Demachierea – prima condiție pentru un ten frumos

Crema demachiantă 99% naturală VivaNatura curăță și hrănește în profunzime tenul și zona ochilor.
Demachierea face parte din rutina zilnică a femeilor și este prima condiție pentru un ten frumos. Când vine vorba de curățarea feței, lucrurile nu trebuiesc făcute cu jumătate de măsură, de aceea se recomandă o demachiere atât dimineața, cât și seara, indiferent dacă tenul este machiat sau nu. Odată cu fardurile, demachiantele înlătură și impuritățile acumulate în timpul zilei precum praful, excesul de sebum și celulele moarte.

Laboratoarele VivaNatura au creat Crema demachiantă „fără lacrimi“cu migdale și argint, un produs 99% natural, constituit din uleiuri esențiale presate la rece, substanțe active din plante și argint coloidal.
Crema curăță delicat pielea, fără să o usuce, fiind tolerată de toate tipurile de ten. Are o acțiune blândă, nu irită, este foarte hidratantă și nu produce acel disconfort obișnuit de usturime a ochilor.

Crema demachiantă VivaNatura are multiple efecte benefice: hrănește pielea, făcând-o netedă și moale, hidratează tenul uscat, previne erupțiile cutanate și ameliorează cearcănele.

Ø  Uleiul de migdale catifelează și conferă strălucire pielii, calmează iritațiile și inflamațiile, atenuează senzațiile de mâncărime, fiind o sursă importantă de vitamina E și minerale.

Ø  Uleiul de sâmburi de struguri are un puternic efect antioxidant, emolient, cu o textură ușoară, care este foarte repede absorbită de piele.

Ø  Argintul colloidal este un antibiotic și antibacterian natural, care ajută la curățarea și dezinfectarea tenului.

 
Datorită compoziției bogate în uleiuri naturale ce conțin vitaminele A, E, acizi grași omega 3, omega 6, polifenoli – substanțe cu proprietăți antioxidante – crema demachiantă VivaNatura are efecte remarcabile și asupra pielii delicate din jurul ochilor, menținând-o netedă și fermă, prevenind astfel apariția ridurilor.

Preț: 75 ml - 8,5 ron ; 150 ml - 16 ron

Produsele VivaNatura se găsesc în magazine naturiste, farmacii independente și rețeaua DM.

Mai multe detalii despre îngrijirea naturală a tenului găsiți pe www.vivanatura.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod