Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 11-17 iulie. Previziuni!

Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în această săptămână!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această perioadă.

Certurile tot mai dese şi mai aprinse dintre tine şi partener vă vor duce relaţia pe punctul de a se destrăma. E important să îţi găseşti o ocupaţie care să te ţină întreaga zi în priză şi să nu mai ai ocazia de a despica firul în patru.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu vei întâmpina cumpene în această săptămână, însă nici nu vei avea o dispoziţie generală prea bună.

Simţi nevoia de mai multă afecţiune, iar lipsa unui partener de viaţă te aduce în pragul depresiei. Încearcă să ieşi din această stare cu ajutorul prietenilor tăi, din fericire ai o mulţime de oameni lângă tine care îţi pot oferi un alt tip de iubire.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, însă rişti să ai probleme cu banii dacă nu dai dovadă de chibzuinţă.

Eşti tentată să cumperi tot ce îţi place şi uiţi că ai planuri mari de viitor pentru care trebuie să te păstrezi. Ascultă de sfatul unei persoane care este mult mai raţională şi responsabilă decât tine cu privire la situaţia financiară!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei întâmpina suficiente probleme în această săptămână încât să te simţi doborâtă spre weekend.

Este doar vina ta dacă ajungi într-o astfel de situaţie, mai ales că ai tot fost sfătuită să renunţi la invidie, dar şi la critică. Acceptă-i pe cei din jurul tău aşa cum sunt şi ţine-ţi impulsivitatea sub control. Orice gest deplasat îţi va fi taxat!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, însă va fi o săptămână destul de încărcată şi stresantă pentru tine.

Volumul mare de muncă te dă peste cap şi te extenuează înainte de mult aşteptata vacanţă. Chiar dacă trebuie să depui eforturi mai mari pentru a termina, este indicat să laşi totul în regulă şi să nu ai probleme la întoarcere.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei traversa o cumpănă pe plan sentimental, pentru că va trebuie să faci o alegere grea de urgenţă.

Familia ta pare că nu este de acord cu relaţia în care eşti angajată şi eşti pusă să iei o decizie pe care nu ţi-o doreşti. Cântăreşte bine lucrurile, însă pune-te pe tine pe primul loc pentru că indiferent de situaţie tot vei pierde ceva.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu vei avea parte de o atmosferă deloc plăcută pe plan sentimental în această perioadă, însă ai tot dreptul să te porţi exact aşa cum simţi.

Chiar dacă nu ai vorbe prea frumoase la adresa partenerului de viaţă, e important să îi spui ceea ce crezi despre el şi să îţi expui nemulţumirile. Ai grijă la limbaj pentru că poţi transmite acelaşi mesaj şi altfel!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Atmosfera va fi încărcată pe toate planurile vieţii tale, însă nu trebuie să faci o tragedie din asta.

Chiar dacă eşti foarte uşor de enervat, ai face bine să îţi ţii cât de cât impulsivitatea sub control. La serviciu eşti la fel de irascibilă, iar un coleg ar putea să îţi dea o lecţie bine meritată.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti pusă pe distracţie în această săptămână, iar pentru tine grijile nu mai există în acest moment.

Trăieşte clipa la intensitate maximă şi nu te gândi la consecinţe, din când în când e bine să fii complet liberă. Ai grijă însă ca acest exces să nu dureze prea mult pentru că poţi simţi la buzunar!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei trece printr-un moment destul de dificil în această perioadă, însă ai putere de a lua tot ce e mai bun din asta.

Chiar dacă vei avea parte de câteva zile crunte, suportul celor dragi îţi va fi de mare folos. Acest hop care poate avea legătură cu orice aspect al vieţii tale te va determina să îţi schimbi stilul de viaţă!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E posibil ca un incident cu un coleg de serviciu să se transforme într-un mare scandal.

Din păcate, între tine şi el există de mult timp o rivalitate care nu poate să dispară decât prin distanţă. Nu face tu primul pas în spate, însă nici nu fii acidă cu acesta! Nu pleca nervoasă în concediu!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Traversezi o perioadă extrem de bună, veştile bune apar pe toate planurile vieţii tale.

Fie că eşti singură sau nu, acum îţi vei găsi fericirea după care tânjeşti de atâta vreme. Cu banii stai destul de bine, ba chiar se anunţă că vei câştiga şi mai mulţi în viitorul apropiat. Trebuie să ai grijă doar la excese, mai ales dacă eşti în vacanţă, pentru că rişti să ai probleme de sănătate ori cu greutatea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod