Horoscop 2016. Cum evoluezi în carieră anul viitor. Află ce ţi-au pregătit astrele!

Nativa din Leu nu este prea mulţumită de jobul său actual, de aceea va încerca să profite de orice oportunitate îi apare în cale pentru a-l schimba.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Anul acesta va fi unul de excepţie pentru tine, aşa că profită de orice oportunitate care ţi se oferă şi ajută şi tu la rândul tău.

Dacă în primele luni ale anului nu se anunţă nicio schimbare, apoi brusc te vei trezi în vârful ierarhiei. Poziţia de lider ţi se potriveşte de minune, însă trebuie să rămâi umană şi să îţi priveşti vechii colegi ca şi până acum. Eşti extrem de bună în ceea ce faci şi ştii cum să îţi pui în valoare calităţile!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă eşti devotată muncii tale, anul acesta ai putea avea şansa de a avansa sau de a-ţi schimba jobul.

Încearcă să te învârţi în locuri selecte, acolo poţi cunoaşte persoane care îţi vor schimba simţitor viaţa. Nu aştepta nimic de-a gata, mai ales că ştii cât de capabilă eşti în domeniul în care activezi. Nu achiziţiona obiecte costisitoare, ci încearcă să investeşti mai mult decât în anii precedenţi.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Toate cunoştinţele dobândite în anii precendeţi îţi vor fi de mare ajutor în această perioadă.

Vei reuşi să impresionezi exact pe cine trebuie si să îţi faci loc printre cei mai buni. Dacă în primele luni vei stagna din punct de vedere profesional, imediat după aceea va avea loc o explozie. Încearcă să te perfecţionezi în continuu, mereu vei avea lucruri noi şi utile de învăţat. Niciodată nu trebuie să spui despre tine că eşti prea bună pentru domeniul în care activezi.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Anul acesta este unul favorabil pentru carieră, însă trebuie să dai dovadă de mai mult curaj.

Acţionează cu încredere în tine şi expune-ţi ideile şefilor, cu siguranţă ele vor fi apreciate după prima jumătate a lui 2016. Răbdarea nu trebuie să lipsească din acest peisaj, pentru că munca alături de alte persoane te poate extenua şi enerva în acelaşi timp. Vei reuşi să treci cu bine peste toate piedicile care ţi se vor pune, fie ele intenţionate sau nu. Trebuie să îţi urmăreşti ţelurile şi să nu te abaţi de la planurile făcute!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei întâmpina mai multe piedici în carieră în acest an şi nu ai suficienţi nervi pentru a le face faţă.

Este foarte important să dai dovadă de perseverenţă şi să ceri ceea ce crezi că ţi se cuvine. Poţi să îţi schimbi profesia dacă cea actuală te plictiseşte şi consideri că rutina te trage de acum în jos. În ultimele luni ale anului trebuie să dai dovadă de mai multă seriozitate şi să nu amesteci viaţa personală cu cea profesională!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei avea parte de un an mai lejer la locul de muncă, ai prins experineţă şi deja ştii cum trebuie să acţionezi.

Încrederea în forţele proprii îţi vor aduce mai mult respect, însă nu şi o poziţie mai bună. Încearcă să îţi îmbunătăţeşti relaţiile atât cu superiorii tăi, cât şi cu colegii. Competiţia este mare, însă nu călca peste cei din jurul tău doar pentru a ajunge pe primul loc. Sfaturile persoanelor cu mai multă experienţă chiar se pot dovedi de un mare ajutor!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Anul acesta vei avea parte de multe neînţelegeri cu superiorii sau colegii, de aceea trebuie să fii prudentă.

Dacă ai o afacere proprie, trebuie să fii de cuvânt şi să nu îţi dezamăgeşti partenerii. Nimic nu este mai important decât să acţionezi corect, pentru că banii câştigaţi ilegal vor fi imediat descoperiţi. Comunică elegant şi ai grijă ce spui, chiar dacă uneori te simţi neîndreptăţită.

Leu(22 iulie - 22 august)

Anul acesta va fi un an lipsit de neplăceri, însă nu va fi nici unul extrem de liniştit.

Nu eşti prea mulţumită de jobul tău, de aceea vei încerca să profiţi de orice oportunitate îţi apare în cale. Vei munci mult, iar profitul nu te va satisface deloc, fapt ce ar putea să te determine să spui stop unor afaceri în care eşti implicată. Aşteaptă-te la un an foarte solicitant atât intelectual, cât şi fizic!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Anul 2016 este un an bun pentru cariera ta şi ai toate şansele să avansezi.

Dacă până acum ai întâmpinat numeroase piedici în acest sens, acum uşile se deschid şi nu vei ştii pe care să intri. Este foarte important să iei în seamă sfaturile celor dragi şi să iei o decizie matură care îţi priveşte viitorul, şi nu prezentul. Nu îţi asuma riscuri fără să ai bani puşi deoparte, alfel nu vei reuşi să te menţii pe linia de plutire.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu se anunţă schimbări profesionale pentru acest an, fapt care te-ar putea nemulţumi la un moment dat.

Nu pui prea mult preţ pe poziţia ta, însă ţi-ai dori să câştigi mai mult şi să fii apreciată la adevărata ta valoare. Comunică deschis cu superiorii şi colegii tăi şi spune-le ce ai de gând, doar aşa vei reuşi să lucrezi într-un mediu productiv. Încearcă să asimilezi tot mai multe informaţii noi şi să te perfecţionezi, astrele sunt de partea ta şi te ajută la studiu.  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu eşti adepta schimbărilor şi îţi place rutina mai mult decât orice, însă anul acesta vei fi nevoită să faci o modificare majoră.

Stagnezi profesional, nu ai parte de provocări, iar banii sunt mai puţini decât ai fi sperat. Chiar dacă te-ai ataşat de colegi şi de şefi, mai importantă este familia şi traiul pe care îl duceţi. Dacă nu poţi face nimic concret în aceste luni, ai face bine măcar să îţi faci un plan de bătaie şi să aştepţi momentul prielnic.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă ai un job stabil, anul acesta nu îţi va aduce o avansare, însă poţi face multe lucruri pe cont propriu.

Începe o afacere, dar ai grijă ce parteneri de bătaie îţi alegi. Există riscul să nu dai de persoanele potrivite care te pot trage în piept atunci când te aştepţi mai puţin. Vei cunoaşte succesul, însă şi eşecul, iar trecerea de la bine la rău nu o să fie prea bine primită de tine. Protejează-ţi psihicul cât de mult poţi!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod