rasa sau spectrul culturii. Îi place să fie un prieten în primul rând şi să rămână aşa, indiferent de situaţie.

Individualitatea ei iese în evidenţă în orice conversaţie.
Ea se mândreşte cu faptul că este un gânditor progresist. E ultima care acceptă opinia cuiva, doar din cauza orgoliului. Acest lucru o diferenţiază de alţii şi poate fi foarte intimidantă uneori.

Va fi impresionată dacă îţi cunoşti mintea şi dacă vii mereu cu idei care să o stimuleze


Te va ajuta mult să fii la curent cu cele mai noi tendinţe. Ea iubeşte provocarea, dar şi dezbaterea. Uneori se concentrează atât de mult o pe problemă, încât te poate înnebuni.

Fii pregătit pentru un început dificil


Dacă eşti o persoană care trebuie să se conecteze imediat emoţional cu cineva, cu Vărsătorul va fi destul de dificil pentru că nu poţi avea încredere în el. Pe cât de atrăgătoare e femeia Vărsător, pe atât de distantă se poate dovedi.
Caută puncte comune şi poţi echilibra lucrurile.

Ea are mulţi prieteni virtuali şi reali în toate colţurile lumii. E o persoană prezentă cumva tot timpul, dacă nu e acasă, e pe Skype, aşa că acest lucru te va ajuta să dai de ea. Totuşi, nu doreşte să fie un sclav al tehnologiei şi este cunoscut faptul că din când în când dispare complet, oprindu-şi telefonul sau dezactivându-şi contul de Facebook. Femeia Vărsător îşi apreciază timpul şi nu vrea să se blocheze în rutină, iar atunci când simte asta, va încerca ceva nou.

Este imprevizibilă


Odată ce crezi că ai pus mâna pe ea, ea se va evapora. Este în natura ei să rămână liberă şi chiar inaccesibilă uneori, deşi dă dovadă de integritate.
Ea se concentrează pe viitor şi e adesea preocupată de acest aspect. Ea caută noutate şi experimentare la orice pas.

E atrasă de originalitate


O poţi atrage dacă eşti cu adevărat original, mai ales dacă e vorba de ceva ciudat. Altele ar putea să îşi dea ochii peste cap dacă ar auzi lucruri bizare din partea ta. Te va ajuta să ai o relaţie cu ea dacă îi accepţi la rândul tău ciudăţeniile şi îi vei oferi spaţiul de care are nevoie pentru a se simţi cu adevărat liberă.

Fii interesant


Poartă sau spune ceva care să te facă să ieşi în evidenţă. Intră în această relaţie fără prejudecăţi, arată-i latura ta altfel şi fii pasionat de cazele umanitare.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod