Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 14-20 decembrie. Previziuni!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu reuşeşti să te bucuri de tot ce îţi oferă partenerul de viaţă sau familia ta, şi astfel ajungi la concluzia că eşti nefericită.

Te axezi pe lucrurile negative care ţi se întâmplă şi le omiţi pe cele mărunte, dar importante. Încearcă să apreciezi mai mult ceea ce ai şi să oferi ceea ce primeşti!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Vei fi destul de irascibilă în această perioadă, iar certurile pot porni chiar şi din cele mai banale motive.

Învaţă să laşi mai mult de la tine şi să asculţi liniştită opiniile celorlalţi chiar dacă nu eşti de acord cu ele. Nu îi îndepărta pe cei dragi prin atitudinea ta, nu este vina lor pentru starea în care te afli!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Cineva te va călca pe coadă în această săptămână şi nu vei reuşi să te abţii din a avea o reacţie.

Chiar dacă ai dreptate, important este să spui lucrurile elegant şi să nu te cobori la nivelul celor cu care discuţi. Nu îţi pierde timpul încercând să le schimbi modul de gândire al celor dragi!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu extrage doar lucrurile rele şi nu te axa pe defectele partenerului de viaţă mai mult decât pe calităţile acestuia.

Este important să ştii când să te opreşti, mai ales dacă intervin şi alte persoane în discuţiile voastre. Poate ai nevoie de o pauză, aşa că nu spune nu invitaţiilor pe care le primeşti de la prietenii tăi în acest weekend.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă eşti singură, săptămâna aceasta s-ar putea dovedi a fi foarte promiţătoare pentru viaţa ta sentimentală.

Cu siguranţă vei întâlni pe cineva căruia nu vei putea să îi rezişti, însă totodată ar trebui să ai grjă să nu sari etape importante. Evoluţia ta personală depinde de oamenii de care alegi să te înconjori şi de locurile pe care le frecventezi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E posibil ca volumul mare de muncă din ultima perioadă să îţi afecteze viaţa de familie.

Eşti tot mai stresată şi îţi verşi nervii exact pe cine nu trebuie. Dacă eşti angajată de curând într-o relaţie amoroasă, aceasta ar putea să se sfârşească mai repede decât credeai, însă nu vei suferi. Ascultă de sfaturile celor mai în vârstă!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă ai trecut recent printr-o despărţire, acum este momentul tău să revii la viaţa ta obişnuită.

Încearcă să încetezi să îţi mai plângi de milă şi treci la acţiune. Ieşi mai des cu prietenii, acceptă invitaţiile pe care le primeşti, distrează-te mai mult, însă fii precaută pentru a evita astfel de situaţii neplăcute.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu îţi acuza partenerul dacă nu ai dovezi, altfel rişti să cazi în penibil.

Săptămâna aceasta îţi ajung la urechi unele bârfe cărora nu le poţi rezista fără nervi şi plânsete. Discută deschis cu partenerul tău despre tot ce te macină şi cere lămuriri chiar de la el, cu siguranţă îţi vei da seama dacă te minte sau nu.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu lăsa nicio îndoială să intervină între tine şi iubitul tău şi discută cu acesta despre orice.

El îţi este cel mai bun prieten şi te va înţelege chiar dacă de cele mai multe ori ai tendinţa de a exagera. Dacă eşti singură, bazează-te doar pe ceea ce crezi şi pe ceea ce ştii că poţi!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Axează-te mai mult pe familie în această perioadă, atmosfera te îndeamnă către acest lucru.

Nu se anunţă tensiuni, ci din contră au loc împăcări cu persoane pe care credeai că le-ai scos definitiv din viaţa ta. Dacă te-ai despărţit recent de iubit, acum e şansa voastră să vă declaraţi din nou iubirea.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Relaţia amoroasă pe care o ai nu este numai lapte şi miere, dar nu trebuie să extragi doar partea rea.

În această săptămână ai ocazia de a repara unele greşeli pe care le-ai făcut faţă de iubitul tău, acum îl vei prinde în toane bune şi vei scăpa uşor. Important este să înveţi ceva din asta şi să te perfecţionezi!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta vei fi nevoită să iei o decizie importantă cu privire la familia ta şi cel mai probabil este vorba de schimbarea locuinţei.

Ascultă şi părerea celor dragi şi nu lua hotărârea de una singură. Pentru o viaţa frumoasă şi liniştită trebuie să cădeţi toţi de comun acord.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod