Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 18-24 iulie. Previziuni!

Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în această săptămână!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, ba chiar vei găsi soluţii la unele probleme mai vechi.

Este foarte important să te concentrezi pe ceea ce merită, adică pe relaţia ta amoroasă, dar şi pe oportunităţile care ţi se oferă pe plan profesional. Nu te încrede în partenerii de afaceri care nu s-au dovedit a fi de încredere de-a lungul timpului.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu vei întâmpina probleme serioase în această săptămână, însă va trebui să fii foarte activă la locul de muncă.

Cel mai probabil e vorba de sarcini pe care trebuie să le duci la bun sfârşit înainte de a pleca în concediu. Discută cu un coleg în care ai încredere despre eventualele hopuri peste care poţi da.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vei întâmpina aceleaşi probleme cu banii ca şi până acum, aşa că nu vei fi prea surprinsă.

De data aceasta, însă, vei vrea să schimbi ceva în viaţa ta pentru a putea să o duci mai bine. Ai nevoie de mai mult curaj şi să îţi asumi riscuri, nu vei pierde nimic dacă încerci!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Există riscul ca în aceste zile să provoci un mare scandal din cauza naturii jobului tău.

Partenerul tău de viaţă nu mai este dispus să accepte indiferenţa faţă de viaţa de familie şi va lua atitudine. Momentul este total nepotrivit, mai ales că acum ai sarcini extrem de importante de dus la bun sfârşit. Vei fi nevoită să faci o alegere!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Se anunţă veşti bune pentru tine în aceste zile, şi nici nu se pune problema de cumpene.

Munca ta va fi răsplătită aşa cum meriţi, aşa că vei putea cât de curând să pleci în vacanţa mult dorită. Dacă te-ai certat recent cu iubitul, acum se va produce marea împăcare!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai şansa să evoluezi profesional în această săptămână, însă există riscul să suferi pierderi pe alte planuri.

Din păcate nu mai ai timp de viaţa amoroasă şi vei simţi lipsa afecţiunii în momentele în care eşti extrem de obosită. Încurajarea unui eventual iubit ţi-ar da şi mai multă putere, aşa că fă ceva în această privinţă!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental, plictiseala pare că a pus stăpânire atât pe tine, cât şi pe iubitul tău.

Încearcă să te concentrezi pe acest aspect al vieţii tale şi să faci ca monotonia să dispară înainte să se instaleze o răceală permanentă între voi!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta va fi una destul de complicată din cauza unor probleme pe care le întâmpini la locul de muncă sau în legătură cu studiile.

Încearcă să iei o pauză pentru ca mai apoi să te întorci cu forţe proaspete. Vei vedea altfel lucrurile şi vei reuşi să le aduci pe calea cea bună!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Un eveniment deloc plăcut te va face să realizezi ce e cu adevărat important în viaţa ta.

Cel mai probabil e vorba de partenerul tău de viaţă pe care l-ai lăsat pe locul doi în ultima perioadă. O lecţie din partea lui va fi inevitabilă şi nu vei trece prea uşor peste ce se va întâmpla!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Toate merg exact aşa cum ţi-ai dori în această săptămână şi nu se anunţă schimbări în viitorul apropiat.

Ai parte de iubire şi de susţinere din partea iubitului sau soţului tău, şi astfel vei reuşi să dai randament mai mult decât ai fi sperat la locul de muncă. Chiar dacă munceşti mult, rezultatele sunt pe măsură!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Te vei simţi destul de obosită în aceste zile, mai ales spre sfârşitul săptămânii.

Eşti dezamăgită de rezultatele pe care le ai în carieră, ceea ce te determină să faci un pas în spate. E foarte important să iei o pauză de odihnă şi apoi să continui ce ai început! Fii ambiţioasă!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă pe plan amoros totul merge aşa cum vrei tu, nu acelaşi lucru se poate spune despre sectorul financiar.

Problemele cu banii pe care le întâmpini de ceva vreme îţi vor pune capac în aceste zile. Din cauza stresul şi al epuizării, totul va părea că nu are rezolvare, însă se va dovedi a fi total greşit!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod