Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul şi familia în săptămâna 18-24 iulie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

E foarte important ca în această săptămână să îţi faci relaţii pe oriunde ajungi în interes de serviciu.

E posibil ca în acest fel să reuşeşti să găseşti soluţii la problemele cu care te confrunţi şi să dai peste oameni capabili şi dornici să te ajute. Situaţia ta financiară este una bună, însă întotdeauna e loc de mai bine. Munceşte cu aceeaşi determinare ca şi până acum şi nu te lăsa păcălită de competitori.

Leu(22 iulie - 22 august)

Deşi abia aştepţi să te bucuri de vacanţă, săptămâna aceasta încă va fi intensă la locul de muncă.

Ai multe de făcut şi vei fi nevoită să apelezi la ajutorul unui coleg pentru a-ţi putea duce sarcinile la bun sfârşit. Chiar dacă totul este contratimp, vei reuşi să faci faţă cerinţelor.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

E momentul să schimbi ceva în viaţa ta profesională şi să încerci să evoluezi pentru a putea să te descurci mai bine cu banii.

Actualul loc de muncă nu te mai satisface din punct de vedere financiar şi nici nu te simţi respectată pentru munca pe care o depui. Chiar dacă va fi greu la început, e important să te detaşezi uşor-uşor.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Duci o viaţă mult prea relaxată la locul de muncă, însă nici rezultatele nu sunt pe măsura aşteptărilor tale.

Ca să ţinteşti sus, trebuie mai întâi să faci o schimbare a job-ului, şi mai apoi să munceşti cu multă determinare. Proiectele personale sunt favorizate în aceste zile dar trebuie să-ţi alegi cu grijă partenerii cu care lucrezi.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Munca ta va fi în sfârşit răsplătită în această săptămână şi vei reuşi să îţi planifici sau chiar să pleci în vacanţa mult visată.

Le-ai câştigat încrederea celor din jurul tău şi pentru o bună perioadă de acum înainte, vei reuşi să acţionezi numai după bunul plac.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai o dorinţă arzătoare de a munci cât mai mult în această săptămână şi simţi că acum este momentul tău.

Te afirmi cu uşurinţă în faţa colegilor şi şefilor tăi, iar surprinderea vine în momentul în care îţi primeşti laudele binemeritate. Nu este exclus un câştig suplimentar sau o mărire de salariu.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Mizează pe instinct în această săptămână şi acţionează după cum îţi dictează inima atunci când vine vorba de afaceri.

Nu ai ce pierde, aşa că poţi juca riscant. E o perioadă bună pentru investiţii, dar sunt excluse împrumuturile de orice fel.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vei avea parte de o săptămână prea uşoară, însă până la urmă totul depinde doar de tine.

Încetineşte ritmul şi încearcă să te bucuri de zilele libere pe care le ai fără să stai cu gândul la muncă. Banii îţi sunt suficienţi pentru a-ţi putea permite un concediu de care ai atâta nevoie.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Cariera ta este foarte importantă pentru tine şi simţi că doar ea îţi poate aduce fericirea supremă.

Din păcate, un eveniment neplăcut îţi va deschide ochii şi te va face să realizezi că nu banii sunt cei mai importanţi. Mulţumeşte-te cu ceea ce ai pentru că situaţia financiară de care te bucuri acum este una extrem de bună.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Te bucuri de o situaţie financiară bună, însă obţinută cu multe eforturi şi muncă serioasă.

Din această cauză, eşti impulsionată să faci mai multe economii şi nu să stai să priveşti cum banii se duc pe toate mofturile. E momentul să iei o pauză pentru a te relaxa, să pleci în concediu cu cei dragi şi să îţi oferi singură ceea ce meriţi!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ai muncit mult anul acesta, însă rezultatele nu sunt acelea pe care ţi le-ai dori.

Chiar dacă eşti impulsionată să continui până îţi atingi ţelul, acum e momentul să nu te mai gândeşti la bani şi să iei o pauză. O persoană dragă te va ajuta cu orice ai nevoie şi este singura pe care ştii că te-ai putea baza din orice punct de vedere.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

O ceartă pe bani va lua altă dimensiune în această săptămână şi vei simţi că nu există rezolvare pentru problema pe care o ai.

E posibil să fie vorba de un împrumut sau despre un venit care întârzie să apară. Păstrează-ţi calmul, situaţia ta financiară actuală îţi acoperă toate cheltuileli, aşa că nu depinzi de nimic.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod