Horoscopul banilor în săptămâna 9-15 octombrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta eşti mai lejeră la locul de muncă sau poate chiar liberă complet.

Ce-i drept, ai muncit destul de mult în ultima perioadă şi meriţi din plin o pauză. Dacă totuşi cineva îţi cere ajutorul, un coleg sau poate chiar şeful, rupe-ţi puţin din timpul tău liber pentru a rezolva solicitarea. Cu cât eşti mai săritoare, cu atât vei fi apreciată mai mult şi poate chiar avansată în viitorul apropiat.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vor exista multe şanse de a evolua profesional şi financiar în aceste zile.

Nu ştii de unde apar atâtea oportunităţi, dar reuşeşti să le îmbrăţişezi cu drag. Este favorizată munca în echipă pentru rezultate mai rapide şi mai bune. Nu strică nici să faci unele investiţii dacă dispui de banii necesari, astrele sunt de partea ta şi îţi vor călăuzi paşii oricare ar fi decizia ta.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Începi în forţă această săptămână, iar energia ta te ajută să faci multe lucruri bune pe plan profesional.

Eşti mai productivă decât oricând, fapt pentru care astrele îţi recomandă să te axezi pe proiectele şi sarcinile mai greoaie pe care le ai de rezolvat. În weekend, poţi lua o pauză detaşându-te complet de muncă, ai suficienţi bani cât să îţi poţi permite să faci orice îţi trece prin cap.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu vor avea loc modificări ale situaţiei tale financiare în această săptămână, dar cel mai probabil lucrurile nu vor rămâne la nesfârşit aşa.

Constanţa nu e bună în ceea ce priveşte viaţa profesională, aşa că după ce îţi reîncarci bateriile, încearcă să faci ceva pentru a evolua în carieră. Fie că este vorba de un curs de specializare sau unul care acoperă un alt domeniu de activitate decât cel în care activezi în prezent, cert este că nu trebuie să încetezi din a învăţa lucruri noi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Este o perioadă bună pentru planuri de viitor şi pentru punerea lor timidă în aplicare.

Nu ar strica să dai dovadă de mai mult curaj atunci când vine vorba de decizii financiare, cum ar fi investiţiile sau achiziţiile din pură plăcere. Dacă ai obţinut tot ce ţi-ai propus până acum în ceea ce priveşte banii, cu siguranţă e momentul să te şi bucuri de ei. Nu ezita să faci acest lucru alături de persoanele pe care le iubeşti!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu eşti prea mulţumită de situaţia ta financiară, puşculiţa ta golindu-se destul de mult în ultima perioadă.

Ce-i drept, banii s-au dus pe micile plăceri ale tale şi pentru că aşa ai decis tu, nu e ca şi cum i-ai fi pierdut inutil. Cu toate acestea, uiţi repede bucuriile pe care ţi le-a oferit şi ai regrete când vezi că economiile s-au dus. Încearcă să preţuieşti mai mult clipa şi să laşi grijile deoparte, situaţia nu e deloc gravă!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În ultima perioadă te-ai schimbat şi ai renunţat la stilul tău exagerat de strângător.

Acum, economiile tale se duc pe micile plăceri ale vieţii şi cu siguranţă eşti mai fericită aşa. Indiferent care a fost motivul schimbării, cert este că toată lumea sesizează o evoluţie a ta ca om. În perioada imediat următoare vei avea destule ocazii de a-ţi reface bugetul!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În zilele lucrătoare ale acestei săptămâni, ai toate şansele să cunoşti o persoană care te poate ajuta enorm în carieră.

Este foarte important să accepţi orice întâlnire sau delegaţie, doar aşa vei reuşi să întâlneşti oameni noi şi influenţi. Dă dovadă de curaj acum mai mult ca oricând şi încearcă să ieşi din zona de confort. Nu vor avea loc schimbări ale situaţiei financiare pentru moment.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă eşti muncitoare şi responsabilă, zilele acesta se pot dovedi a fi şi norocoase pentru tine pe plan financiar.

Nu e nevoie să te dai pe lângă nimeni pentru a evolua, cel puţin nu e o regulă în cazul tău. Devotamentul îţi va fi apreciat şi e posibil să primeşti un bonus neaşteptat. Faptul că şefii tăi sunt mulţumiţi de tine te va face să ai mai multă încredere în tine şi să fii mai prietenoasă în mediul profesional.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este foarte important ca mediul în care lucrezi să fie unul plăcut şi liniştit, doar aşa vei reuşi să dai randament.

Din această cauză, încearcă pe cât posibil să nu existe tensiuni între tine şi colegii sau superiorii tăi, indiferent cine ar putea să le provoace. Mai mult decât atât, dă-te pe lângă cineva care are puterea de a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară. Desigur, nefăcând nimic nepotrivit!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Evoluezi galopant pe plan profesional, iar în aceste zile vei cunoaşte adevăratul succes.

Te-ai dedicat sută la sută job-ului tău, cu toate că asta ţi-a adus minusuri pe celelalte planuri ale vieţii tale. Acum că ai obţinut funcţia şi banii doriţi, este necesar să iei o pauză şi să te bucuri de realizările tale alături de cele mai dragi persoane din viaţa ta. Ar fi păcat să nu le implici, pentru că şi ele au avut un rol important pentru ceea ce trăieşti acum.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Este o săptămână bună pentru delegaţii sau deplasări scurte în interes de serviciu.

Dacă primeşti astfel de propuneri, nu ezita să le accepţi pentru că doar aşa vei avea şansa de a câştiga bani în plus. Ai nevoie mai mult decât oricând de activităţi extra job care îţi pot îmbunătăţi situaţia financiară, pentru că în perioada imediat următoare vei avea multe cheltuieli care efectiv te sperie în acest moment!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod