Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 12-18 februarie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Se anunţă veşti bune pentru tine în aceaste zile, mai ales dacă eşti singură.

Nativele disponibile vor fi mai dispuse să arate că sunt în căutare de partener, lucru care le aduce mai mulţi admiratori decât au sperat. Şarmul tău te ajută să faci pe oricine să se îndrăgostească de tine, însă norocul ar putea să apară de unde te aştepţi mai puţin. Cel mai probabil va fi vorba despre cercul de prieteni sau despre colectivul de la locul de muncă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E posibil ca o schimbare recentă din carieră să îţi aducă mai mulţi admiratori în aceste zile.

E drept că trebuie să fii selectivă şi să ai grijă în ceea ce priveşte deciziile pe care le iei, însă e de înţeles că încrederea în tine creşte considerabil. Nimic nu poate sta în calea fericirii tale din moment ce ai intrat pe o pantă ascendentă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este o perioadă bună pentru tine şi pentru viaţa ta sentimentală.

Relaţia cu partenerul de viaţă pare mai vie decât oricând, acest lucru fiind surpinzător chiar şi pentru tine. Nu te aşteptai ca lucrurile să ia o astfel de întorsătură, dar eşti mai bucuroasă decât oricând că se întâmplă. Cu toate acestea, e nevoie de mai multă prudenţă în ceea ce priveşte educaţia copiilor, dacă este cazul.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

E nevoie de mai multe eforturi în aceste zile pentru ca relaţia ta de cuplu să funcţioneze aşa cum ţi-ai dori.

Compromisurile ar trebui luate în considerare, aşa că fii dispusă să le faci dacă vrei să fii fericită pe acest plan. Trebuie să fii conştientă de faptul că echilibrul este cel care îţi poate aduce fericirea şi liniştea.

Leu(22 iulie - 22 august)

E necesar să oferi mai mult şi să aştepţi mai puţin, cel puţin în ceea ce priveşte relaţia ta sentimentală.

Dacă aştepţi totul din partea partenerului de viaţă, e posibil ca în aceste zile să te loveşti de refuzuri şi replici acide din partea lui. Nu e cazul să laşi orgoliul să ia decizii în numele tău, de aceea astrele îţi recomandă să gândeşti de două ori înainte de a acţiona sau de a spune ceva.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Cu toate că te simţi nefericită în mare parte a timpului, acum traversezi o perioadă care te bulversează puţin.

Relaţia ta amoroasă pare că merge mai bine ca oricând, iar acest lucru te sperie şi te face să fii temătoare în ceea ce priveşte viitorul vostru. Astrele îţi recomandă să trăieşti clipa şi să te bucuri de micile gesturi de zi cu zi, fără a te mai gândi negativ.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ba eşti fericită, ba tu eşti. Aceste schimbări de atitudine îţi vor bulversa partenerul şi îl vor face să se întrebe dacă tu eşti persoana potrivită pentru el.

Astrele îţi recomandă să nu te joci cu focul şi să încerci să fii mai responsabilă în ceea ce priveşte viaţa ta amoroasă, mai ales dacă în joc sunt şi sentimentele altor persoane.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta ar trebui să te concentrezi mai mult pe familie şi mai puţin pe carieră.

În ultima perioadă nu i-ai prea acordat atenţie, iar partenerul sau copiii tăi ar putea avea de suferit. Ocupă-te de intimitatea cuplului din care faci parte, indiferent de problemele exterioare pe care le întâmpini. E necesar să poţi să faci diferenţa între viaţa profesională şi cea sentimentală.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta este numai bună pentru reîntâlniri cu vechi prieteni sau rude cu care ai pierdut contactul.

Dacă eşti singură, nu ar strica chiar să vorbeşti cu vreun fost iubit cu care nu ai lămurit încă situaţia. Orice lucru rămas nerezolvat se va întoarce împotriva ta mai devreme sau mai târziu. Comunicarea este foarte importantă!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă te-ai certat recent cu partenerul de viaţă, fie el soţ sau doar iubit, e momentul să faci tu primul pas spre împăcare.

Cu siguranţă amândoi aveţi parte din vină, însă unul dintre voi trebuie să cedeze, iar acela eşti tu de această dată. Lasă orgoliul deoparte şi dă-i un mesaj sau sună-l să vezi ce mai face. De aici, totul va veni de la sine.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu ar strica să faci o schimbare în viaţa ta sentimentală, pentru că în relaţia ta a început să se instaleze monotonia.

E drept că ai multe pe cap, însă niciodată nu ar trebui să renunţi complet la viaţa ta personală pentru altceva. Astrele îţi recomandă să încerci să găseşti un echilibru între toate planurile vieţii tale şi să aduci în prim plan dragostea pentru moment.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu face greşeli în aceste zile şi nu lua decizii impulsive în ceea ce priveşte planurile pe care le-ai făcut împreună cu partenerul de viaţă.

Deşi ai foarte mare încredere în tine şi îţi place să fii independentă, acum este momentul să pleci urechea şi la dorinţele iubitului sau soţului. Nu poţi decide doar tu ceea ce faceţi, altfel acesta va fugi din calea ta cât mai curând posibil.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod