Horoscop. Top cele mai fidele zodii. Tu eşti sinceră cu iubitul tău?

Nativa din Fecioară este foarte corectă cu partenerul ei de viaţă şi vorbeşte deschis indiferent de subiect.
  • Taur

Eşti o persoană foarte statornică, mai ales pe plan sentimental. Nu îţi place să minţi şi nici să fii minţită, însă vrei mai ales să ştii de la început încotro se îndreapă relaţia ta. Consideri că cei care joacă incorect decad ca persoane şi nu vezi rostul relaţiilor care nu au ca scop căsătoria. Corectitudinea ta este extremă şi nu ţi-ai trăda în nicio condiţie partenerul, nici măcar dacă acesta ar face-o.

  • Fecioară

Atunci când decizi să ai o relaţie, aceasta va fi cu siguranţă una serioasă.
Ţi se pare o pierdere de timp şi de resurse să încerci să îţi minţi partenerul dacă tu îţi doreşti de fapt pe altcineva. Dacă ţi se întâmplă să te îndrăgosteşti de alt bărbat, vei reuşi înainte de a trece la acţiune să închei toate socotelile cu actualul. Eşti corectă şi aştepţi acelaşi lucru şi din partea iubitului tău.

  • Rac

Optezi oricând pentru stabilitate şi nu îţi plac schimbările de niciun fel. Consideri că o relaţie sănătoasă se bazează pe respect şi pe sinceritate, şi din momentul în care acestea dispar alegi să te retragi în linişte.
Nu accepţi un comportament libertin din partea partenerului, pentru că tu eşti genul care se dedică trup şi suflet, dar nu eşti dispusă să accepţi ca doar tu să fii aşa.

  • Capricorn

Dacă simţi că nu mai eşti atrasă de partenerul tău, cu siguranţă nu îl vei înşela, ci vei ieşi din relaţie fără să îi faci rău. Accepţi multe, însă nu eşti capabilă să trădezi sau să te răzbuni în vreun fel. Consideri că e nevoie de multe sacrificii pentru a avea o relaţie de lungă durată sau pe viaţă, însă nu vei fi niciodată tentată să pui binele tău deasupra binelui aproapelui.

  • Balanţă

Te gândeşti la ce ai putea să faci, însă nu treci niciodată la acţiune.
Ai în cap numai ideea că odată intrată într-o relaţie, eşti acolo trup şi suflet fără să mai ai nevoie de altceva. Atunci când simţi că relaţia ta nu mai are nicio şansă, alegi să te retragi, însă nu să trădezi. Eşti corectă până la capăt în ciuda faptului că în mintea ta ai scenarii care mai de care mai îndrăzneţe.

  • Săgetător

Eşti mereu în căutare de nou, însă alegi să faci acest lucru cu partenerul pe care îl ai. Eşti sinceră şi chiar dacă uneori eşti tenattă să calci strâmb, te opreşti atunci când trebuie şi i te confesezi iubitului.
Prin atitudinea ta reuşeşti de multe ori să rezolvi probleme serioase de cuplu şi să împiedici orice faptă nepotrivită atât din partea ta, cât şi a lui.



Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod