Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 3-9 decembrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Relaţia ta amoroasă va fi favorizată în această săptămână.

Dacă te-ai separat recent de partener în ideea unei pauze, acum vă veţi da seama amândoi că nu puteţi trăi unul fără celălalt. Legătura dintre voi se va suda şi veţi deveni un cuplu extrem de puternic. Acest impas vă va deschide ochii cu privire la ceea ce vă doriţi cu adevărat. Dacă eşti singur, cel mai probabil familia îţi va face cunoştinţă cu o persoană care, surprinzător, chiar te va încânta.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Comunicarea dintre tine şi partenerul tău este foarte importantă în aceste zile.

Chiar dacă nu gândiţi la fel, e necesar să vă spuneţi unul altuia ce aveţi pe suflet şi, mai ales, ce aşteptări de viitor aveţi. Dacă relaţia ta e la început de drum, încearcă să nu îţi faci prea mari speranţe până nu ajungi să îl cunoşti foarte bine pe cel de lângă tine. În caz contrar, doar tu vei fi persoana dezamăgită.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativii singuri vor avea o săptămână excelentă în ceea ce priveşte dragostea.

Din pură întâmplare şi fără să faci ceva în acest sens, vei întâlni o persoană cu care te vei înţelege din priviri din prima. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, aceasta va trece la nivelul următor, ceea ce implică fie o căsătorie, fie un copil. Pe plan amoros traversezi o perioadă liniştită, în care lucrurile evoluează încet şi frumos.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este foarte important ca tu şi partenerul tău să încercaţi să scăpaţi de monotonie.

Dacă veţi continua în acelaşi ritm ca şi până acum, cel mai probabil nu veţi ajunge deloc bine. Dacă eşti singur şi disponibil, nu te lăsa afectat de ce auzi în jur şi încearcă să îţi trăieşti viaţa aşa cum îţi place. Cel mai important eşti tu, nu uita acest lucru!

Leu(22 iulie - 22 august)

Ai toate şansele să te îndrăgosteşti iremediabil în această săptămână, dar asta nu înseamnă că ai găsit persoana perfectă pentru tine.

Chiar dacă eşti plin de tine şi nu recunoşti când dai rateuri, această situaţie va fi mai evidentă decât orice cuvânt pe care îl spui. Cei din jur încearcă să îţi deschidă ochii, însă orgoliul nu te lasă să asculţi. Din păcate, tu vei fi dezamăgit la final.  

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi decisivă pentru tine în ceea ce priveşte viaţa sentimentală.

O persoană care a apărut recent în viaţa ta îţi poate da lumea peste cap şi te poate determina să fii infidel. Chiar dacă relaţia în care eşti implicat acum nu te mai satisface, încearcă să fii cât poţi de corect. Dacă eşti singur, nu te arunca în braţele primului venit, mai ales dacă difereneţele dintre voi sunt enorme.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Încă te bucuri de linişte pe plan sentimental, însă asta nu înseamnă că va fi o situaţie permanentă.

Tot ce trebuie să faci acum este să profiţi de armonia dintre tine şi partenerul tău şi să obţii cât mai multe lucruri dintre cele pe care ţi le doreşti. Dacă eşti singur, nu e exclus ca o persoană pe care nu o suportai să îţi pună inima pe jar. Ştie să flirteze, ţine doar de tine dacă îi vei răspunde la fel sau nu.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei fi într-o formă de zile mari în această săptămână, iar energia ta pozitivă e molipsitoare.

Cei dragi vor primi din partea ta exact ce au nevoie, de aceea îţi vor arăta aprecierea şi îţi vor răspunde cu multă iubire. Partenerul de viaţă te iubeşte mai mult pe zi ce trece, iar viitorul relaţiei voastre pare unul extrem de luminos şi promiţător. Dacă eşti singur, nu îţi băga coada în relaţia altcuiva!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta vei fi învăluit de persoane care vor să te cucerească.

La un moment dat, acest lucru ar putea deveni chiar obositor şi enervant. Dacă eşti în căutarea partenerului ideal, încearcă să faci o selecţie înainte de a te întâlni cu toate persoanele care te-au invitat în oraş. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, încearcă pe cât posibil să îţi faci partenerul să se reîndrăgostească de tine.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă te-ai despărţit recent de partener, iar motivele au fost destul de serioase, nu lăsa dorul să te întoarcă din drum.

Indiferent cât ai încerca să faci lucrurile să meargă din nou, e posibil ca tot tu să sfârşeşti suferind. Sfatul astrelor este să te îndepărtezi cât mai mult de acesta şi să începi să îţi construieşti o nouă viaţă. Nu va fi uşor de la început!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Viaţa sentimentală nu va fi în atenţia ta în această săptămână, însă lucrurile par destul de liniştite pe acest plan.

Te vei concentra pe prieteni, în special pe unul care are mare nevoie de tine. Nu vei ezita nicio clipă să îi oferi ajutorul, însă sfaturile şi prezenţa ta sunt cele care îi vor ridica moralul. Bunătatea ta este apreciată de multă lume şi vei fi dat drept un bun exemplu.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu este exclus ca în aceste zile să dezvolţi o relaţie cu un şef de-al tău.

Ce-i drept, va fi vorba doar de atracţie fizică la început, dar pe parcurs lucrurile s-ar putea schimba. Indiferent de ceea ce simţiţi, încercaţi amândoi să ascundeţi ce se întâmplă între voi. Flirtul şi comentariile cu tentă sexuală nu îşi au locul la serviciu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod