Chic Ville - decorațiuni atent alese pentru sarbatorile de iarna

În perioada sărbătorilor de iarnă, Chic Ville le oferă consumatorilor săi, atât în magazine, cât și online, peste 200 de articole de decorațiuni tematice, ideale pentru a aduce atmosfera de sărbătoare în casele tuturor. Conform estimărilor Chic Ville, în ultimele două luni ale anului, produsele speciale de sărbători vor ajunge să reprezinte până la 40% din totalul vânzărilor magazinului.

Produsele fac parte din 4 categorii: decorațiuni pentru bradul de Crăciun, decoruri pentru mese festive, produse pentru casă, jucării și accesorii pentru copii.

Toate sunt în ton cu tendințele sezonului, în care se remarcă prezența nuanțelor de auriu, în completareatradiționalelor culori roșu, alb, verde și albastru. Materialele din care sunt confecționate se remarcă prin naturalețe și sunt, în principal, lemnul, metalul sau ceramica.

Prima categorie este cea a decoraţiunilor pentru bradul de Crăciun: reni, oameni de zăpadă, pinguini, îngeraşi, moşi, steluţe, dar şi ghirlande şi clopoţei. Cea de-a doua categorie, vizează decorurile pentru masa de Crăciun şi cuprinde, de la statuete decorative, la candele  aurite, coroniţe sau şerveţele cu îngeraşi.

Produsele din cea de-a treia categorie au menirea de a aduce atmosfera festivă în casă, prin doze ceramice, ceşti, platouri pentru servit şi multe altele. În final, cea de-a patra categorie de produse se adresează celor mici: ursuleţi, reni şi iepuraşi din pluş, îmbrăcaţi cochet cu fesuri şi fulare.

Astfel, masa de Crăciun poate spune o poveste cu reni şi brăduţi preţioşi, în timp ce în brandul poate fi îmbodobit cu decorațiuni chic și creative, din lemn sau pâslă. În restul casei, putem opta pentru conuri, bobiţe roşii, crenguţe de brad sau candele cu lumânări parfumate.

Doamnele se vor bucura să găsească sub bradul de Crăciun o ramă foto sofisticată, o cutie preţioasă de bijuterii, ceainice sau ceşti.

Iar pentru cele mai pasionate, Chic Ville oferă o colecţie specială de şorţuri şi mănuşi de bucătărie, dar şi vase termorezistente pictate manual, cu motive tradiţionale poloneze.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod