Să trăiască americanii! Familia Hilton, asaltată de țigani la Paris

Rudele celebrei Paris Hilton au fost înconjurate de cerșetori în gara din capitala Franței. Tatăl vedetei a scos portofelul și le-a dat bani.

Familia Hilton, deţinătoarea celebrului lanţ hotelier, a sosit într-o scurtă vacanţă în capitala Franţei, unde a avut parte de un episod neaşteptat. Nicky Hilton, sora starletei Paris Hilton, şi părinţii ei, Kathy şi Richard Hilton, au cumpărat marţi o rochie de nuntă din magazinul Valentino. Mai târziu, familia a ajuns la Gare du Nord pentru a lua trenul Eurostar spre Londra.

Numai că la gară nu-i ca la aeroport: bine îmbrăcate şi cărând genţi de lux, rudele lui Paris Hilton au fost imediat reperate de un grup de ţigani, care i-au asaltat cu mâinile întinse, văicărindu-se de mama focului şi cerându-le bani.

Cu un fotoreporter aflat pe urmele lor, care a surprins imediat "ciocnirea civilizaţiilor", americanii n-au apucat să se îndepărteze prea mult ca să scape de insistenţele cerşetorilor, iar în cele din urmă capul familiei a scos portofelul şi le-a dat câteva bancnote. După ce a achitat "taxa de trecere", "clanul" Hilton şi-a continuat drumul spre peron.

Starleta Nicky Hilton, moştenitoarea unui important imperiu hotelier, s-a logodit anul trecut cu iubitul ei, James Rothschild, moştenitorul unui imperiu financiar-bancar.
Potrivit publicaţiei Us Weekly, citată de Mediafax, Rothschild a cerut-o în căsătorie pe Nicky Hilton în timpul unei vacanţe petrecute în Italia.

Nicky Hilton şi James Rothschild s-au cunoscut tot în Italia, la petrecerea de nuntă a celebrului top-model Petra Ecclestone cu James Stunts, organizată la Roma, în 2011. Potrivit acelei surse, James Rothschild a cerut-o în căsătorie pe iubita lui în timpul unei plimbări cu vaporaşul pe Lacul Como, din Italia.

Sora mai tânără a starletei Paris Hilton a avut anterior o relaţie de patru ani cu directorul studiourilor DreamWorks David Katzenberg şi a fost căsătorită pentru o perioadă scurtă cu prietenul ei din copilărie, omul de afaceri Todd Andrew Meister, în 2004.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Mai 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod