Horoscop 7 decembrie: Dacă nu e atent, Vărsătorul ar putea rata întâlnirea vieții lui

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Ziua aceasta se anunță a fi destul de dificilă pentru tine, mai ales dacă ai lăsat multe treburi nerezolvate la locul de muncă. Din cauza slabei tale organizări,colegii încep să te bârfească și să te arate cu degetul. Nu trebuie să începi un război, mai bine îți recunoști pasivitatea și încerci să te schimbi!

Taur


Încearcă să fii mai puțin implicat/ă în problemele altora! Atât timp cât nimeni nu îți cere ajutorul, nu trebuie să te bagi acolo unde nu îți fierbe oala! Altfel, lumea va începe să te evite treptat-treptat, până când vei rămâne complet singur/ă!

Gemeni


O duci din ce în ce mai bine din punct de vedere financiar. După o perioadă mai dificilă, poți în sfârșit să îți achiziționezi mai multe produse pe care anterior le considerai un lux.
În plus, nu trebuie să mai folosești cardul de credit pe care în trecut îl aveai mereu cu tine!


Rac


Vei începe această zi cu un tonus excelent și vei simți că poți, în sfârșit, să muți munții din loc. Totuși, nu trebuie să te entuziasmezi prea tare pentru că, odată cu trecerea timpului, o să îți mai pierzi din energie. Important e să rezolvi cât mai multe lucruri în prima jumătate a zilei!

Leu


Dacă ești pasionat/ă de gătit, astăzi vei avea suficient timp liber pentru a da frâu liber imaginației. Totuși, nu căuta să impresionezi pe cineva anume pentru că vei fi copleșit/ă de emoții. Cel mai bine e să reinterpretezi preparate cu care ai reușit și în trecut!

Fecioară


Concentrează-te exclusiv pe job, și lasă deoparte orice factor perturbator atunci când ai de făcut ceva important! Altfel, nu o să mai duci la bun sfârșit nici măcar un proiect! Dacă o anumită persoană te deranjează cu apelurile insistente, pur și simplu, ignor-o! Cu cât o bagi mai mult în seamă, cu atât va insista!

Balanță


Ești extrem de emoționat/ă atunci când trebuie să iei anumite decizii referitoare la relația ta.
În tot cazul, nu te baza exclusiv pe intuiție ori pe instinct. De cele mai multe ori, trebuie să te lași ghidat/ă de rațiune și să nu încerci lucruri absolut noi!


Scorpion


Această zi va fi extrem de ușoară pentru tine, mai ales dacă nu insiști să rezolvi singur/a toate problemele de la job. Atunci când te simți copleșit/ă, e esențial să ceri și să primești ajutor! Altfel, ai mult mai multe șanse să greșești!

Săgetător


Încearcă să te bucuri de micile plăceri ale vieții, fără să permiți grijilor să te împovăreze. O simplă plimbare în parc, ori timp de calitate petrecut alături de prieteni pot să te ajute să îți găsești echilibrul emoțional. Pe seară, e posibil că o altă persoană să te scoată din zona de confort, dar din fericire te vei descurca excelent.

Capricorn


Chiar dacă starea ta de sănătate nu îți permite să faci anumite lucruri, măcar nu te poți plânge.
Gândește-te că ar fi putut să fie mai greu! De asemenea, nu te implica în activități care presupun o cheltuială exagerată! Trebuie să păstrezi o rezervă și pentru situații neprevăzute care pot apărea în cadrul familiei!


Vărsător


Dacă ești mereu conectat/ă la rețelele sociale ori la tot ce apare nou pe internet, riști să pierzi ocazii importante de dezvoltare personală. Mai direct spus, s-ar putea să ratezi întâlnirea cu jumătatea ta tocmai pentru că stai mereu cu ochii în telefon!

Pești


Încearcă să îți îndrepți toată energia pentru a obține rezultate mai bune la locul de muncă! Nu poți atinge performanța dacă atunci când ești la job, te gândești acasă și vice-versa! Încearcă să separi cele două planuri ale vieții tale!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod