Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 16-22 ianuarie

Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în această săptămână!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta ţi se va schimba părerea despre o persoană la care ţii şi vei fi destul de afectată de acest lucru.

Informaţiile pe care le primeşti cu privire la ea sunt destul de dure, iar tu reacţionezi defensiv fără să existe sau să cauţi probe. Încearcă să lămureşti situaţia înainte de a se strica orice relaţie în care ai investit mult!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Există riscul ca în această săptămână să pierzi o sumă de bani importantă în cazul în care te grăbeşti cu deciziile.

Orice lucru făcut impulsiv nu are cum să îţi aducă nimic bun, cel puţin în acest moment. Nu investi, nu semna documente importante şi ai grijă să nu te laşi manipulată de nimeni, nici măcar de persoanele în care ai încredere.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu se anunţă veşti bune pe plan sentimental, însă nici nu se poate spune că ai parte de cumpene.

Cel mai probabil unele certuri dintre tine şi partener vor degenera şi vor atinge un nivel pe care nu l-aţi mai întâlnit până acum. Veţi fi amândoi şocaţi şi vă veţi îndepărta puţin, însă lucrurile vor reintra în normal în scurt timp.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu vei întâmpina deloc probleme în această săptămână, ci din contră multe ar putea să îşi găsească acum rezolvarea.

Dacă relaţia ta amoroasă a intrat într-un con de umbră, acum ai ocazia de a o repune pe picioare şi de a reaprinde flacăra iubirii. Desigur, e nevoie de aportul ambilor parteneri pentru rezultate spectaculoase.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Totul va decurge neaşteptat de bine pentru tine în această săptămână pe toate planurile vieţii tale.

În carieră ai şansa de a cunoaşte oameni valoroşi care te pot ajuta să evoluezi mai repede decât ai face-o de una singură. Pe plan sentimental ai parte de o explozie de sentimente din partea iubitului sau soţului tău, însă pe de altă parte nu se va schimba nimic în cazul în care eşti singură şi disponibilă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei avea parte de o săptămână destul de grea, iar la finalul ei vei fi sleită de puteri.

Chiar şi în timul tău liber nu vei reuşi să te detaşezi, aşa că nu vei avea vreme de dragoste, familie sau plăceri nevinovate. Nu sunt excluse discuţiile aprinse între tine şi iubit din această cauză, de aceea astrele îţi recomandă mai mult echilibru!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Viaţa privată îţi ocupă mult timp în această săptămână, de aceea e posibil să întâmpini unele probleme la serviciu.

Încearcă să te împaci pe toate şi să nu-ţi neglijezi jobul mai ales dacă aveai ceva important planificat. Îţi va fi greu să te concentrezi cu atâtea pe cap, dar vei reuşi atât timp cât te vei organiza mai atent.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu vei întâmpina probleme în această perioadă, însă cei din jurul tău nu vor scăpa de ele.

Îţi va fi imposibil să le ignori, de aceea vei decide să te implici şi să ajuţi cum poţi. Nu face schimbări majore în viaţa ta din cauza altora, ci lasă timpul să le decidă pe toate. În cazul în care o rudă de-a ta este bolnavă, fă tot posibilul să îi fi alături!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei fi mai îngrijorată decât de obicei şi vei avea o stare de nelinişte pe care nu ai mai simţit-o de multă vreme.

E posibil să fie vorba de unele schimbări care nu îţi convin deloc, şi deşi nu ai o confirmare încă, tu tot pui răul înainte de orice. Încearcă să te aduni pentru nu vei face nimic altceva decât să te îmbolnăveşti.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Această săptămână va fi una a schimbărilor, unele plăcute, altele care nu te satisfac deloc.

Din păcate, nu vei putea face nimic să schimbi situaţia, ci doar să încerci să păstrezi celelalte aspecte ale vieţii tale cât mai stabile şi constante. Totul se învârte în jurul vieţii tale profesionale care este tot mai incertă de ceva vreme.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai grijă de banii tăi în această săptămână, chiar şi cu riscul de a-ţi pierde relaţiile.

Trebuie să ştii că orice legătură care se menţină strânsă doar cu cheltuială nu va avea un final bun, aşa că nu trebuie să ai regrete. După această perioadă în care vei fi mai responsabilă, prietenii se vor alege şi vei rămâne alături de tine doar cu oameni valoroşi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu vei avea parte de cumpene în această perioadă, aşa că te poţi ocupa liniştită de ceea ce ţi-ai propus.

Nu va fi mare mirarea când îţi vei auzi vorbe că este prea suspect cum de te descurci atât de bine, însă nu trebuie să le iei în seamă. Evită să cheltui prea mulţi bani în aceste zile şi nu te implica în afaceri!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod