VIDEO: O ursoaică şi puii ei se "relaxează" în piscina unei familii

O familie din Statele Unite a surprins imagini amuzante cu o familie de urşi care s-a scăldat în piscina instalată în grădina casei, iar apoi s-a distrat cu jucăriile copiilor.

Oamenii au filmat aventura ursoaicei şi a celor cinci pui, de la adăpostul casei în care locuiau, în Rockaway, New Jersey, relatează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

În imagini pot fi văzuţi câţiva ursuleţi care par destul de relaxaţi în timp ce se bălăcesc în piscină, sub supravegherea ursoaicei.

În înregistrare poate fi auzită o voce de copil care spune, aproape plângând, “Sunt urşi în piscină… Mi-au luat salteluţa”.


În timp ce ursuleţii se distrează cu jucăriile copiilor în jurul piscinei, mama lor pare foarte încântată de apă şi vrea să “cureţe” piscina de obiectele nefolositoare: ea scoate din apă salteaua şi jucăriile gonflabile şi încearcă, la un moment dat să deschidă o cutie cu tablete de clor.

Persoana care filma începe să ţipe, la un moment dat, după ce ursoaica trage cu dinţii de instalaţia de filtrare a piscinei şi o introduce în apă cu tot cu cablul electric.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod