Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Nativa din Taur se va concentra pe muncă chiar şi acum, chiar dacă are nevoie mai mult decât oricând de odihnă şi relaxare.
Berbec

Weekend-ul acesta te vei concentra pe cei din jurul tau si vei incerca sa ii faci sa se simta mai bine pe cei care trec prin greutati. Din fericire, ai toate resursele pentru a reusi!

Taur

Desi e weekend, gandul tau zboara doar la munca si la obiectivele tale profesionale. Nu ai timp de odihna si muncesti in continuu pentru a reusi sa ajungi unde ti-ai propus!

Gemeni

Incearca sa fii grijulie in aceste doua zile si sa nu te lasi dusa de val. Riscul de accidentari este crescut, asa ca evita activitatile care te-ar putea pune in pericol!

Rac

Weekend-ul acesta vei primi sfaturi valoroase pentru a putea sa ai succes in afaceri.
Daca esti la inceput de drum, acum este momentul sa fii cu ochii in patru si cu urechile ascutite!

Leu

Weekend-ul acesta vei fi destul de irascibila si ii vei enerva la culme pe cei din jurul tau. Daca nu te poti controla, macar incearca sa nu ii implici pe altii in problemele tale!

Fecioară


Ar trebui ca in acest weekend sa eviti orice competitie si orice situatie care te-ar putea aduce in pragul unor dispute. Pastreaza distanta fata de acele persoane care par mai puse pe cearta ca oricand!

Balanţă

Weekend-ul acesta vei fi destul de ingrijorata din cauza unor probleme pe care le intampina cineva din familie.
Daca poti ajuta cu ceva, renunta la alte planuri si concentreaza-te pe asta!

Scorpion

Incearca sa ramai cat mai calma si sa te porti elegant cu cei pe care ii intalnesti astazi. Chiar daca nu iti face placere sa participi la unele reuniuni, trebuie sa te conformezi!

Săgetător

Weekend-ul acesta va spulbera orice urma de conflict dintre tine si partenerul tau de viata. Este un moment bun pentru romantism si pentru mai multe dovezi de iubire!

Capricorn

Nu traversezi cea mai buna perioada a ta, dar nu trebuie sa te plangi fiecarei persoane pe care o intalnesti.
Tine-ti moralul sus si fii optimista, doar tu poti schimba lucrurile!

Vărsător

Riscul de a trece printr-o despartire va fi destul de mare in acest weekend, de aceea trebuie sa stii foarte bine ce vrei. E posibil ca un alt barbat sa intre in viata ta si sa te dea peste cap!

Peşti

Nu te certa cu prietenii tai pentru ca nu va puteti pune de acord cu privire la planurile de weekend. Incearca sa nu te impui, dar nici sa iti strangi jucariile si sa pleci daca nu iti convine ceva!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod