Inapoi la Horoscop chinezesc 2017....

Facebook Twitter gplus Comenteaza
2 din 13

Bivol

Dragoste
În viața ta amoroasă au loc transformări rapide, cu care nu ești obișnuit. Dar acestea nu sunt neapărat rele. Ai energia de a ține pasul cu ele. Este foarte important ca sinceritatea să domine relațiile tale cu ceilalți, la fel ca și până acum. Vei avea parte de multă pasiune spre finalul anului. Pot apărea anul acesta discuții despre apariția unui copil în relațiile de lungă durată.
Sănătate
Noul an te va întâmpina cu foarte multă energie şi este bine să nu o iroseşti pe lucruri inutile, ci să o investeşti în activităţi sportive şi hobby-urile care îţi fac viaţa mai frumoasă. Ai mare grijă însă să nu-ţi forţezi limitele, deoarece pot să apară accidentări. În privinţa alimentaţiei este timpul să limitezi consumul hranei nesănătoase, în favoarea alimentelor integrale şi pline de nutrienţi.
Bani
Muncești mai mult în 2017 și ești hotărât să câștigi mai bine ca până acum. Este o strategie bună pentru că vei avea parte de unele cheltuieli majore în acest an. Nu uita să pui ceva bani deoparte atunci când ai mai mulți, pentru perioadele în care vei avea foarte mare nevoie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod