Aranjamente cu aroma de portocala, brazi in ghiveci si serviciu de replantare

Floria.ro, floraria online nr. 1 in Romania si Furnizorul Oficial al Casei Regale a Romaniei pentru buchete si aranjamente de flori, a lansat noua colectie de Craciun. Aceasta cuprinde aranjamente ideale pentru a fi daruite de Sarbatori, sau pentru a decora casa in perioada Craciunului. Ca si anii anteriori, Floria.ro include in colectie brazii crescuti in ghiveci, care pot fi replantati, cu sanse aproape de 100% sa supravietuiasca in natura.

Premiera: serviciul de replantare a brazilor in ghiveci. Pentru prima data, Floria.ro asigura anul acesta si serviciul de replantare a brazilor de Craciun, pentru cei care nu dispun de un loc in care bradul sa fie plantat, sau loc pentru depozitarea sa pana in martie, luna in care se realizeaza plantarea.

Floria asigura ridicarea bradului de la adresa, pastrarea sa pe timpul iernii in conditii optime si replantarea lui in luna martie.

Plantarea brazilor se face in parcul Herastrau, astfel incat cei care opteaza pentru acest serviciu pot veni sa isi admire bradul de Craciun sau sa contribuie la replantarea lui, aducandu-si aminte de momentele frumoase petrecute de Sarbatori si avand din nou o experienta frumoasa. Pentru ca sunt crescuti in ghiveci si nu transplantati in ghiveci din pepiniera, brazii vanduti de Floria au sanse maxime de prindere, daca plantarea lor se face corespunzator, dupa o scurta perioada de aclimatizare.

Astfel, pomul de Craciun de la Floria bucura intreaga familie de Sarbatori si nu este aruncat la finalul anului. Cei care aleg serviciul de replantare pentru bradul de Craciun de la Floria primesc diploma de prieten al naturii, iar bradul lor replantat le va purta, la cerere, numele.

Brazii sunt livrati gratuit, oriunde in Romania, in max. 24h de la comanda. Brazii comandati pot avea doua dimensiuni, ideale pentru apartamentele si casele romanilor: brazi cu inaltime 1.5 -1.75 m si cu inaltime de 1.75-2 m. Brazii de Craciun din colectia Floria.ro sunt brazi din soiul Nordmanniana, cu un trunchi mai gros decat cel al brazilor romanesti si o coroana deasa, conica.
Brazii Nordmanniana sunt cei mai populari brazi crescuti pentru Craciun din intreaga lume, sunt usor de impodobit si, prin mirosul lor familiar de brad, aduc magia sarbatorilor de iarna in casa.

Colectia de aranjamente si buchete de Craciun are ca floare vedeta lisianthusul alb, o floare delicata la vedere, dar foarte rezistenta, care semnifica aprecierea si respectul. Lisianthusul se regaseste in buchetele colectiei de Craciun, ca un simbol al armoniei de Sarbatori. Coronitele de Craciun si aranjamentele se remarca printr-un miros familiar, de portocala, un miros asociat inca din copilarie cu Sarbatorile de Iarna.
Nu lipsesc nici betele de scortisoara sau vanilie, conurile si crengile de brad sau globuletele delicate. Intreaga colectie este disponibila pe https://floria.ro/colectie-craciun/.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod