Horoscopul banilor în săptămâna 12-18 februarie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este un moment bun pentru a-ţi face planuri de viitor, pentru că stai foarte bine la capitolul finanţe.

Dacă ai de gând să faci o investiţie majoră, nu ezita să te consulţi cu partenerul de viaţă sau cu familia ta. Cel mai corect este să faci ceea ce îţi doreşti cu adevărat, însă ai grijă ca deciziile tale să nu îi afecteze în mod negativ pe cei dragi!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan profesional, de aceea nu ai niciun motiv să gândeşti negativ în aceste zile.

Oportunităţile apa ca ciupercile după ploaie, iar tu trebuie să ştii să faci alegerea corectă. Oricum ar fi, nu ai cum să dai greş dacă vei continua să fii la fel de responsabilă ca şi până acum!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nimic nu te poate opri din evoluţia ta profesională dacă continui cu aceeaşi determinare ca şi până acum.

Eşti genul de persoană care nu zăboveşte prea mult atunci când apare o oportunitate, de aceea te poţi baza pe instinct mai mult decât oricând în această săptămână. Situaţia ta financiară nu îţi creează probleme, dar e rost de mai bine în viitorul apropiat!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Banii îţi vor crea mari probleme în această săptămână, în special pe plan amoros.

Din păcate, iei decizii impulsive în ceea ce priveşte banii voştri comuni, iar acest lucru deja devine enervant pentru partenerul tău. E necesar să comunici mai mult cu acesta şi să iei în considerare şi ceea ce îşi doreşte el.

Leu(22 iulie - 22 august)

E un moment bun pentru afaceri, mai ales dacă eşti pasionată de asta.

Nu ar strica să te implici într-un proiect în care crezi, cu atât mai mult dacă dispui de banii necesari. Cum îţi alegi echipa e un lucru extrem de important şi un factor decisiv în ceea ce priveşte rezultatele finale. Fii cu băgare de seamă şi responsabilă ca şi până acum!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În ultima perioadă ai cheltuit destul de mulţi bani, iar ceea ce va urma va fi şi mai rău.

Se anunţă cheltuieli majore, însă necesare, de aceea trebuie să te conformezi şi să încerci să te obişnuieşti cu gândul că vei umbla la puşculiţă. Astrele încearcă să te liniştească oferindu-ţi garanţia că bugetul tău se va regenera în cel mult jumătate de an.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Se anunţă veşti proaste pentru tine în ceea ce priveşte banii.

E posibil ca salariul tău să scadă şi să nu poţi face nimic în acest sens decât să te conformezi. Nu e cazul să faci o tragedie din asta, pentru că o duci destul de bine atât ca venit lunar, cât şi la nivel de economii. Astrele îţi recomandă să ai grijă doar atunci când ţi se cer împrumuturi şi să nu te laşi manipulată!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Te-ai obişnuit cu un anumit stil şi nu vrei să ieşi din zona ta de confort.

Din păcate, acest lucru te împiedică să evoluezi profesional, dar mai ales financiar. Nu e ca şi cum acum o duci rău cu banii, însă ai potenţial şi nu vrei să profiţi de asta. Cei din jurul tău te-ar vrea mai ambiţioasă şi încearcă pe cât posibil să te impulsioneze, trebuie doar să îi laşi!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei avea mult de alergat în această săptămână, însă acest lucru nu te sperie.

Îţi place când eşti activă şi nu te interesează să câştigi bani din orice faci. Uneori, pasiunea şi determinarea cu care îţi desfăşori munca te va ajuta mai mult în viaţă decât goana după bani. Ascultă-ţi instinctul şi fă ce crezi tu că e mai bine pentru tine!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În această săptămână ai toate şansele să cunoşti norocul în ceea ce priveşte banii.

Dacă până acum tot ce ai câştigat a fost prin muncă proprie şi prin eforturi măreţe, în aceste zile banii ar putea să îţi pice din cer. Ai putea fi reticentă la început, însă nu da cu piciorul unor oportunităţi cu care nu te vei mai întâlni.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu te concentra pe bani în această săptămână, ci mai degrabă pe a-ţi face cât de bine poţi treaba.

Este foarte importantă imaginea pe care ţi-o construieşti în aceste zile, ea va decide cum va fi viitorul tău profesional şi financiar. De cele mai multe ori dai piept cu piedici şi invidii, însă acum trebuie să le ignori complet dacă e cazul şi să îţi vezi de planurile tale!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu pleca urechea la bârfele din jur, ci încearcă să faci lucurile aşa cum ştii tu mai bine.

În ceea ce priveşte situaţia ta profesională, e necesar să ai grijă cum acţionezi şi să încerci pe cât posibil să nu te laşi influenţată de nimeni. Cu banii nu stai rău, însă toată lumea ştie că poţi mai mult şi meriţi mai mult. Luptă pentru ce e al tău!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod