Horoscop 20 noiembrie: Gemenii vor avea parte de conflicte la locul de muncă

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Ziua aceasta va fi extrem de provocatoare pentru tine și, dacă nu te vei organiza așa cum trebuie, s-ar putea să ai de suferit! Din fericire, sunt mulți cei care doresc să îți acorde o mâna de ajutor, trebuie doar să fii mai receptiv/ă!

Taur


Astăzi vei începe un proiect nou în care crezi foarte mult, mai ales pentru că ai investit enorm în planificarea sa. Din fericire, urmează o perioadă bună pentru tine, atât din punct de vedere financiar cât și din punct de vedere al stabilității interioare.

Gemeni


Astăzi o să intri într-un conflict serios cu un coleg de la locul de muncă. Deși întotdeauna te-ai purtat cuviincios cu aceștia, tot există divergențe mai ales din cauza invidiei.
Încearcă să nu te lași prea mult afectat/ă!


Rac


Încearcă să profiți la maximum de această zi și, dacă vei obține un câștig important, să îl pui deoparte! Nimeni nu îți va fura rezultatele dacă știi cum să te protejezi! Pe seară, câțiva prieteni dragi îți vor face o vizită surpriză, fii cât poți de amabil/ă!

Leu


Încă mai ai de lucrat atunci când vine vorba de discursuri în public. Dacă nu vei învăța să îți gestionezi emoțiile inerente, e de preferat să apelezi la un orator profesionist sau cel puțin, să iei lecții de la acesta! Sigur nu îți dorești să te expui iarăși unor situații stânjenitoare!

Fecioară


Pentru tine, prima parte a zilei va fi cea mai dificilă perioadă a întregii săptămâni.
Practic, vei fi forțat/ă să iei câteva decizii dificile într-un termen foarte scurt și doar intuiția ta te va menține la suprafață! Dacă simți că ai nevoie, nu te sfii să ceri ajutorul!


Balanță


Această zi va începe excelent pentru tine și îți va oferi energie din plin ca să faci față provocărilor! Din fericire, și partenerul tău are un tonus excelent și se poate spune (fără teama de a greși) că relația voastră este la apogeu. Dacă puteți, imortalizați cumva această perioadă pentru că mai târziu o veți regreta!

Scorpion


O rudă apropiată îți va deschide astăzi ochii legat de o problemă de la locul de muncă. Cu sprijin din exterior și luciditate, totul pare mult mai ușor.
Așa că, pe viitor, ai grijă să nu te izolezi complet!


Săgetător


Partenerul tău de viață traversează o perioadă mai dificilă și are nevoie de tine ca să iasă din impas. Discută sincer cu acesta și află ce îl frământă! Doar împreună veți găsi cea mai bună soluție!

Capricorn


Dacă banii au devenit o problemă tot mai serioasă, nu te grăbi să îți faci împrumuturi! Dobânzile practicate de bănci sunt tot mai mari și, fără să îți dai seama, s-ar putea să ajungi în imposibilitate de plată. Fii mai rezervat/ă!

Vărsător


Chiar dacă sunt tentații la tot pasul, tu nu trebuie să le pici în plasă! Din contra, a sosit momentul să demonstrezi că ai coloană vertebrală și că știi să faci față stresului! Rămânând ferm/ă pe poziție, o să stârnești multă admirație în jurul tău!

Pești


De dimineață, o să te trezești cu dureri serioase de cap și, din această cauză, îți va fi greu să te concentrezi la locul de muncă.
Roagă un coleg să te înlocuiască și nu îți asuma sarcini sau responsabilități mai mari decât e cazul!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod