Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna decembrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna decembrie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Luna decembrie este mult mai liniştită decât cea anterioară, cel puţin pe plan sentimental.

Atmosfera sărbătorilor aduce armonie în viaţa de cuplu, cu toate că există destule diferenţe şi contradicţii între tine şi partenerul tău de viaţă. Chiar dacă totul va merge bine, nu îţi face speranţe cum că aşa va fi tot timpul de acum înainte. Nativii singuri vor avea parte de întâlniri şi aventuri amoroase, fără implicaţii sentimentale!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna decembrie este o lună a confirmărilor şi a lucrurilor clare pe plan sentimental.

În cazul în care eşti implicat într-o relaţie serioasă, cel mai probabil atât tu, cât şi partenerul tău vă veţi exprima nemulţumirile în speranţa unei rezolvări. Dacă te-ai implicat recent într-o relaţie, noul partener ar putea fi cu totul altă persoană decât vrea să pari, riscând astfel să afli lucruri care te vor dezamăgi profund. Dacă eşti singur, vei avea parte de un maraton al întâlnirilor.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă îţi pui ceva în cap, nu are cum să nu îţi reuşească în această lună.

Luna sărbătorilor este perfectă pentru noi întâlniri amoroase, fie că eşti singură, fie că că te-ai implicat recent într-o relaţie sau eşti în tatonări cu cineva. Nu ar strica mai multă prudenţă în alegerea potenţialilor iubiţi, altfel îţi vei complica singură viaţa. Nativii care sunt căsătoriţi sau implicaţi într-o relaţie serioasă vor avea parte de discuţii aprinse în ceea ce priveşte vizitele la rude.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Luna decembrie vine cu veşti bune pentru tine pe plan sentimental.

Dacă relaţia cu partenerul de viaţă este una de lungă durată, e posibil sa îţi doreşti ca acesta să îşi arate intenţiile de a trece la următoarea etapă a vieţii voastre. Dacă eşti singur, şansele de a cunoaşte pe cineva interesant chiar la petrecerea de Crăciun sunt extrem de mari. Nu îţi face prea mari iluzii, dar bucură-te la maximum de tot ceea ce trăieşti.

Leu(22 iulie - 22 august)

Perioada sărbătorilor te găseşte mai seducător decât oricând.

Fie că eşti singur ori implicat într-o relaţie, cert este că vei obţine tot ceea ce îţi doreşti. Dacă ai un partener stabil, trebuie să faci ceva pentru a scăpa de plictiseală şi de a ieşi din rutina care a pus stăpânire pe relaţia voastră. Lucrurile nu merg rău între voi, dar nu ar trebui să vă riscaţi viitorul de dragul confortului!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna decembrie vine cu veşti bune pentru tine pe plan sentimental, cel mai probabil având parte de mai multă linişte.

Perioada sărbătorilor este lipsită de stresul de la locul de muncă, ceea ce înseamnă că presiunea şi grijile tale vor dispărea, iar tu te poţi axa mai mult pe viaţa de familie. Dacă eşti singură, cel mai probabil vei cunoaşte o persoană interesantă care te poate ajuta să uiţi de dezamăgirile din trecut.  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna decembrie va fi una plină de linişte şi armonie pe plan sentimental.

Eşti o persoană care ştie când să lase de la ea, de aceea nu vei intra în polemici cu partenerul de viaţă. Sărbătorile vor fi exact aşa cum trebuie pentru că ştii să te bucuri de tot ce îţi oferă viaţa şi te mulţumeşti cu ceea ce ai. Dacă nu eşti implicat într-o relaţie, cel mai probabil vei petrece mai mult timp cu prietenii pentru a compensa această lipsa.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În această lună vei cunoaşte foarte multe persoane noi la locul de muncă.

Dacă eşti singur, profită de această ocazie pentru a socializa mai mult şi de ce nu, încearcă să te apropii de cineva! Pe de altă parte, dacă deja ai pe cineva alături, nu ar trebui să fii mai geloasă decât de obicei! Acordă mai multă încredere persoanei de lângă tine!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna decembrie ar trebui să fie o perioadă a lămuririlor.

Nu ar strica să îţi clarifici ceea ce gândeşti cu privire la viaţa ta sentimentală. Dacă nu eşti sigur pe sentimentele tale faţă de cel de lângă tine, ai face bine să nu îi mai dai niciun fel de speranţă şi chiar să îi dai drumul pentru a-şi reface viaţa. Dacă eşti singur, perioada sărbătorilor va fi plină de cadouri din partea admiratorilor, însă tu nu vei alege pe nimeni.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna decembrie nu vine cu prea multe schimbări pentru tine pe plan sentimental.

Cu toate acestea, vei simţi că eşti mult mai fericită decât de obicei datorită faptului că eşti în pauză de muncă. Cadourile şi timpul petrecut cu cei dragi, precum şi gesturile tale de caritate din preajma Crăciunului îţi umplu inima de bucurie şi organismul de energie. Dacă eşti singur, această perioadă ar putea fi puţin mai deprimantă decât până acum, dar asta nu înseamnă că nu te poţi simţi bine şi singur!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Din punct de vedere amoros, lucrurile vor merge foarte bine pentru tine.

Cu toate ca in primele zile ale lunii o sa ai parte de un soc emotional, lucrurile vor reveni pe fagasul normal odata cu trecerea timpului. Daca vrei ca iubitul tau sa iti manance din palma, ar trebui sa dai dovada de mai multa intelegere si receptivitate! Nu ii cere acestuia sa se schimbe ci daca poti, fa-o tu!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Luna decembrie îţi va aduce multe cadouri de la persoana iubită.

Pregăteşte-te pentru momente foarte frumoase alături de familia ta şi trăieşte la maximum fiecare clipă alături de cei dragi. Sărbătorile îţi vor aduce liniştea de care aveai mare nevoie. Dacă ai un singur copil, nu ar strica să te gândeşti la următorul. Viaţa ta trebuie să evolueze, nu să stea pe loc!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod