Horoscopul banilor în săptămâna 12-18 noiembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei avea foarte mult de muncă în această săptămână şi, din păcate, nu vei câştiga bani mai mulţi.

Cu toate că te simţi neîndreptăţită pe moment, atunci când vei vedea că faci o treabă bună vei avea o satisfacţie enormă. Uneori, banii nu înseamnă totul, iar faptul că cei din jur te privesc ca pe o femeie cu abilităţi dezvoltate şi foarte capabilă e mai mult decât sperai.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Încearcă să păstrezi relaţii calme la locul de muncă în această săptămână, în special cu superiorii tăi.

E drept că va fi destul de dificil, însă totul depinde doar de tine. Chiar dacă eşti înconjurată de persoane dificile, încearcă să ignori lucrurile care nu sunt pe placul tău sau care nu rezonează cu setul tău de credinţe. Situaţia banilor nu este de interes pentru tine pentru că nu îţi face probleme.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este o săptămână bună pentru activităţi noi şi schimbări în viaţa ta profesională.

Astrele sunt de partea ta şi te ajută în tot ceea ce îţi propui. Cu toate acestea, sectorul financiar ar trebui atent monitorizat în următoarea perioadă, altfel rişti să îţi faci datorii. Încearcă pe cât posibil să faci economii alegând cât mai multe activităţi sau cursuri gratis sau cu buget redus.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

E posibil ca în această săptămână să investeşti o sumă importantă de bani într-un proiect care nu primite prea mult.

Cu toate că e posibil să ieşi în pierdere, nu vrei să ai regretul de a nu fi încercat. Din fericire, situaţia ta financiară este una extrem de bună, iar un eşec nu îţi va face o gaură prea mare în buget. Încearcă la locul de muncă să fii cât mai responsabilă şi concentrată!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu vei avea parte de o atmosferă prea plăcută la locul de muncă în această săptămână.

Unele discuţii pe care le vei purta cu şefii tăi îţi vor face o imagine proastă în ochii lor, de aceea situaţia ta financiară ar putea fi în pericol. Chiar dacă îţi faci treaba foarte bine la serviciu, asta nu înseamnă că trebuie să depăşeşti limita în conversaţiile cu superiorii.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei avea parte de mult mai multe cheltuieli decât în mod normal.

Pentru că sunt în scopul distracţiei, cu singuranţă nu îţi va părea rău nicio clipă când vezi că ţi se golesc buzunarele. De mult timp aşteptai această vacanţă bine meritată, aşa că nu e cazul de regrete. Cei din jurul tău te susţin, în special partenerul tău care are aceleaşi nevoi ca şi tine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu stai deloc rău cu banii în această săptămână, însă vei avea parte de mai multe cheltuieli decât de obicei.

Unele lucruri apar pe nepusă masa şi va trebui să te conformezi situaţiei şi, din fericire, economiile te vor ajuta enorm. Un incident de acasă sau cu autoturismul te bagă la cheltuială, dar vei rezolva totul cu tactul care te caracterizează.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei fi extrem de stresată la locul de muncă în această săptămână.

Şefii tăi pun presiune pe tine şi îţi dau tot felul de sarcini noi a căror rezolvare au un termen limită. Vei reuşi să le duci pe toate la bun sfârşit, însă toate eforturile tale nu vor fi răsplătite aşa cum meritai. Vorbele nu te încălzesc în situaţia în care ai atâta nevoie de bani!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Axează-te în această săptămână pe perfecţionare şi încearcă pe cât posibil să faci tot ce ţine de tine pentru a evolua profesional.

Dacă nu eşti mulţumită de locul actual de muncă, nu ezita să îţi cauţi ceva mai bun sau să ceri o mărire de salariu. Mai mulţi bani nu strică niciodată şi nu uita că abilităţile şi aptitudinile tale merită răsplătite.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Încearcă să nu acţionezi impulsiv, mai ales atunci când mergi la cumpărături.

Situaţia ta financiară nu este una foarte bună, aşa că ar trebui să rezişti tentaţiilor fără să stai pe gânduri. Lucrul care te-ar putea ajuta să faci economii este să îţi stabileşti un ţel măreţ şi să strângi bani pentru a ţi-l îndeplini. Cu siguranţă îţi doreşti o mulţime de lucruri mari, iar acestea sunt mai importante decât o clipă de fericire pasageră.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Te preocupă foarte mult viitorul, iar în această săptămână vei face tot ce ţine de tine pentru a face primii paşi către un proiect de anvergură.

Fie că este vorba de achiziţionarea unei locuinţe, fie a unei maşini, cert este că acum vei da cel puţin avansul. Nu degeaba ai muncit atât până acum, aşa că nu mai e cazul să aştepţi până strângi toţi banii. Fă prima mutare şi apoi vei vedea cum te organizezi. Astrele sunt de partea ta!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu stai prea bine cu banii în această săptămână, iar asta înseamnă că va trebui să reduci cheltuielile şi să te apuci de economii.

Din păcate, în viitorul apropiat nu vor apărea alte surse de venit, iar cele existente nu au şansa de a creşte. Chiar dacă ajungi în impas de multe ori, evită pe cât posibil să ceri bani cu împrumut sau să faci pe victima în faţa şefilor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod