Horoscopul anului 2016. Află ce îţi rezervă astrele, în funcţie de zodia ta

Nativa din Balanţă nu trebuie să îşi amâne acțiunile importante pe care le-a planificat de mult timp, altfel îşi va pierde din credibilitate și din respectul celor din jur.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Anul acesta trebuie să faci unele schimbări pe plan profesional și să îți dai seama că meriți mai mult de atât.

E posibilă o schimbare de job, însă nu înainte de a cerceta bine terenul. Cu cât ai mai multă grijă de sănătatea ta, cu atât forța de muncă va crește și te va conduce spre succes. Există risc crescut de accedentări, de aceea se recomandă prudeță. Nu îți ignora nici viața de familie și încearcă să aveți tot mai multe activități împreună.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E posibil ca anul acesta să îți schimbi părerea despre multe persoane din jurul tău și să fii tentată să pui punct unor relații pe care le ai.

Îți faci ordine în viață, însă e posibil ca în unele cazuri să dai greș și să iei decizii pripite. Încearcă pe cât posibil să nu intri în conflicte, chiar dacă nervii tăi sunt întinși la maxim. Vei avea noroc la bani, însă nu vei da dovadă de maturitate și de chibzuire. În dragoste situația este incertă și asta doar pentru că nu știi încă ce îți dorești cu adevărat.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Anul acesta va fi unul productiv pentru tine și vei avea parte de experiențe care îți vor marca existența.

Se anunță vești bune pe toate planurile, dar mai ales din punct de vedere financiar. Îți faci multe cunoștințe și există șansa ca unele relații să se transforme în prietenii pe viață. Vei avea nevoie de multă energie pentru a putea face față stresului, însă fără eforturi nu vei reuși să obții nimic. Încearcă să găsești echilibrul!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Anul 2016 te găsește la fel de nestatornică ca și până acum și nu îți vei dori nicio clipă ca viața ta să se liniștească sau să devină monotonă.

Vrei să te perfecționezi și chiar ești mai hotărâtă ca oricând să evoluezi pe plan profesional. Este foarte important să fii prudentă și să nu aloci toți banii pe care îi ai în acest scop pentru că e posibil ca nu întotdeauna să iasă așa cum îți dorești. Pe plan sentimental nu se vor produce schimbări, însă vor exista planuri mari pentru anul ce va urma.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este un an bun pentru a explora locuri noi și de a încerca să dobândești tot mai multe cunoștințe.

Ai nevoie de mai mult curaj și trebuie să fii dispusă să faci unele compromisuri. Dacă nu ai un iubit, această perioadă este favorabilă relațiilor amoroase, iar astrele îți vor călăuzi pașii pentru a face alegerea perfectă. Se pot produce schimbări legate de locul de muncă, poate chiar unele radicale!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În acest an vei fi tot mai dedicată familiei, și dacă nu ai una, ești decisă să îți întemeiezi.

Te preocupă mai mult decât de obicei aspectul tău fizic și vrei să obții prin asta mai mulți admiratori. Vei juca destul de riscant în legătură cu banii pe care îi deții și vei fi tentată să investești o mare parte din ei. Există și riscul unor divergențe cu cei din jurul tău, iar cauzele pricipale pot fi invidia sau mândria.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Astrele îți recomandă ca în acest an să te ocupi mai mult de tine și de poziția ta în societate.

Poți învăța lucruri noi și prin asta poți căpăta mai multă încredere în propriile forțe. Cu cât știi mai multe, cu atât te vei descurca mai bine în societate, iar oportunitățile nu vor întârzia să apară. Din păcate pentru tine, un astfel de ritm va fi destul de extenuant și îți poate afecta starea de sănătate. Este foarte important să nu îți ignori persoanele dragi!

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei reuși în acest an să fii mult mai organizată și să poți lua decizii mult mai bune decât până acum.

Poți începe să îți pui planurile în aplicare, astrele sunt de partea ta și te vor ajuta să faci pașii corecți. Dispoziția generală va fi una optimistă, iar acest lucru se va datora succesul din carieră. În dragoste ești hotărâtă să nu permiți nimănui să te facă să suferi și să trăiești fiecare clipă la intensitate maximă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Anul acesta va fi unul destul de surprinzător pentru tine și vei avea ocazia să privești lumea cu alți ochi.

Ești mai hotărâtă ca oricând să faci orice pentru a fi fericită și să te gândești mai puțin la nevoile celor din jur. Te pui pe primul plan și vei constata că este mult mai bine așa. Vei aplica această regulă pe toate planurile vieții tale, însă în special în dragoste.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Anul acesta va fi unul și bun, dar și rău. Nu vei avea timp să te plictisești, deși uneori ți-ai dori enorm acest lucru.

Nu amâna unele acțiuni importante pe care le-ai planificat de mult timp, altfel îți vei pierde din credibilitate și din respectul celor din jur. În dragoste ai gânduri serioase și vrei să treci la nivelul următor dacă ești angajată într-o relație deja de ceva vreme. Deciziile trebuie luate responsabil, și nu doar pentru că ți-ai impus tu singură termene!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este foarte important ca în acest an să lucrezi tot mai mult în echipă și să încerci să îți ușurezi singură munca.

Vei putea avea parte de succes doar dacă socializezi mai mult și îți faci relații pe oriunde te duci. Trebuie să dai dovadă de mai multă stăpânire de sine și să le demonstrezi tuturor că îți poți ține impulsivitatea în frâu. Pe plan sentimental nu se înregistrează nicio evoluție, ci din contră pot apărea noi probleme în cuplu.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Anul 2016 nu va fi unul satisfăcător, ci îți va aduce numeroase schimbări cu care nu ești de acord și pe care nu le poți accepta.

Va fi o luptă continuă pentru a te menține pe linia de plutire, și nimic nu pare că este în favoarea ta. Trebuie să îți accepți viața așa cum este ea și să încerci să te adaptezi cât de repede poți noilor condiții atât în carieră, cât și în dragoste. În ultimele luni ale acestui an situația se va detensiona și vei reuși să îți revii spectaculos.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod