Horoscop 17 noiembrie Un nou început pentru Raci

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Ai mari așteptări de la persoanele din jurul tău iar atunci când vine vorba de propria persoană, ești dispus/ă la multe compromisuri. Total greșit! E de preferat să îți schimbi complet acest mod de gândire iar lucrul acesta să se întâmple chiar de azi!

Taur


Pentru tine, banii nu mai sunt de mult o problemă. De aceea, atunci când un prieten îți va cere sprijinul, i-l vei acorda necondiționat și foarte rapid. Totuși, trebuie să dai dovadă de vigilență sporită pentru că poți fi extrem de ușor păcălit/ă!

Gemeni


De dimineață e posibil să te trezești cu serioase dureri de cap. Încearcă să fii mai grijuliu cu alimentația și, în același timp, să nu te mai consumi atât de mult atunci când vine vorba de job! Nu ești unica persoană ce poate fi trasă la răspundere în caz de eșec!

Rac


Ziua aceasta va fi despre un nou început.
Poate fi vorba de schimbarea locului de muncă, de o despărțire sau de ce nu, de o nouă poveste de iubire. Indiferent despre ce va fi vorba, încearcă să nu fii prea entuziasmat/ă și să dai dovadă de luciditate!


Leu


Partenerul tău este extrem de încântat să te aibă în preajmă, dar uneori chiar și acesta are nevoie de o pauză în care să reflecteze asupra lucrurilor pe care le are de făcut! Așa că tu trebuie să îi oferi acel moment de respiro și să-i dai mai mult spațiu de manevră!

Fecioară


O discuție tranșantă cu unul dintre superiori te va marca foarte mult astăzi. Oricât de mult ai încerca, și indiferent ce eforturi ai depune, se pare că șeful tău este veșnic nemulțumit.
Schimbă foaia și poate că astfel vei avea parte de aprecierea la care tânjești atât de mult!


Balanță


Nu e nimic rău în a fi sociabil, dar dacă exagerezi în această privință ori dacă intențiile tale sunt înțelese greșit, e mai bine să te abții! Din fericire, ziua aceasta va fi destul de edificatoare în privința comportamentului pe care trebuie să-l adopți!

Scorpion


Atunci când cunoști o persoană nouă, trebuie să îți creezi propriile impresii legate de aceasta și nicidecum să te lași influențată de percepțiile altor persoane! Fii fără grijă, dacă respectivul individ este fals sau are intenții ascunse, mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală!

Săgetător


Din punct de vedere sentimental, lucrurile nu stau tocmai bine pentru tine.
E nevoie să dai dovadă de mai mult curaj și de ce nu, să fii mai asumat/a! Înarmează-te cu răbdare pentru această seară fiindcă vei avea parte de discuții serioase.


Capricorn


Nu crezi că trebuie să privești cu mai multă încredere spre viitor? Felul tău de a fi nu prea are legătură cu optimismul, dar uneori e mai bine să visezi și să speri la lucruri frumoase. Altfel, greutățile de zi cu zi te vor copleși.

Vărsător


Norocul va fi de partea ta astăzi și vei simți acest lucru chiar din primele ore ale dimineții. Acum e momentul ideal să semnezi un contract important ori să iei o decizie de care te temi. Dacă vei acționa acum, sigur pe seară vei fi relaxat/ă!

Pești


Petrece timp de calitate alături de partenerul tău dacă vrei ca acesta să te aprecieze! Altfel, e firesc ca relația voastră să degenereze și în curând să vă gândiți la despărțire.
Soarta voastră stă în mâinile tale!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod