Alexandra Stan, revenire cu scandal. Mihai Trăistariu o atacă pe cântăreaţă!

Revenită recent în atenţia publicului, datorită faptului că la mijlocul acestei luni va lansa un nou videoclip, Alexandra Stan trebuie să facă faţă unor acuze grave venite din partea unui coleg de breaslă.

Noua echipă care se ocupă de cariera Alexandrei Stan a anunţat, în urmă cu o săptămână, că artista va lansa în luna august un nou videoclip, alături de formaţia germană Follow Your Instinct, pentru piesa „Baby, it's ok“. Melodia a fost produsă de B.O.M.B (David „Bubu Styles“ Ritter, Patrick “Orange“ Greska şi Rainer Wetenkamp), alături de Addis, membru al trupei Follow Your Instinct, dar versurile şi muzica poartă şi semnătura lui Marcel Prodan şi a lui Andrei Nemirschi.

Citiţi şi:

Vedeta pop Alexandra Stan, desfigurată de iubitul ei pe marginea drumului

Marcel Prodan, creatorul şi distrugătorul Alexandrei Stan. Cine este bătăuşul anului?

Alexandra Stan își reface viața după bătaie: S-a distrat cu un bărbat la o terasă



Văzând că artista o duce din nou foarte bine, Mihai Trăistariu a lansat un atac fără precedent la adresa Alexandrei. „Nu ştiu de ce tot scrie presa că e bolnavă... Ce boli are?!... Nişte vânătăi trec. Oamenii o tot fotografiază prin cluburi, unde se distrează. Deci e OK... Poate este doar o tactică a avocaţilor ei. Oricum, Alexandra e talentată faţă de alte artiste, are voce, dar a fost promovată tot ca o piţipoancă şi nu a cântat niciodată piese de voce“, a spus Trăistariu pentru Ziarul Ring.



Şi în luna iunie, imediat după ce Alexandra Stan a fost bătută de Marcel Prodan, Mihai Trăistariu a vorbit despre relaţia pe care cântăreaţa o avea cu impresarul ei. „Eu îi cunosc pe amândoi. Amândoi sunt calmi din fire şi liniştiţi, el e chiar foarte calm, pe lângă ea. Ea poate e mai năzdrăvană, că e artistă. De multe ori se strică totul de la bani. Şi Adina de la Heaven povestea că o bătea impresarul său, Radu Groza, că o lovea cu telefonul în cap. Stăteam şi mă uitam la televizor, mă gândeam de ce stau fetele şi rabdă atâtea de la impresari, pentru succes“, spunea artistul în urmă cu aproximativ două luni.

6 August 2013
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • @AnibaValeriu pe 13 Aug 2013, 08:00
    pentru confuzul lacheu

    exact te incurci in ce spui tu acolo...las-o balta tata ! nu ai nimic cu ea dar arunci cu noroi in ea...exact te bagi in seama singur :))

    2
    0

  • AnibaValeriu pe 12 Aug 2013, 11:22
    lachei

    V-ati trezit toti lacheii sa ii luati apararea lu` coana Stanica? Nu stiu eu mai nimic de Treistarica asta, stiu doar ca are, sau avea, voce foarte buna si ca ar fi gay(ceea ce nu stiu sigur). Orice ar fi despre el in particular nu ma intereseaza, insa opinia lui este una valida. Daca era sa zica unu care nu avea treaba cu muzica mai ziceam ca vorbeste aiurea, da asta e Coleg De Breasla. Si pe langa toate acestea, scuzati-mi limbajul si anestezia asupra-mi manierelor, insa v-ati trezit voi toti pupincuristii sa ii luati apararea lu` conita aia, care, nu am nimic impotriva ei, chiar imi place, insa prea mare tam tam se face de "scandalul" asta, care incep sa cred din ce in ce mai mult ca e regizat. In concluzie, oricare ar fi "jmenu`", daca nu sunteti in stare sa respectati opinia unuia - ca de, doar suntem o tara civilizata cu respect reciproc la fiecare colt de strada, o tara plina de gentelmen-i si lady-uri - atunci nici altii nu ar fi nevoiti sa va respecte opinia de mai sus. Prin urmare opinia mea este pt cine o respecta, ca la randul meu respect si opinia lu` Treistariu, si povestea conitei Alexandra. Pace si bun simt! Cu respect, AnibaValeriu(pseudoname).

    0
    2

  • Trista situatia pe 6 Aug 2013, 11:35
    Traiasca lelitele

    Lui Trastairiu ii place sa manance *****. Tot el si-a facut si fratele de **** la Tv. Asa ceva nu se face, rufele se spala in familie, la fel si ajutorul se acorda tot acolo. Cat despre comentarii la adresa altora cu care nu are nimic in particular... ne putem astepta la orice.

    6
    1

  • carmen pe 6 Aug 2013, 11:23
    trist

    mey... traistariu, daca tu ai lua vreo 2 pumni in cap si ai umbla cu ochii vineti vreo 2 saptamani, tot asa optimist vei fi, zicand: " sunt cateva vanatai care trec"? Io nu cred. Ce eroi suntem toti cand suntem in afara povestii... Asha ie? In alta oridne de idei, creq ca antevorbitorii mei au dreptate: ti-a pierit vocea si te-ai facut critic :D

    4
    1

  • radu pe 6 Aug 2013, 09:09
    ????

    Care sunt acuzele? Sunteti jalnici. O stiri nu sunteti in stare sa scrieti...

    3
    1

  • Dodi pe 6 Aug 2013, 08:05
    si-a schimbat profesia Traistariu si nu stim noi..?

    subscriu la ce a spus rozi mai devreme...ori tind sa cred ca din cantaret s-a transformat in critic muzical...oricum de la o vreme doar comenteaza mister Traistariu si se implica in scandaluri...Traistariule,ti s-a voalat imaginea cumva,sau ai intrat in conul obscur...? ai face bine sa mai scoti ceva melodii pentru afirmare,nu sa te bagi in rahatul celorlalti !

    8
    1

  • rozi pe 6 Aug 2013, 01:55
    Traistariu

    De ce am vaga impresie ca mai nou Traistariu in loc sa cante, sa scoata si el vreo piesa noua, el mai mult vorbeste...sa-i fi pierit superba voce???...

    8
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod