Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 12-18 noiembrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este semn bun pentru tine pe plan sentimental în acest început de săptămână.

Ai şansa de a cunoaşte o persoană interesantă, însă asta doar dacă te hotărăşti să ieşi şi să socializezi mai mult. Dacă eşti implicată deja într-o relaţie serioasă, cel mai probabil vor exista suficiente momente tensionate între tine şi partener astfel încât să refulezi. Atât tu, cât şi el veţi avea mult de muncă pentru a vă reface legătura dacă acum vă veţi spune cuvinte dure.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Îţi vei începe săptămâna având anumite dubii cu privire la fidelitatea partenerului de viaţă.

E posibil să ai câteva motive pentru care ai ajuns să te gândeşti la ce e mai rău, dar, cu toate acestea, nu acuza fără să ai dovezi clare. În caz contrar, nu vei face altceva decât să te pui în situaţia de a asculta neputincioasă minciunile iubitului sau soţului tău. O persoană mai în vârstă îţi va da un sfat util, ia-l în seamă!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu vei avea parte de o atmosferă prea relaxantă acasă în această săptămână.

Cu toate acestea, poţi da dovadă de maturitate pentru a reuşi să împiedici iscarea unui mare scandal. Dacă reproşurile devin exagerate şi niciunul dintre voi nu se opreşte din critică, cu siguranţă veţi ajunge într-o situaţie critică. Încearcă pe cât posibil să îţi păstrezi calmul şi să analizezi bine dacă motivele chiar sutn grave sau doar le daţi voi o importanţă mai mare decât ar trebui.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Pentru că eşti foarte ocupată încă de la începutul acestei săptămâni, tot greul va pica pe umerii partenerului de viaţă.

Va fi şi mai dificil pentru acesta în cazul în care aveţi copii. Pentru ca relaţia dintre voi să nu se răcească, cel mai probabil vei fi nevoită să faci unele compromisuri şi să renunţi la unele aspecte legate de carieră pentru a putea să ai timp şi de familie. Dacă eşti singură, te vei bucura de libertate mai mult decât oricând.

Leu(22 iulie - 22 august)

Programul tău va fi destul de încărcat pe plan profesional în aceste zile, drept urmare relaţiile tale apropiate ar putea avea de suferit.

Faptul că nu ai timp pentru partenerul de viaţă îţi va crea neplăceri şi îţi va afecta puterea de concentrare la locul de muncă sau la cursuri. Încearcă pe cât posibil să faci alegeri în viaţă astfel încât să te poţi bucura de toate câte puţin. Dacă eşti singură, se anunţă evenimente de natură să îţi schimbe statutul.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta ar trebui să te relaxezi şi să te bucuri mai mult de compania partenerului de viaţă.

E o perioadă de care ar trebui să profiţi la maximum şi nu să laşi alte gânduri să îţi strice dispoziţia. Gândurile şi planurile în avans îţi distrug prezentul, iar asta ar trebui să îţi ridice semne de întrebare. Câteodată e bine să asculţi şi de sfaturile celor din jur, mai ales dacă aceştia sunt persoane care ţin la tine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta va fi foarte plăcută pentru tine în ceea ce priveşte viaţa amoroasă.

E posibil ca tu şi partenerul de viaţă să plecaţi într-o călătorie care va fi decisivă pentru viitorul relaţiei voastre. Schimbările în bine şi evoluţia vor fi posibil doar în cazul în care amândoi vă doriţi aceleaşi lucruri şi, cel mai probabil, chiar aşa este. Dacă eşti singură, nimic nu te poate opri atunci când îţi propui ceva, iar asta implică şi bărbaţii.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu e uşor să trăieşti alături de cineva, în special dacă până acum ai dus o viaţă libertină.

Dacă eşti convinsă că asta vrei, atunci încearcă să te adaptezi mai rapid noilor schimbări. Totul poate decurge minunat dacă ambii lucraţi pentru bunăstarea relaţiei şi dacă vă gândiţi reciproc unul la celălalt. Dacă eşti singură, fă tot posibilul să ieşi din pasa proastă în care ai intrat din cauza unei dezamăgiri amoroase recente.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă în prima parte a acestei săptămână vei avea parte de linişte pe plan amoros, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre weekend.

Atunci când lucrurile se presupuneau a fi şi mai în regulă, se pare că un mic incident poate srica toată atmosfera dintre tine şi partenerul tău. Nu lăsa ca micile bârfe să te afecteze atât de tare, în special dacă vin din partea unor persoane pe care nu le-ai plăcut niciodată şi în care nu ai deloc încredere.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ai dubii cu privire la fidelitatea partenerului, cel mai bun lucru pe care ai putea să îl faci este să îl provoci la o discuţie sinceră.

E posibil să bănuieşti ceva cu totul greşit, iar asta îţi poate aduce frustrări şi resentimente. Dacă vorbeşti deschis cu acesta, e posibil să descoperi că micile lui secrete nu au nicio legătură cu o a treia persoană. Ai nevoie de lămuriri, iar el este singurul care ţi le poate oferi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Partenerul tău pare din ce în ce mai nemulţumit de ceea ce se întâmplă între voi şi de cum decurg lucrurile în relaţia voastră.

Pare că nu este pregătit să faceţi lucrurile de la egal la egal şi abia acum descoperi că crede că are mai multe drepturi decât tine. Dacă relaţia e la început de drum, nu ezita să fii tranşantă cu acesta, însă dacă durează de ani buni şi abia acum şi-a arătat adevărata faţă, e necesar să mergeţi la un psiholog.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu se anunţă veşti prea bune pentru tine pe plan personal, iar atmosfera plăcută dintre tine şi partenerul tău riscă să se distrugă în orice clipă.

E posibil ca totul să înceapă de la lipsa comunicării, astfel unul dintre voi îşi va face în cap scenarii ireale. Lucrurile ar putea scăpa rapid de sub control din moment ce niciunul dintre voi nu pune punctul pe i. Dacă eşti singură, a sosit momentul să nu mai cauţi perfecţiunea în bărbaţii pe care îi întâlneşti, pentru că astfel vei rămâne singură pe vecie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod