Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Nativa din Balanţă ar trebui ca în aceste două zile să uite de micile neplăceri pe care i le creează iubitul şi să se bucure cât mai mult de compania lui.
Berbec

In acest weekend vei fi fericita doar daca nu urmezi planurile pe care ti le-ai facut. Lasa-te mai mult purtata de val si vei fi uimita de rezultat!

Taur

In aceste doua zile simti o nevoie acuta de a-i ajuta pe cei din jurul tau. Daca situatia materiala si timpul iti permite acest lucru, nu ezita sa o faci!

Gemeni

In acest weekend ai face bine sa te linistesti si sa incerci sa iti faci ordine in ganduri. Indiferent de problemele cu care te confrunti, trebuie sa fii optimista si sa stii ca exista o rezolvare pentru orice!

Rac

Astrele iti promit multe pentru acest weekend, insa cel mai important lucru este ca poti atinge succesul mult dorit pe plan profesional. Desi este vorba de zilele tale libere, acum e momentul sa te faci remarcata!

Leu

Weekend-ul acesta este tocmai bun pentru a incerca sa iti solidifici relatiile cu colegii tai de munca. Daca ai cateva persoane in care ai incredere, nu ezita sa deveniti prieteni!

Fecioară

Unele probleme pe care le credeai catastrofale isi vor gasi rezolvarea in acest weekend. Dintr-o data vei simti o pace si o liniste de care aveai atata nevoie in ultimul timp.

Balanţă

Ar trebui ca in acest weekend sa uiti de micile neplaceri pe care ti le-a creat iubitul si sa incerci sa te bucuri de fiecare clipa alaturi de el. Profita de zilele tale libere pentru a pleca intr-o excursie!

Scorpion

Cu cat comunici mai mult cu cei din jurul tau, cu atat cresc sansele ca viata ta profesionala sau sentimentala sa se schimbe in bine. Ai nevoie de mai multe cunostinte si de mai multi prieteni adevarati pentru a putea razbi in viata!

Săgetător


Incearca sa nu stai prea mult timp singura in acest weekend, ba chiar accepta mare parte din invitatiile pe care le primesti. Duminica este o zi perfecta pentru o intalnire romantica!

Capricorn

Ai putea fi tentata sa te ocupi de job in acest weekend, desi oboseala isi spune cuvantul inca de vineri. Este foarte important sa stii cand trebuie sa te opresti, altfel mai rau vei strica lucrurile!

Vărsător

Atat timp cat interactionezi cu cat mai multi oameni ai sansa de a-ti expune ideile si de a avea oportunitarea de a fi luata in seama de cine trebuie. Nu uita in acelasi timp sa te si distrezi!

Peşti

Situatia ta financiara nu este una prea buna, iar familia pune presiune pe tine. Din pacate, din cauza problemelor cu banii, relatiile dintre voi se vor strica si vor aparea multe reprosuri.

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod