Hot Summer Sale 30% OFF @ DallesGO

Înscrie-te până pe 31 iulie și beneficiezi de o reducere de 30% la cursul tău preferat.
DallesGO, cea mai mare platformă de cursuri after work din România, lansează cea mai așteptată campanie de SALE a sezonului. Te înscrii vara pentru cursurile din septembrie și beneficiezi de 30% reducere.

La DallesGO luăm pulsul societății și îți oferim cursuri cu o programă ancorată la cerințele viitorului. Profesorii DallesGO sunt cei mai buni profesioniști din domeniile industriilor creative. Ovidiu Buta, Lena Criveanu, GetaVoinea, Nick Barna, Marius Tudosiei, Teodora Mețiu sunt doar o parte dintre vedetele ce alcătuiesc catedra DallesGO.

Divizia Business DallesGO îți pune la dispoziție toate uneltele necesare pentru a atinge succesul în afaceri online și offline. De la E-commerce, Marketing online, Antreprenoriat la PR, Public Speaking și Personal Branding, gândim împreună cu profesorii DallesGO cele mai eficiente strategii de business.

Divizia Fashion DallesGO pregătește viitorii profesioniști din domeniile Design Vestimentar, Stilism, Make-up, Hairstyling și Fotografie. Pătrunzi în culisele modei, alături de cei mai buni ambasadori ai acesteia, îți îmbogățești cultura în domeniu și participi la ședințe foto, prezentări de modă și lansări de colecții.

În cadrul Diviziei DallesGO Hobby te așteaptă experiențe de neuitat. Cursurile de Design Interior, Cooking sau Actorie te ajută să îți dezvolți personalitatea și creativitatea într-un mod interactiv și plăcut. La Design Interior înveți să faci și să implementezi proiecte de amenajări interioare. La Cooking faci călătorii gastronomice în toate colțurile lumii alături de MariusTudosiei și la Actorie trăiești emoțiile scenei într-un spectacol cu public, în care joci un rol construit special pentru tine.

Cursurile au loc după șase seara, pe parcursul a 12 săptămâni și pot fi urmate de un modul opţional de alte 6 săptămâni, pentru aprofundarea cunoştinţelor şi abilităţilor proaspăt formate. Noua serie de cursuri este programată să înceapă în această toamnă - înscrierile se fac pe www.dallesgo.ro / info@dallesgo.ro / 0769 041 711.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod