Horoscop. Cum stai cu banii în luna decembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru luna decembrie pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Luna decembrie va fi una extrem de bună pe plan financiar.

Vei munci mult, însă toate eforturile tale vor fi răsplătite pe măsură. Mai mult decât atât, ai toate şansele să fii avansat sau să ţi se facă propuneri tentante de noi job-uri. Cu toate acestea, trebuie să ai în vedere cheltuielile inevitabile din această perioadă, de aceea astrele îţi recomandă prundeţă atunci când bagi mâna în buzunar.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este o lună bună pentru afaceri şi poţi primi bani din surse surprinzătoare.

Eşti tentată să faci mai multe cumpărături decât de obicei, dar acest lucru este explicabil ţinând cont că este perioada cadourilor. În orice caz, trebuie să mergi pe principiul oferi şi vei primi. De regulă, bunătatea este răsplătită cu bunătate, însă nu acesta să fie scopul acţiunilor tale. Te vei bucura enorm şi te vei simţi împlinit să îi faci fericiţi pe cei din jurul tău!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ai ţeluri măreţe pe care vei ajunge să le atingi doar dacă ai ambiţie şi nu te laşi întors din drum de nimeni.

Situaţia ta financiară nu este una dificilă, însă niciodată nu strică să câştigi mai bine. Prinde oportunităţile din zbor oportunităţile care ţi se oferă, chiar dacă nu porneşti la drum cu acest mod de gândire. Perioada sărbătorilor va fi una care te bagă la cheltuială şi care îţi poate face o gaură serioasă în buzunar.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Încearcă pe cât posibil să îţi achiţi toate datoriile în această lună şi să laşi lucrurile foarte clare înainte de a intra în noul an.

Stai bine la capitolul afaceri, aşa că poţi profita de această situaţie pentru a rezolva din problemele financiare cu care te confrunţi. Dacă vrei să îţi schimbi job-ul, acum este momentul potrivit pentru a da dovadă de curaj în ceea ce priveşte asumarea riscurilor.

Leu(22 iulie - 22 august)

Încearcă pe cât posibil să îţi achiţi toate datoriile în această lună şi să laşi lucrurile foarte clare înainte de a intra în noul an.

Stai bine la capitolul afaceri, aşa că poţi profita de această situaţie pentru a rezolva din problemele financiare cu care te confrunţi. Dacă vrei să îţi schimbi job-ul, acum este momentul potrivit pentru a da dovadă de curaj în ceea ce priveşte asumarea riscurilor.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna decembrie vine cu cheltuieli majore pentru că nu reuşeşti să îţi impui limite.

Cel mai probabil te-ai văzut în bani şi eşti tentată să faci tot felul de cumpărături inutile. Încearcă să îţi controlezi impulsivitatea şi să achiziţionezi doar ceea ce trebuie, altfel te vei trezi la finalul lunii cu buzunarele goale. Nu uita că nu faci nimic pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară, aşa că păstrează un raport echilibrat între ceea ce primeşti şi ceea ce dai.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna decembrie va veni cu unele cheltuieli la care nu te aşteptai.

Din păcate, acestea te vor determina să renunţi la unele planuri pe care ţi le-ai făcut, însă nu e atât de grav precum vrei să pară. În primul rând, ar trebui să fii fericit că ai de unde da şi că nu e necesar să te împrumuţi. Toate lucrurile pe care le trăieşti şi toate locurile pe care le vizitezi nu pot fi pe gratis!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Se anunţă provocări profesionale în luna decembrie pentru tine.

Chiar dacă eşti sceptic la început, pe parcurs îţi vei da seama că merită să îţi asumi şi riscuri. Nu ezita să te reorientezi profesional sau să accepţi un job nou dacă ţi se oferă această şansă. Câştigi modest, însă dacă optezi pentru schimbare, şansele de a evolua rapid sunt extrem de mari.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Planetele se aliniază pentru tine în luna decembrie şi te ajută să îţi atingi cele mai înalte obiective profesionale.

Odată cu evoluţia ta, pe lângă munca asiduă, vor veni şi rezultatele băneşti care vor strâni invidie în rândul celor din jurul tău. Pentru a reuşi în carieră, este foarte important să ai parte de echilibru pe celelalte planuri ale vieţii tale.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Eşti destul de adânc îngropat în datorii, iar luna decembrie nu pare să vină cu vreo rezolvare pentru tine.

Din fericire, de la problemele mari te vor salva cei dragi, care au fost mereu alături de tine, dar pe ajutorul cărora nu ar trebui să te bazezi întotdeauna când dai de greu. Încearcă să fii cu capul pe umeri şi să nu te întinzi mai mult decât te duce plapuma. Pentru că este perioada sărbătorilor, cei din jur vor fi mai toleranţi cu tine.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu pleca urechea la tot ce ţi se spune, mai ales atunci când vine vorba de bani.

E posibil ca în această lună să fii păcălit de o persoană de la care chiar nu te aşteptai. Deschide bine ochii şi nu te încrede în cei care îţi cer bani cu împrumut sau în cei care se victimizează fără vreo bază reală. Perioada sărbătorilor ne face pe toţi mai buni, însă nu e cazul să fim şi naivi!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Este foarte important ca la începutul acestei luni să îţi uneşti forţele cu altcineva pentru a obţine rezultate mai rapide.

Fie că este vorba de colegi, prieteni sau partener, cert este că mai multe idei pot scurta traseul către succes. Nu o duci rău cu banii, de aceea vei fi extrem de atentă şi darnică cu cei dragi. Mai mult decât atât, ai suficiente motive de a sărbători.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod