Horoscop: Zodiacul african. Află care este semnul tău şi ce spune despre tine

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Zodiacul african este puţin cunoscut, dar cu toate acestea este unul dintre cele mai vechi din lume.

La fel ca şi cel european, este format din 12 zodii. Descoperă care este semnul tău şi ce semnifică:

Tatăl (4 ianuarie - 3 februarie)
Semnul Tatălui este un semn de aer, asociat cu Soarele şi lumina. Eşti o persoană stabilă şi ancorată în realitate. Eşti o fire onestă, corectă şi altruistă. Cei din jurul tău îţi cer sfatul şi au încredere în tine. Ai un al şaselea simţ când vine vorba de afaceri. Eşti o persoană norocoasă, dar preferi să te bazezi mai mult pe propriile tale puteri decât pe şansă, de aceea munceşti mult. Eşti un adevărat sprijin pentru ceilalţi şi ai încredere în tine şi în capacităţile tale.

Mama (4 februarie - 5 martie)
Mama este un semn de aer, asociat cu Luna, noaptea şi lumina călăuzitoare în întuneric. Eşti o persoană blândă, protectoare, cu o latură emoţională puternică. Oferi multă afecţiune celorlalţi, eşti darnică, primitoare, iar cei din jurul tău îţi admiră blândeţea şi abilitatea de a-i asculta şi înţelege. Nu îţi place să vorbeşti despre propriile tale sentimente şi emoţii. Preferi să-i asculţi şi să-i sprijini pe alţii.

Familia (6 martie - 4 aprilie)
Simbolul zodiei tale este un cerc cu un punct în mijloc, care reprezintă comunitatea, solidaritatea între persoanele înrudite sau între prieteni. Nativii acestui semn de pământ sunt persoane calde, atente, care adesea se lasă pe sine pe loc secund pentru a le face pe plac celorlalţi.

Vei fi tentată de-a lungul vieţii să te implici în activităţi caritabile, iar ajutându-i pe alţii simţi că ţi-ai găsit menirea.

Fiul (5 aprilie - 4 mai)
Simbolul semnului tău este o săgeată verticală, care semnifică fiul în căutarea propriului său drum. Nativii acestui semn sunt persoane de încredere, credincioase şi loiale, care îşi ţin întotdeauna promisiunile. Eşti o persoană organizată, energică, dispusă să muncească oricât pentru a reuşi, chiar dacă asta te poate costa sănătatea. Trebuie să te înconjori de oameni înţelepţi, calmi, pe care trebuie să-i asculţi atunci când îţi recomandă să mai încetineşti ritmul.

Fiica (5 mai - 4 iunie)
Semnul tău este unul feminin, de foc, simbolizat de o stea cu cinci colţuri. Eşti o persoană generoasă şi optimistă, dar ai tendinţa de a-ţi face prea multe griji inutile cu privire la cele mai multe lucruri care te privesc pe tine şi pe cei dragi. Învaţă să vezi partea plină a paharului şi să ai încredere în ceilalţi: îşi pot purta singuri de grijă şi se pot descurca şi fără ajutorul tău. Veselia ta, plăcerea de a trăi şi firea protectoare îţi vor aduce mulţi prieteni în viaţă.

Unchiul (5 iunie - 4 iulie)

Semnul Unchiului este reprezentat de un pătrat, care are în centru o piatră al cărei vârf ascuţit este îndreptat în sus.
În cultura africană, Unchiul simbolizează puterea şi autoritatea, dar o persoană poate deţine puterea numai atunci când reuşeşte să-i convingă pe ceilalţi că o merită. Iar persuasiunea nu este punctul tău forte. Ai tendinţa de a fi prea autoritară uneori, iar asta îi poate face pe cei dragi să creadă că eşti o persoană dură. Dar din fericire, ai un simţ al umorului foarte bine dezvoltat, iar autoironia de care dai dovadă îi amuză pe ceilalţi şi te transformă într-o companie plăcută.

Vrăjitoarea (5 iulie - 4 august)

Semnul Vrăjitoarei, în ciuda denumirii sale, reprezintă mai degrabă voinţa şi autoritatea decât răutatea sau magia. Ai avut întotdeauna o personalitate puternică, strălucitoare, chiar de când erai copil. Îţi cunoşti foarte bine limitele şi punctele forte: eşti generoasă, nerăbdătoare şi impulsivă, dar nu îţi iroseşti timpul regretând lucruri pe care le-ai făcut în trecut. Ai o intuiţie extraordinară, vezi dincolo de aparenţe şi "citeşti" oamenii dintr-o privire. Eşti misterioasă şi pur şi simplu îi fascinezi pe cei care te cunosc.

Leul (5 august - 3 septembrie)
Simbolul semnului tău este un leu tânăr şi plin de energie. Eşti o persoană veselă, care iubeşte viaţa cu tot ce are ea de oferit. Toţi iubesc optimismul tău şi capacitatea de a uita tot ceea ce te-a făcut să suferi în trecut.
Eşti plină de viaţă, adesea instabilă şi predispusă să visezi cu ochii deschişi. Nu ai capacitatea de a le oferi susţinere morală celor care au nevoie de tine. Ai o intuiţie foarte bună şi te pricepi de minune să descoperi adevărata faţă a oamenilor. Urăşti rutina şi ai tendinţa de a face multe schimbări de-a lungul vieţii, în căutarea noilor provocări..

Antilopa (4 septembrie - 3 octombrie)
Antilopa este un semn dublu, care are două laturi diferite, caracterizate cel mai bine de frică şi speranţă, plecare şi întoarcere. Reprezintă alegerea, opţiunea şi căutarea echilibrului. Eşti o persoană pasională, iubitoare şi pretenţioasă. Vrei totul, şi de cele mai multe ori vrei acum. Poţi fi foarte suspicioasă şi ai tendinţa să sufli şi-n iaurt. Acest lucru te fereşte de dezamăgiri, dar te poate face să pierzi ocazii importante în viaţă. Trebuie să-i accepţi pe ceilalţi aşa cum sunt.

Înţeleptul (4 octombrie - 3 noiembrie)
Semnul tău este simbolizat printr-un elefant şi reprezintă înţelepciunea strămoşilor în Africa. Eşti o persoană caldă şi protectoare. Ai o fire emoţională, dar te gândeşti bine înainte de a vorbi. Ai capacitatea de a te adapta foarte bine oricărei situaţii. Poţi avea stări emoţionale alternante, ceea ce îi poate bulversa adesea pe cei dragi, care se străduiesc să te înţeleagă.
Punctul tău forte este capacitatea de adaptare şi instictul care îţi dictează dacă poţi avea sau nu încredere în anumite persoane.

Mătuşa (4 noiembrie - 3 decembrie)
Semnul tău este reprezentat de un toiag din lemn, care simbolizează autoritatea în Africa. Ai o personalitatea generoasă, binevoitoare şi eşti un om devotat. Atragi oamenii alături de tine datorită energiei tale pozitive şi calme. Eşti norocoasă şi intuitivă, ceea ce îţi aduce succes material. Tu vezi partea bună în fiecare om şi reuşeşti astfel să te apropii de fiecare cu uşurinţă. Îţi place să-i răsfeţi pe cei dragi, dar ai grijă să nu te laşi folosită.

Abundenţa (4 decembrie - 3 ianuarie)
Abundenţa este reprezentată de o cascadă, care simbolizează bogăţia şi belşugul în toate aspectele vieţii. Eşti o persoană norocoasă, care străluceşte în viaţă şi îşi găseşte calea cu uşurinţă, dar care se gândeşte uneori prea puţin la ceilalţi. Oamenii te iubesc, dar este necesar să le răsplăteşti dragostea şi să le oferi mai mult din timpul şi atenţia ta. De asemenea, trebuie să-ţi alegi prietenii cu grijă, pentru că de multe ori poţi strânge în preajma ta profitori care vor să beneficieze de pe urma succesului tău.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Draga pe 7 Aug 2013, 16:22
  Really?

  Ce prostii. Vrei sa stii mai multe despre tine? Vrei sa stii cum stai cu banii? Uita-te in portofel. Vrei sa stii cum e relatia cu copilul? ... Ai nevoie de un horoscop sa iti zica asta? Crezi ca daca tu nu faci nimic pentru copilul tau "astrele" vor face pentru tine? Idem pentru casatorie? Ce doresti? "Astrele" sa iti aduca pe Fat Frumos la usa, sa te rapeasca pe un cal alb si sa traiti fericiti pana la adanci batraneti? Sanatatea? Ai grija de tine si o vei avea. Crezi ca daca iti bati joc de tine nu te vei imbolnavi pentru ca "scrie in stele"? Fetelor, fiti cu capul pe umeri si incetati sa credeti toate prostiile. Oricum, pt cine a scris articolul ... esti in zodia porcului, in zodiacul meu propriu. Daca doresti sa afli mai multe despre casatorie, bani, sanatate, moralitate, deontologie, sinceritate, responsabilitate, scrie-mi.

  11
  1

 • moaca marin pe 7 Aug 2013, 11:20
  horoscop

  as vrea sa stiu mai multe daca se poate mar interesa,de sanatate,casatorie,relatia cu copilul etc.multumesc frumos.

  2
  3

 • gheorghe pe 6 Aug 2013, 17:13
  cria zodiacul mais a minie soarta

  VREAU Sa stiu despre mine sanatate bani familie te rog trimetemi

  2
  8

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod