Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 30 iulie-5 august

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Această săptămână nu va fi una prea liniştită pentru tine pe plan amoros.

Vot apărea tot felul de discuţii în contradictoriu între tine şi partenerul tău de viaţă, dar asta nu înseamnă că nu vă mai iubiţi. Chiar dacă vei fi tentată să renunţi de multe ori la relaţie, trebuie să ştii că certurile pot fi constructive dacă le gestionezi corect. Cu cât dezbateţi mai mult nemulţumirile pe care le aveţi, cu atât există mai multe şanse să ajungeţi la un numitor comun.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Încearcă în această săptămână să eviţi să aduci în discuţie probleme vechi peste care ar fi trebuit să fi trecut deja.

Chiar dacă ai unele nemulţumiri cu privire la partenerul tău de viaţă, nu e cazul să le readuci în discuţie şi pe cele vechi. Axează-te pe prezent şi oferă-i celui de lângă tine şansa de a se apăra, căci eşti foarte bună la a critica fără să aştepţi o replică înapoi.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta eşti pusă pe distracţie, cel mai probabil eşti plecată în concediu sau intenţionezi să o faci.

Dacă eşti singură, e momentul perfect pentru a te bucura din plin de liberatate şi de a flirta ori testa terenul în ceea ce priveşte anumiţi admiratori. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, cu siguranţă te concentrezi pe activităţile la care participi alături de iubit sau soţ. Scopul tău este de a reaprinde flacăra iubirii şi de a scăpa puţin de monotonie.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Eşti destul de agresivă verbal în această săptămână, în special cu persoanele apropiate ţie.

Din păcate pentru tine, partenerul tău de viaţă va fi singurul care te va face să înţelegi că greşeşti, iar modalitatea nu va fi una prea plăcută. Cel mai probabil va anula un eveniment pe care îl aşteptai cu sufletul la gură sau va adopta metoda tăcerii, lucru care te va scoate din minţi. Cert este că la finalul săptămânii îţi vei cere scuze faţă de toţi celor pe care i-ai tratat urât.

Leu(22 iulie - 22 august)

Orgoliul îţi va crea probleme pe plan personal în această săptămână, dar tot nu te vei lăsa convinsă că trebuie să te schimbi.

Faptul că îţi tratezi partenerul de viaţă cu superioritate îl va pune pe acesta pe fugă. Dacă relaţia e la început de drum, cu siguranţă nu vei fi prea afectată de această pierdere, însă dacă relaţia este una de lungă durată atunci vei traversa cea mai mare cumpănă a ta de până acum. Lucrurile vor fi destul de grave în cazul în care eşti căsătorită sau ai copii.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti mulţumită de viaţa ta în această perioadă, lucru care te surprinde atât pe tine, cât şi pe cei din jurul tău.

Ai parte de o linişte şi satisfacţie interioară care te sperie şi te face să te gândeşti că urmează ceva care să strice tot. Zicala e prea frumos ca să fie adevărat se potriveşte de minune acestui context, însă totul este doar în mintea ta. Bucură-te la maxim de tot ce trăieşti, în special de relaţia pe care o ai cu iubitul sau soţul tău şi de afecţiunea pe care o primeşti.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nimic nu te poate întoarce din drum atunci când îţi pui ceva în minte, iar asta e valabil şi pe plan amoros.

Dacă te-ai despărţit recent de partenerul tău, indiferent de insistenţele sale de a vă împăca tu nu vei ceda. Cu toate că ai regrete şi poate că în interiorul tău ţi-ai dori să vă reîmpăcaţi, orgoliul este mai puternic decât sentimentele tale şi toate lumea are de pierdut din această cauză.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În această săptămână vei avea parte de un eveniment în familie la care vei participa alături de iubitul tău pentru prima oară.

Emoţiile vor fi mari, însă odată ajunsă acolo te vei elibera de orice stres. Dacă te îngrijora faptul că cei dragi s-ar putea să nu îl placă, iată că astrele au fost de partea ta şi au creat conjuncturi favorabile pentru ca acesta să facă o impresie foarte bună. Fii mai curajoasă pe viitor cu privire la alegerile tale în viaţă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei fi uşor deprimată în acest început de săptămână, însă această stare proastă se va diminua pe măsură ce zilele trec.

E posibil dispoziţia să îţi fie dată de unele probleme de la serviciu, însă cei dragi sunt alături de tine şi te ajută să treci peste greutăţile întâmpinate. Din fericire, ai un partener cu un simţ al umorului bine dezvoltat, iar în situaţii ca acestea are ocazia de a-l scoate la suprafaţă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă eşti singură şi tristă, e cazul să treci la acţiune în această săptămână.

Nu e deloc benefic pentru tine să stai pe margine şi să critici sau să invidiezi cuplurile din jurul tău. Aici este vorba de propriile alegeri, aşa că dacă vrei să continui de una singură, măcar fă-ţi viaţa frumoasă fără să te uiţi la alţii. În cazul în care vrei să îţi faci cât mai rapid un iubit, trebuie să ieşi mai des în oraş şi să interacţionezi cu cei care se bagă în seamă cu tine. Nu fi reticentă!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei avea parte de o săptămână în care nu vei avea prea mult timp de viaţa ta personală.

Dacă eşti singură, acest lucru nu va constitui deloc o problemă, însă în caz contrar, va ieşi la iveală latura mai puţin plăcută a partenerului tău de viaţă. Chiar dacă ţi se va părea o tragedie pe moment, faptul că îţi dezvăluie personalitatea sa agresivă şi temperamentală este un lucru bun pe termen lung. După ce vei scăpa de această perioadă stresantă, vei avea mintea suficient de liniştită încât să poţi lua o decizie cu privire la el şi la relaţia voastră.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Instabilitatea de care dai dovadă ori de câte ori îţi faci un plan cu partenerul tău de viaţă va constitui o problemă în aceste zile.

Chiar dacă iubitul sau soţul tău s-a arătat înţelegător până acum şi ţi-a acceptat toanele, de acum situaţia se schimbă radical. Vei fi pusă în faţa faptului împlinit ori vei fi silită să faci o alegere grea. Fie pleacă, fie te schimbi, iar lucrurile sunt destul de serioase de această dată, aşa că nu lua nimic în râs!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod