Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 16-22 ianuarie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu pleca urechea la ce spune lumea în aceste zile, pentru că nici nu o să-ţi vină să crezi ce auzi.

Orice persoană căreia îi permiţi să se bage în relaţia ta de cuplu va reuşi să ţi-o distrugă iremediabil. Orice nelămurire ai avea, vorbeşte sincer cu partenerul tău de viaţă şi întreabă-l orice până găseşti răspunsurile de care ai nevoie.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta vei avea ocazia să cucereşti pe cineva pe care ai pus ochii de multă vreme.

Este foarte important să ştii ce vrei, altfel te vei trezi cu un iubit pe care apoi să îl regreţi. Dacă eşti deja angajată într-o relaţie serioasă, atunci există riscul apariţiei primelor certuri serioase între voi. E un semnal de alarmă!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Situaţia nu este deloc roz pe plan sentimental pentru tine în această săptămână.

Faptul că nu mai există comunicare între tine şi partenerul de viaţă de ceva vreme poate provoca o izbucnire de reproşuri şi vorbe urâte. Ai mare grijă ce spui, altfel vei putea face răni care nu se vor închide prea uşor. Dacă vrei să continui, luptă pentru a-ţi salva relaţia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Încearcă să acorzi mai multă atenţie partenerul de viaţă în această săptămână, mai ales când ai mai mult timp liber.

Dacă eşti egoistă şi te gândeşti doar la tine, atunci e posibil ca reproşurile să nu întârzie să apară. Dacă eşti singură, profită de oportunităţile care ţi se oferă şi dă curs invitaţiilor din partea admiratorilor.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Relaţia dintre tine şi iubitul tău evoluează neaşteptat de mult în aceste zile.

Dacă eşti căsătorită, şi conexiunea dintre tine şi soţ se îmbunătăţeşte, veste bună în ambele cazuri fiind că nu aţi depus niciun efort în acest sens. Lucrurile par să se aşeze între voi, iar recentele evenimente prin care aţi trecut v-au făcut mai puternici.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Munca multă strică şi vei vedea acest lucru chiar pe pielea ta în această săptămână.

Iubitul sau soţul tău te va bănui de infidelitate din cauza faptului că stai prea mult la serviciu, însă nu este eloc adevărat. În loc să te superi şi tu pe el că te acuză de aşa ceva, mai bine purtaţi o discuţie serioasă şi încercaţi să rezolvaţi problema.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu permite familiei tale să se bage în relaţia ta şi nu renunţa la dorinţele şi fericirea ta de dragul nimănui.

Este foarte important să lupţi pentru ceea ce ţi-ai propus, altfel vei ajunge să ai multe regrete la un moment dat. Dacă eşti singură, cel mai probabil vei dori să rămâi aşa şi să te ocupi de carieră cu toate resursele tale.

Leu(22 iulie - 22 august)

Încearcă să rămâi conectată cu cei dragi în această săptămână pentru că e posibil ca cineva drag să aibă nevoie de ajutorul tău.

Fie că este vorba de iubitul sau mama ta, cert este că tu vei fi salvarea. Dacă e nevoie să îţi iei liber de la serviciu, nu ezita să o faci! Această situaţie merită orice sacrificiu din partea ta.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu vei avea o stare prea bună în această săptămână, cel mai probabil o schimbare prin care trece iubitul tău te afectează extrem de mult.

Tu eşti o fire sensibilă în mod normal şi te afectează foarte mult orice, însă de data aceasta ai toate motivele să fii aşa. Ţi-e frică de ce se poate întâmpla atât timp cât nu există o stabilitate profesională în cazul niciunuia dintre voi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti agitată, îngrijorată şi ai vrea să iei o decizie dar nu eşti prea convinsă.

Cel mai probabil este vorba de cariera ta, însă orice astfel de schimbare îţi va afecta şi viaţa sentimentală şi tu ştii asta. Lasă lucrurile să se aşeze de la sine şi gândeşte-te să nu pierzi ce ai mai important în viaţă!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Chiar dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, nu te dedica numai partenerului de viaţă şi oferă-ţi acel spaţiu intim de care ai nevoie.

Fă-ţi timp pentru prietenii şi rudele tale chiar dacă el nu doreşte să participe la toate activităţile voastre. Nu risca să devii dependentă de el, ci construieşte-ţi propria ta viaţă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Trebuie să accepţi că nu toată lumea este ca tine şi nu trebuie să fii absurdă cu pretenţiile faţă de partenerul tău.

Dacă ai ales să stai lângă el, cel mai probabil are o mulţime de calităţi care te-au atras, aşa că nu le uita şi nu îi găsi acum nod în papură. Dacă eşti singură, nu te lăsa manipulată de părinţi şi nu ceda presiunii!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod