Horoscop 6 decembrie: Gemenii trebuie să-și schimbe comportamentul

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Nu te descurci deloc bine cu banii și dacă nu o să faci ceva în această privință, foarte curând o să ajungi la fundul sacului. Păstrează-ți totuși optimismul pentru că, peste câteva zile, o să primești capital dintr-o sursă neașteptată! Așadar, nu e cazul încă să te lași cuprins/ă de teamă!

Taur


Din punct de vedere emoțional, situația ta este cât se poate de convenabilă. Practic, partenerul tău de viață nu îți iese din cuvânt și, de cele mai multe ori, te susține necondiționat în tot ceea ce întreprinzi. Atunci când va avea nevoie, arată-i și tu același gen de sprijin! Astfel, relația voastră de iubire va evolua în continuare!

Gemeni


Ai așteptări prea mari de la colegii tăi iar atunci când vine vorba de propria persoană, dai dovadă de multă indulgență.
Schimbă-ți rapid comportamentul pentru că persoanele din jurul tău au sesizat rapid această nedreptate! Dacă nu au făcut-o deja, sigur se vor plânge superiorului tău!


Rac


O rudă apropiată se va confrunta cu serioase probleme de sănătate astăzi și, din această cauză, o să te învoiești de la locul de muncă. Fii fără grijă, compania va funcționa la fel de bine și fără tine, important e ca respectiva persoană să se însănătoșească rapid!

Leu


Petreci mult timp la job și, pe deasupra, nu reușești să disociezi problemele de serviciu de viața personală. Astfel, este de înțeles atitudinea rudelor tale care se plâng că te-ai schimbat. Încearcă să te bucuri de puținul timp liber care ți-a mai rămas!

Fecioară


Dacă ești pasionat/ă de sporturile de iarnă, astăzi poți să planifici detaliile unui weekend reușit! Chiar dacă nu vei reuși neapărat să te încadrezi într-un buget anume, important e să te simți bine și să îți încarci bateriile pentru perioada următoare!

Balanță


Prima parte a acestei zile va fi destul de grea pentru tine, mai ales dacă trebuie să faci deplasări în afara orașului.
Concentrează-te  și la acele activități pe care le execuți cumva din inerție pentru că atunci când te grăbești, uiți anumiți pași și, într-un final, te poți accidentă destul de serios!


Scorpion


O persoană din anturajul tău va avea de susținut astăzi un interviu ori un examen important. Chiar dacă nu o poți ajuta foarte mult, măcar îi poți adresa câteva vorbe frumoase încurajatoare! Ține mine cât de important e confortul mental înaintea unor astfel de momente decisive!

Săgetător


Ai impresia că o persoană vrea să te păcălească și să profite de pe urma naivității tale? Ascultă-ți instinctul și ia-ți măsurile de precauție cuvenite! Dacă tu nu îți vei proteja bugetul, cine crezi că o va face pentru tine?

Capricorn


Dacă atmosfera de la locul de muncă este tot mai încordată și șefii tăi vor să îți găsească un înlocuitor, e clar că trebuie să îți ridici randamentul! Doar așa vei dovedi cât de capabil/a ești și că înlocuirea ta în cadrul companiei ar genera serioase sincope!

Vărsător


Nu te băga acolo unde nu îți fierbe oala! Trebuie să fii mult mai rezervat/ă mai ales atunci când e vorba de chestiuni sensibile! Dacă nimeni nu ți-a reproșat nimic, nu înseamnă că nu există voci critice! Învață să gândești în avans!

Pești


Ești foarte amabil/ă cu superiorii tăi și lucrul acesta se confundă deseori cu servilismul.

Dacă o parte din colegii tăi îți vor cere să îți schimbi atitudinea, trebuie să recunoști că au dreptate. Rămâi conectat/ă la tot ce se întâmplă în jur!

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod