Horoscopul banilor în săptămâna 13-19 februarie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Se anunţă veşti bune pe plan financiar pentru tine, dar asta doar datorită devotamentului cu care ţi-ai făcut treaba până acum.

Eşti un angajat model, un şef bun sau un coleg de excepţie, aşa că răsplata este cât se poate de aproape. Astrele îţi recomandă ca banii câştigaţi acum să fie investiţi sau depozitaţi astfel încât să poţi câştiga mai mult de pe urma lor. Este o perioadă bună pentru afaceri de orice fel, depinde doar de pasiunile şi competenţele tale.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu vor exista schimbări financiare pentru tine în această săptămână, poate câteva cadouri sau bonusuri minore, însă nimic care să fie notabil.

Este mai important acum să te concentrezi pe acte, să ai grijă ce semnezi şi să îţi plăteşti facturile urgente. Cu cât eşti mai bine organizată, cu atât vei reuşi să faci cât mai multe lucruri din cele care pun presiune pe tine şi pe timpul tău liber!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă eşti nemulţumită de răsplata pe care o primeşti pentru munca depusă, în această săptămână ar trebui să iei atitudine.

Nu te chinui să ieşi în faţă şi să faci şi treburile altora atât timp cât nimeni nu apreciază eforturile pe care le depui. Acum mai mult decât oricând ai nevoie de o schimbare, aşa că ai încredere în tine şi cere ceea ce meriţi. O ultimă soluţie este schimbarea locului de muncă!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei avea mult de lucru în această săptămână, mai ales dacă eşti la finalul unui proiect la care ţii destul de mult.

Dă tot ce ai mai bun din tine şi fă din asta o reuşită remarcabilă. Dacă totul iese conform planului, e posibil să câştigi mai mulţi bani decât te-ai fi aşteptat. Nu uita să rămâi cu picioarele pe pământ şi să nu îţi priveşti colegii de sus sau cu dispreţ!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu vei avea parte de schimbări majore ale bugetului, ci pot apărea mici cheltuieli suplimentare care nu îţi pun probleme.

Te concetrezi mai mult pe evoluţia ta profesională şi vrei să faci tot posibilul să ajungi cât mai sus pe scara ierarhică într-un timp scurt. Nu ceda presiunilor şi nici intrigilor, acest lucru te-ar putea trage înapoi!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Chiar dacă simţi că şefii tăi profită de tine şi te pun să munceşti prea mult, o atitudine umilă din partea ta le poate deschide ochii şi ar putea vedea disperarea ta de a avea un câştig constant.

Poţi deveni vulnerabilă, poţi să inspiri milă sau poţi să fii folosită, indiferent de toate astea tu trebuie să îţi urmăreşti obiectivele. Nu lăsa pe nimeni şi nimic să te distrugă!

Leu(22 iulie - 22 august)

Trebuie să fii cu ochii în patru în această săptămână dacă vrei să nu ratezi oportunităţile care te înconjoară.

Ţine puţin şi de abilitatea ta de a te băga în faţa altora, dar mai ales de curajul de a schimba totul pe plan profesional dacă vei câştiga astfel mai mulţi bani. Viitorul este promiţător pentru că eşti ambiţioasă, dar nu-ţi lăsa idealurile să te transforme din om în neom.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Banii tăi sunt în pericol în această perioadă, cheltuielile sunt destul de mari şi există riscul ca din senin să rămâi cu puşcaliţa goala.

Tot ce trebuie să achiziţionezi este necesar, dar îţi este foarte greu să te desparţi de banii economisiţi cu atâta trudă. Încurajările persoanei dragi te vor ajuta să priveşti cu mai mult optimism ceea ce va urma şi te va determina să te bucuri cu adevărat de ceea ce creezi de una singură!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

O persoană apropiată îţi va solicita un împrumut în aceste zile şi nu vei fii în stare să iei o decizie rapidă.

Chiar dacă ai încredere în acel om, te gândeşti dacă îi faci mai mult rău decât bine. Încearcă să nu te crezi atotputernică şi nici nu judeca pe nimeni, e important să te pui în situaţia lui şi să te întrebi tu ce ţi-ai dori. Situaţia ta financiară este una bună, deci nu te-ar afecta cu nimic un mic gol în buzunar.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti o fire extrem de descurcăreaţă şi acest lucru se va vedea pe parcursul acestei săptămâni.

Eşti capabilă să faci bani din orice, pe ce pui mâna se transformă în aur. Ai o intuiţie ieşită din comun şi ştii în ce merită să te implici sau nu. Cel mai important lucru este că nu profiţi de alţii pentru a avea succes şi nici nu te caracterizează hoţia, însă chiar şi aşa vor exista invidii în jur!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă ai nevoi de un împrumut în această săptămână, nu ezita să îl ceri celor care ştii că au o situaţia financiară bună şi despre care ştii că ar avea încredere în tine.

Fie că este vorba de rude sau de prieteni, e necesar să le dai toate explicaţiile pe care şi le doresc. Împărtăşeşte cu ei planurile pe care ţi le-ai făcut, astfel ai putea chiar primi sfaturi care ar putea să îţi fie de mare ajutor.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cei din jurul tău de la colegi şi şefi deja te văd mult mai bine şi îţi apreciază contribuţia la locul de muncă.

Se poate spune că ai evoluat mult în ultima perioadă, lucru care ar putea fi şi remunerat mai bine decât până acum. O nouă funcţie sau un nou proiect al cărui coordonator să fii chiar tu este tot ce îţi doreşti în acest moment, însă e nevoie să mai aştepţi puţin.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod