Horoscop chinezesc 2017. Previziuni pentru zodia ta în Anul Cocoșului de Foc

Anul nou chinezesc începe pe 28 ianuarie 2017 și se află sub influența Cocoșului de Foc. Află care vor fi efectele asupra ta, în funcție de zodia în care te-ai născut.
 

1 din 13

Șobolan

Dragoste
Vei reuși să te conectezi mult mai ușor cu latura ta emoțională acest an. Îți va mai ușor să le arăți celorlalți ce simți. Iar acest lucru îți va aduce șanse mai mari pentru începe noi relații, atât amoroase, cât și de prietenie.
Sănătate
Anul 2017 va fi unul fluctuant în care vei avea perioade pline de energie, dar şi zile în care forţa ta fizică va fi la pâmânt. De aceea este foarte important să ai grijă la alimentaţie şi să faci multă mişcare, asigurându-te că incluzi permanent în dietă laptele bătut şi apa de cocos. Ai mare grijă la sănătate în special pe timpul verii!
Bani
În 2017 vei reuși să câștigi mai mult datorită faptului că muncești cu pasiune și găsești o cale de a face ceea ce îți place. Dar nu este o idee prea bună să cheltuiești pe lucruri scumpe care nu îți sunt de prea mare folos. Pune pe primul loc necesitățile și apoi plăcerea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod