Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna septembrie, în funcţie de zodia ta

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Viaţa sentimentală va ocupa un loc foarte important în viaţa ta din această lună, însă nu trebuie să îţi fixezi termene limită.
 
Eşti mai pornită ca oricând să treci la acţiune, fie că este vorba de căsătorie ori de conceperea unui copil. Încearcă să nu fi dezamăgită dacă nu îţi iese totul aşa cum ţi-ai planificat!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei avea parte de mai mult noroc pe plan sentimental în această lună, aşa că acţioneză cu mai multă încredere în tine atunci când vine vorba de bărbaţi.
 
Unele schimbări pe care le faci vor fi favorabile şi vei avea şansa de a cunoaşte pe cineva care îţi poate schimba viaţa într-una mai frumoasă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei avea parte de o lună plină de încărcătură emoţională şi vei fi plină de dorinţe.
 
Încearcă să îţi condimentezi viaţa sexuală când prinzi astfel de ocazii, altfel nu vei mai avea curajul necesar. Fă orice poţi pentru a te simţi bine, chiar dacă eşti sau nu angajată într-o relaţie serioasă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dorinţa prea mare de a avea parte de linişte în viaţa ta amoroasă creează o presiune atât asupra ta, cât şi asupra partenerului de viaţă.
 
Nu veţi reuşi prea multe atât timp cât nu vă purtaţi natural şi nu vă daţi frâu liber sentimentelor. Trebuie să fii conştientă că nu există perfecţiune şi să încetezi să o mai cauţi la infinit!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Banii pot fi mărul discordiei dintre tine şi partener luna aceasta, fie tu cheltui prea mult, fie el.
 
Încercaţi să discutaţi serios despre asta şi să găsiţi o soluţie practică pentru a scăpa de problemele financiare cu care vă confruntaţi. Compromisul ar putea fi o soluţie!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E posibil ca luna aceasta să fii tentată să fugi de problemele dintre tine şi partener şi să îţi găseşti alinare în braţele altcuiva.
 
Indiferent de câte greutăţi ai întâmpina, încearcă să îţi asumi responsablitatea de a avea o relaţie şi de a fi sinceră cu cel care îţi este aproape de multă vreme. 

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Luna aceasta va fi una foarte bună din punct de vedere amoros, veştile bune par că nu se mai opresc.
 
Fie primeşti o cerere în căsătorie, fie chiar te căsătoreşti, eşti pe punctul de a te simţi împlinită şi de a bifa ceea ce ţi-ai propus. Încearcă să le împărtăşeşti şi celor dragi din reuşitele tale!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu va fi o lună prea liniştită pentru tine din acest punct de vedere, însă nici nu e cazul să faci o dramă din asta.
 
Chiar dacă lucrurile nu mai funcţioneză aşa cum ar trebui între tine şi partener, ar trebui să îţi găseşti resurse pentru a continua chiar şi de una singură. Va fi greu la început, însă viitorul tău nu va fi compromis.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna aceasta va avea loc o descătuşare a emoţiilor şi în sfârşit vei putea să te porţi şi să faci tot ceea ce îţi doreşti.
 
Este foarte important să ai curajul de a recunoaşte ce simţi, chiar dacă eşti conştientă că unele persoane din jur vor avea mereu ceva de comentat. Fă-ţi propriul drum aşa cum ţi-l imaginezi!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Luna aceasta ar trebui să te ocupi mai mult de acest sector al vieţii tale şi să îţi pui familia pe primul loc.
 
Dacă până acum ai ignorat-o justificat, de acum nu mai ai nicio scuză. Dacă eşti singură, ai face bine să nu te joci cu sentimentele nimănui şi nici să nu intri în încurcături!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vei scăpa de o perioadă în care te-ai simţit prizonieră în propria viaţă, şi asta doar din cauza iubitului tău.
 
Din acest moment eşti mai hotărâtă ca oricând să pui capăt acestui chin şi să începi un nou capitol. Îţi doreşti libertate şi vei avea parte de ea, aşa că profită la maxium de tot ce înseamnă asta.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă până acum ai avut parte de nelinişti pe plan sentimental, din această lună vei simţi o îmbunătăţire majoră.

Nu te grăbi să iei decizii importante cu privire la viitorul tău în această perioadă şi încearcă să trăieşti fiecare clipă la intensitate maximă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod