Horoscop. Cât de pregătită eşti pentru căsătorie, în funcţie de zodia ta

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu te grăbești atunci când e vorba de alegeri serioase menite să îți schimbe viața, așa că pregătită nu vei fi niciodată.

Faptul că nu ai nicio garanție că relația va funcționa te va face să fii sceptică tot timpul. Te vei căsători în momentul în care consideri că ai înaintat în vârstă sau atunci când vrei să ai un copil.

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei simți că ești pregătită din prima clipă în care îți vei întâlni alesul și nu vei mai sta prea mult până să faci marele pas.

Ai nevoie doar de acea chimie și de acel magnetism care nu te vor lasă să pleci de lângă iubitul tău.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu crezi în vorbe, așa că partenerul tău trebuie să îți demonstreze de-a lungul timpul că merită să îl alegi.

Faptele vorbesc și nu te-ai implica în ceva atât de serios fără să ai toate dovezile de care ai nevoie. Dacă iubitul tău este mai mare decât tine, atunci îți va lua mai puțin timp să te decizi!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Te vei simți cu adevărat pregătită atunci când iubirea pentru persoana de lângă tine devine mai mare decât pentru propria persoană.

Nu te grăbești când trebuie să iei astfel de decizii și nici nu te lași impresionată de oricine. Vârsta și influențele celor din jur pot urgenta acest proces!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ești destul de indecisă și poți lua hotărâri greșite crezând pe moment că așa este cel mai bine.

Nu faci o tragedie din asta, ești optimistă și știi că există și pentru tine acel suflet pereche, doar că trebuie să îl cauți până dai de el. Ești mereu pregătită pentru iubire, cu tot cu angajamentele de rigoare.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu te vei simți niciodată pregătită pentru marele eveniment, pentru că frica ta cea mai mare este să nu ți se îngrădească libertatea.

Fugi de astfel de angajamente toată viață, și dacă totuși se întâmplă va fi doar pentru că ai fost încolțită.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Vei fi pregătită pentru un astfel de angajament abia după ce copilărești și te distrezi ani de-a rândul.

Atunci când devii matură vei hotărî că trebuie să treci la următorul nivel al vieții tale, undeva pe la 35 de ani cel mai probabil.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Te simți pregătită pentru marele pas atunci când deja ai experimentat o astfel de viață și știi în mare parte ce să alegi.

Nu te arunci niciodată cu capul înainte, ci vrei să testezi bine înainte partenerul cu care pornești la drum. Și chiar dacă ești foarte rațională, ia în considerare și sentimentele!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Te grăbești atunci când vine vorba de astfel de alegeri și te lași dusă de val eșuând în cele din urmă.

Chiar dacă nu ești pregătită pentru căsătorie, e posibil ca destul de des să ai senzația că ai fi. Nu este o tragedie că încerci, însă fii mai rațională!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Se poate spune că ești pregătită mereu pentru marele pas, dar și că nu ți-e frică de vreun eșec sentimental.

Iei acest lucru ca pe ceva normal și obligatoriu, de aceea nu stai deloc pe gânduri atunci când primești vreo cerere sau când relația ta devine din ce în ce mai serioasă. Îți plac angajamentele de orice fel!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu te vei simți niciodată pe deplin pregătită, însă vei face totuși marele pas după lungi analize.

Vrei ca totul să fie numai ca tine, însă știi de la bun început că acest lucru nu se va întâmpla. Nu ești deschisă compromisului și nu ești dispusă să te schimbi, de aceea riscul de a eșua este unul destul de crescut!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Pentru tine căsătoria nu este ceva prea important, așa că te poți mărita dacă asta simți că trebuie să faci, și la fel de rapid poți și divorța dacă nu îți convine ceva.

Ca să fii ferm convinsă că relația va funcționa, cu siguranță partenerul și viitorul soț ar trebui în permanență să aducă ceva nou!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod