Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Nativa din Fecioară ar trebui să încerce să se distreze mai mult, însă fără să investească sume mari de bani pentru asta.
Berbec

Fa in asa fel incat in acest weekend sa petreci mai mult timp singura, doar asa vei reusi sa iti gasesti linistea. Ai nevoie sa iti prioritizezi sarcinile, si sa stabilesti exact ceea ce vei face in viitorul apropiat.

Taur

Nu esti atat de energica, cum ti-ai dori, asa ca weekendul acesta ar trebui sa lucrezi la asta. Dedica mare parte a timpului activitatilor relaxante si odihnei, dar si prietenilor apropiati!

Gemeni

Vei fi destul de trista in acest weekend, dar depinde de tine cum sa iesi din impas. Gaseste-ti activitati relaxante care sa te faca sa uiti tot.
Daca parternerul nu te intelege, atunci poate ca n-ar fi rau sa-ti cauti altceva.

Rac

Incearca sa nu fi retrasa in acest weekend, chiar daca nu iti doresti sa faci ceva in mod special. Da curs oricarei invitatii si gaseste-ti diverse activitati care sa te tina ocupata toata ziua.

Leu

N-ar fi rau sa renunti la aroganta in acest weekend, altfel iti vei creea singura probleme cu familia. Ca orice persoana, si tu ai nevoie de iubire si atentie, iar cu o astfel de atitudine, risti sa nu le primesti.

Fecioară

In acest weekend, distreaza-te la maxim cu amicii, dar ai grija sa nu cheltui exagerat.
Invita-ti prietenii pe la tine sau profita de vreo petrecere anuntata prin cercurile cunoscutilor.

Balanţă

E posibil ca in acest weekend sa fii acuzata  de ceva ce nu ai facut, dar e de datoria ta sa-ti pastrezi imaginea. Spre seara se va lamuri toata situatia si vei reusi sa iti recastigi pozitia sociala.

Scorpion

Incearca sa fii cat de clara poti atunci cand vorbesti cu partenerul, altfel e posibil ca el sa inteleaga gresit unele aspecte. Nu te grabi sa il judeci inainte de-ti analiza propriul comportament.

Săgetător

Este posibil ca o persoana de incredere sa te dezamageasca in acest weekend, insa nu trebuie sa faci o mare drama din asta.
Considera ca ai scapat la timp de un potential inamic!

Capricorn

Weekend-ul acesta este perfect pentru o modificare, fie ea de look sau o rearanjare a mobilei in locuinta. Orice ar fi, emani energie pozitiva si sunt mari sanse ca totul sa iasa bine.

Vărsător

Nu interactiona in acest weekend cu persoanele care nu te plac si despre care stii ca sunt creatoare de probleme. Daca este necesar, stai mai mult cu familia ta si evita iesirile in oras.

Peşti

Vei fi agitata in acest weekend, si cu siguranta are legatura cu perioada de sarbatori care se apropie.
Daca sunt prea multe sarcini, nu te sfii sa ceri ajutorul persoanelor apropiate. Cu siguranta iti vor sari in ajutor, cu rapiditate!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod