Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 11-17 mai. Previziuni!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Încearcă să pui o barieră între profesie şi viaţa ta sentimentală în această perioadă, şi nu le amesteca chiar dacă va trebui să faci unele eforturi.

Axează-te pe ce este mai important acum şi lasă restul pentru viitorul apropiat, cei dragi te vor înţelege perfect şi te vor susţine.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu îţi face prea mari speranţe legate de viaţa ta sentimentală, există riscul să primeşti exact opusul a ceea ce îţi doreşti.

Faptul că eşti măcinată de unele griji care nu au legătură cu relaţia ta, îşi poate pune amprenta într-un mod negativ asupra ei.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Încearcă să nu îţi ignori viaţa sentimentală în această săptămână, pentru că această perioadă îşi va pune amprenta asupra viitorului tău apropiat.

Cum îţi aşterni, aşa dormi, de aceea iubeşte, ca să fii iubită. Partenerul tău de viaţă are nevoie de mai multă afecţiune din partea ta!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu treci printr-o perioadă prea bună din punct de vedere sentimental, dar nu este nimic îngrijorător.

Încearcă să nu te încrezi în vorbele iubitului, acesta îţi poate ascunde ceva destul de important. Nu îl acuza până nu strângi dovezi!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În această săptămână nu vei putea să eviţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă, însă măcar ar trebui să rezolvi ceva.

Nu lăsa nimic neclarificat, altfel situaţia dintre voi va degenera şi nu ar fi indicat să vă îndepărtaţi tocmai acum.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta va fi foarte importantă pentru viitorul tău din punct de vedere amoros, şi vei fi nevoită să treci peste testele vieţii tale.

Acum vei vedea dacă relaţia ta este cu adevărat sudată sau nu, însă astrele sunt de partea ta şi se anunţă veşti bune!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Certurile dintre tine şi partener vor fi inevitabile în această săptămână, cu siguranţă gândiţi diferit şi vă bateţi cap în cap.

Dacă trebuie să luaţi o decizie serioasă, încercaţi să o faceţi cu calm şi cu multă responsabilitate, lăsând orgoliile deoparte!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Relaţia ta nu este tocmai stabilă, iar săptămâna aceasta vei fi nevoită să iei o decizie.

Indiferent de alegerea făcută, prezentul tău are nevoie de o schimbare. Dacă îţi bănuieşti partenerul de infidelitate, încearcă să îl supui unor probe.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Fii pregătită pentru schimbări, indiferent dacă ele sunt spre bine sau spre rău.

Situaţia ta sentimentală este incertă, însă nu este un lucru nou pentru tine. Este foarte important să nu forţezi lucrurile, ci să laşi ca totul să se desfăşoare natural între tine şi partener!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E posibil ca iubitul tău să îţi facă crize de gelozie în această săptămână, şi asta doar din cauza faptului că eşti nevoită să interacţionezi cu o mulţime de bărbaţi.

Încearcă să îi explici frumos că este în interes de serviciu şi fă în aşa fel încât să nu îşi facă griji. Este doar o perioadă mai agitată, însă nu va dura mult!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Munca multă te împiedică să stai cât vrei alături de iubitul tău, însă ai grijă ca măcar în weekend să recuperezi.

E posibil ca familia să te judece pentru faptul că te axezi mai mult pe carieră, însă este doar o perioadă mai aglomerată care se va sfârşi în curând.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Îţi doreşti mai mult ca oricând să te aşezi la casa ta, mai ales când vezi că toate fetele de vârsta ta trec la următorul nivel al vieţii lor sentimentale.

Poartă o discuţie cu iubitul tău pentru a-ţi da seama ce intenţii are. Dacă nu eşti mulţumită, nu îţi mai pierde timpul!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod