Horoscopul de weekend: Zile agitate pentru Gemeni și Berbeci

Citește horoscopul din acest weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


Sfârșitul de săptămâna te va găsi la fel de agitat/ă și grăbit/ă să predai anumite lucrări în termenul impus. Din cauza slabei tale organizări, persoanele din jurul tău au de suferit fiindcă sunt obligate să își amâne planurile de weekend în funcție de programul tău. Pe viitor, nu mai lăsa totul pe ultima sută de metri!

Taur


Vei primi în acest sfârșit de săptămână o invitație la un concert sau poate la un eveniment social alături de prieteni. Chiar dacă ești tentat/ă să accepți imediat, înțelept ar fi să discuți cu partenerul de viață și să afli ce program are acesta!

Gemeni


Sâmbătă o să faci multă treabă prin casă și, din această cauză, o să fii mai obosit/ă decât de obicei. Implică-ți rudele în astfel de activități pentru că nu ai niciun motiv să te chinui singur/ă! Din fericire, duminica va fi mult mai relaxant/ă și îți va oferi ocazia să ieși la aer liber și să practici sportul preferat.
Profită de această zi!


Rac


Chiar dacă nu o duci excelent din punct de vedere financiar, măcar nu te poți plânge. E nevoie doar de mai multă cumpătare din partea ta și a partenerului! Micile economii pe care le faceți împreună nu vor trece neobservate și vă vor determina să continuați în aceeași direcție!

Leu


Ascultă-i pe cei mai în vârstă decât tine atunci când vine vorba de lucrurile simple, pragmatice! În schimb, dacă alte persoane vor dori să intervină peste tine în domeniul tău de expertiză, trebuie să îți susții punctul de vedere cu orice mijloace! Altfel, vei lăsa impresia că ești o persoană slabă și ușor de controlat!

Fecioară


Chiar dacă este weekend, se pare că șefii tăi au intenția să te pună serios la treabă.
Ascultă-i doar dacă ai un interes ori dacă nu ai altceva mai bun de făcut! Altfel, e necesar ca aceștia să priceapă că timpul liber e dedicat recuperării și nicidecum muncii!


Balanță


După săptămâna care tocmai a trecut, te simți mai obosit/ă decât de obicei și ai nevoie de o pauză de recuperare. Începe prin a te trezi mult mai târziu! Meriți din plin un somn odihnitor (cu draperiile trase) care să se prelungească până aproape de prânz! Sâmbătă seară e posibil să primești nașii/finii în vizită, așa că din nou vei adormi târziu!

Scorpion


Dacă deții un animal de companie, acum e momentul ideal ca să petreceți mai mult timp împreună și, dacă e cazul, să îi faci acele investigații medicale mai amănunțite! Sigur, vor urma cheltuieli destul de importante dar eforturile tale financiare vor merita din plin!

Săgetător


Dacă simți că partenerul tău nu te ascultă deloc, ba chiar face lucruri înadins că să te enerveze, trebuie să acționezi acum! Semnalează-i că ceri același respect pe care i-l acorzi și că, dacă nu ți-l va oferi, ești dispus/ă să îl părăsești! Doar așa va realiza că problema este gravă!

Capricorn


Nu e momentul ideal acum pentru investiții importante! Trebuie să aștepți ca piață imobiliară/auto să se stabilizeze puțin și abia apoi să semnezi actul de vânzare-cumpărare.
Dacă nu dispui de întreaga suma de bani necesară, trebuie să știi că dobânzile la creditele acordate în această perioadă sunt destul de mari!


Vărsător


Petreci foarte mult timp în fața televizorului/tabletei vizionând seriale sau emisiuni on-line. Trezește-te! Timpul trece pe lângă tine și tu nici măcar nu realizezi asta! E mult mai interesant să îți trăiești cu adevărat viața decât să îi urmărești pe alții cum și-o trăiesc pe a lor!

Pești


În acest sfârșit de săptămână, vei avea în sfârșit timp și pentru tine! Poate vei reuși să mergi la acea sesiune de shopping ori la o ședință de masaj. Indiferent despre ce va fi vorba, la final te vei simți mult mai bine în propria piele!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod