Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Nativa din Peşti va trebui să acţioneze şi să facă primul pas dacă vrea ca munca sa şi eforturile depuse până acum să-i fie răsplătite la adevărata valoare
Berbec
Poţi avea parte de unele schimbări bruşte de situaţie şi modificări de planuri. Dar cu toate acestea este o perioadă bună pe care să o petreci alături de familia ta şi în care să faceţi diverse activităţi împreună. Te poţi ocupa şi de unele chestiuni legate de cămin şi locuinţă în general.

Taur
Întâlnirile şi discuţiile se anunţă a fi foarte productive pentru tine. Reuşeşti să-ţi impui punctul de vedere şi să obţii ceea ce îţi doreşti. Iar după ce rezolvi chestiunile seriose, te aşteaptă distracţia alături de amici, vecini sau rude. Poate aveţi ceva de sărbătorit!

Gemeni
Este o perioadă bună în care să-ţi concentrezi energia pentru a-ţi îmbunătăţi stilul de viaţă, locuinţa sau chiar veniturile.
În ceea ce priveşte finanţele, vei avea posibilitatea de a descoperi noi metode de a face bani de la cineva care are experienţă în afaceri sau care are o carieră de succes.

Rac
Ai toate şansele să închei afaceri profitabile, să faci înţelegeri care îţi vor aduce venituri suplimentare şi să preiei iniţiativa în situaţii care se vor dovedi favorabile pentru tine. Este important să-ţi foloseşti intuiţia, pentru că nu vei da greş!

Leu
Nu îi refuza pe cei care sunt dispuşi să te ajute în secret. De asemenea, nu refuza susţinerea materială a rudelor care au plăcerea de a-ţi oferi o sumă de bani, dar nici pe cea a partenerilor de afaceri care vor să te răsplătească pentru munca depusă.
Nu este momentul să fii modestă, pentru că meriţi totul!

Fecioară
Nu te lăsa influenţată de cei care vor să-ţi demonteze încrederea în tine, în special partenerii de afaceri, colaboratorii sau colegii. Trebuie să fii conştientă permanent de valoarea ta, ca să nu cazi pradă celor cu intenţii necurate. Este un moment bun pentru investiţii în tehnologie.

Balanţă
Succesul poate fi de partea ta şi ai şanse importante de a obţine ceea ce vrei chiar dacă decizi să rămâi în umbră. Nu ai energia necesară pentru a te manifesta în lumina reflectoarelor, dar tu poţi coordona totul foarte simplu fără ca nimeni să afle.

Scorpion
Ai posibilitatea de a te folosi chiar şi de situaţiile aparent defavorabile pentru a obţine ceea ce ţi-ai dorit.
Poţi transforma cu succes obstacolele care îţi apar în cale în avantaje serioase. 
 
Săgetător
Îţi va fi mai uşor să-ţi realizezi scopurile dacă renunţi la metodele stricte şi încerci în schimb o abordare ceva mai relaxată. Încearcă să te desprinzi de reguli şi modele impuse de alţii, urmând în schimb calea ta şi ideile tale.

Capricorn
Este momentul să dai dovadă de mai multă flexibilitate. Ascultă şi încearcă să înţelegi şi părerile altora. Fii atentă la noile informaţii pe care le primeşti, la stările de spirit ale oamenilor şi la emoţiile pe care le dezvăluie. Vei reuşi astfel să te integrezi mai bine şi să te simţi mai bine alături de ceilalţi.

Vărsător
Ai şansa de a câştiga bani în plus, într-un mod surprinzător.
Iar dacă îi faci o favoare cuiva poţi descoperi că până la urmă şi tu ai astfel parte de unele beneficii neaşteptate. Reuşeşti astfel să-ţi restabileşti cât de cât echilibrul financiar, zguduit în ultima vreme de cheltuieli absolut necesare.

Peşti
Nativa din Peşti va trebui să acţioneze şi să facă primul pas dacă vrea ca munca sa şi eforturile depuse până acum să-i fie răsplătite la adevărata valoare. Ai posibilitatea de a-i convinge pe cei care au autoritate că meriţi să primeşti beneficiile pe care le soliciţi.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod