Ce mesaj să îi trimiţi iubitului tău, în funcţie de zodia lui

Dacă simţi că relaţia ta are nevoie de puţin ajutor, iată cele mai drăguţe mesaje pe care i le poţi trimite iubitului!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Unui Berbec îi place să primească mesaje inspirate şi motivaţionale dimineaţa. Indiferent cât de linguşitoare ai fi, el vrea să ştie că tu crezi că munca lui e grea. Poate fi un citat motivaţional sau un simplu mesaj: Poţi face asta!, pentru a-i arăta că poate realiza tot ce-şi propune. Trimite-i: Sunt atât de mândră de tot ce faci! şi adaugă o mulţime de inimi. Acest tip de mesaj îi reaminteşte că tu crezi că el e cel mai bun la serviciu, la şcoală şi în inima ta!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Promite-i Taurului că te vei vedea cu el cât de târziu s-ar face. Contactul fizic e foarte important pentru el şi nu poate trece o zi fără să îi dai o îmbrăţişare. Trimite-i mesajul: Abia aştept să te văd diseară! sau Îmi place să petrec timpul cu tine! Adoră să petreacă timp de calitate cu tine şi, de asemenea, să gătească. Combină cele două pentru a-l face să se simtă apreciat.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Bărbatul din Gemeni apreciază un mesaj care îl va menţine cu picioarele pe pământ. Lui îi place să se distreze şi să fie îndrăgostit. Dacă vă potriviţi, nu există nicio îndoială că se va dedica profund relaţiei. Trimite-i mesajul: Am ceva foarte important să îţi spun. Este urgent! În realitate, tocmai ai plecat de la ei, dar vrei să vă revedeţi din nou. El va aprecia că ştii ce glume să faci şi îşi va reaminti că între voi nu intervine niciodată plictiseala.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Pentru a-ţi destresa partenerul din Rac, trimite-i un mesaj simplu care să îi facă ziua mai bună. Racul e un tip emoţional şi tinde să fie foarte atent când vine vorba de mesaje. Când îi trimiţi un simplu: Hei!, el poate crede că vrei să vă despărţiţi. După o întâlnire, spune-i printr-un mesaj: Am petrecut minunat alături de tine. Apreciez când mă faci să mă simt specială! Cu un astfel de mesaj, te conectezi cu latura lui sentimentală şi îi arăţi că nu te joci cu el. E foarte important ca totul să fie real cu el.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este şi regele mesajelor drăguţe. Deci, dacă eşti ca şi el, cu siguranţă îl vei impresiona. Cea mai bună modalitate este să îl prinzi cu garda jos. Trimite-i un mesaj atunci când se aşteaptă cel mai puţin şi nu va putea să se abţină să nu îţi răspundă. Spune-i: Ştiu că poate dormi acum, dar am vrut doar să îţi spun că te iubesc! Va fi surprins de gest.  

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

La nativul din Fecioară totul se învârte în jurul loialităţii. El se va dedica trup şi suflet şi aşteaptă la fel în schimb. Uneori, trebuie doar să ştie că vei fi lângă el în vremurile grele. Se îngrijorează mult, aşa că linişteşte-l mereu că el e cel mai important pentru tine. Trimite-i mesajul: Ştiu că ne-am certat cam des în ultima perioadă, dar eu voi fi mereu aici pentru tine. Te iubesc!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa este mediatorul zodiacului, astfel încât, uneori, are nevoie ca tu să fii de partea lui. El se ocupă întotdeauna de oameni şi de problemele lor, dar nu doreşte să se lupte în mod constant în propria sa relaţie. Practic, el nu doreşte dramă în relaţia sa. Trimite-i mesajul: Sunt mereu de partea ta. Voi fi mereu cel mai mare fan al tău. Te iubesc din toată inima!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă îţi poţi exprima sentimentele pe deplin şi clar, bărbatul din Scorpion va fi îndrăgostit complet de tine. Trimite-i mesajul: Vreau să ştii cât de mult apreciez relaţia noastră. Tu eşti mereu iubitor, grijuliu şi romantic cu mine. Multumesc că mi-ai arătat ce înseamnă dragostea adevărată! Cu siguranţă îl vei face să se uite lung la mesajul tău, încercând să-şi dea seama cum să îţi răspundă. Nu îţi face griji, acest lucru vă va apropia.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu îl plictisi pe Săgetător cu mesaje anoste. Când vine vorba de acest gen de comunicare, încearcă să intensifici jocul. Dacă îl întrebi ce planuri are diseară cu băieţii, el va aprecia că îi respecţi libertatea şi în acelaşi timp îi vei arăta că îţi pasă ce are de gând să facă. Trimite-i mesajul: Hei, vrei să mergi cu mine la o îngheţată sau la un ceai cald?

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul iubeşte tradiţia. Deci, dacă îi poţi scrie ceva original în fiecare săptămână, atunci el va fi foarte fericit. Poţi să-i trimiţi citate în fiecare vineri pentru a-l face să se simtă cât mai aproape de weekend, sau poţi să-i trimiţi video-uri drăguţe lunea pentru a-i înveseli săptămâna. Trimite-i: Tu eşti deştept, eşti bun şi important. Dacă vei face o obişnuinţă şi o rutină discretă din asta, el va fi nebun după tine.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul iubeşte conversaţiile inteligente. Şi chiar dacă îi palce sp se distreze, vrea să aibă parte de discuţii intelectuale care să îi stimuleze mintea. Captivează-i interesul şi creează un mesaj care este inteligent şi drăguţ în acelaşi timp. Trimite-i o glumă de genul: Eşti făcut din cupru şi telur? Pentru că eşti foarte simpatic! Îi va plăcea foarte mult.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Bărbatul din Peşti este foarte romantic. El se foloseşte de talentul lui artistic în tot ce face. Trimite-i un video cu tine cântând sau o pictură făcută special pentru el şi spune-i: Am făcut asta cu gândul la tine! Totul are mai mult sens de când mi-ai arătat ce înseamnă să fii iubit cu adevărat. El va fi cu ochii în lacrimi văzând dragostea pe care i-o porţi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod