Horoscop 5 decembrie: Fecioara trebuie să treacă la acțiune

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Această zi va fi foarte obositoare pentru tine, mai ales dacă nu știi să refuzi! Chiar nu e nevoie să te implici în toate proiectele ori să vrei mereu să ieși pe primul loc! Uneori e mai bine să te mulțumești cu ce ai și să acorzi o atenție mai mare odihnei!

Taur


În cursul acestei dimineți vei primi o propunere foarte avantajoasă din partea șefilor. Dacă e vorba de avansarea ta sau de mutarea pe un post cheie, cu siguranță vei primi un bonus la salariu. Totuși, nu trebuie să urmărești doar acest lucru, timpul pe care îl petreci la locul de muncă e la fel de important și nu ar trebui să se mărească!

Gemeni


Dacă te vei simți și astăzi slăbit/ă și lipsit/ă de vlagă, ar trebui să mergi la spital! S-ar putea ca aceste simptome mici să indice existența unei boli mai serioase! Chiar dacă trecutul tău medical nu este îngrijorător, niciodată nu poți să știi ce poate să apară!

Rac


Trebuie să îi tratezi cu mai mult respect pe colegii de la locul de muncă! Dacă le vei refuza mereu invitațiile și îi vei trata cu seriozitate permanent, în curând te vor respinge.
Dacă nu știai asta, să le arăți respect înseamnă în primul rând să fii din rândul lor, și să nu urmărești cu orice preț să te diferențiezi!


Leu


Nu crezi că petreci prea mult timp în fața calculatorului sau a telefonului mobil? Dacă nu ai deja probleme cu vederea, cu siguranță o să faci o vizită la oftalmolog! Încearcă să îți schimbi stilul de viață și să adopți obiceiuri mai sănătoase!

Fecioară


Un prieten apropiat trece printr-un moment mai dificil și ție îți este la îndemână să îl ajuți. Chiar dacă nu îți cere în mod explicit ajutorul, e evident că are nevoie de tine. Așa că nu mai stă pe gânduri și acționează!

Balanță


Situația ta financiară este tot mai tristă, iar asta se datorează în primul rând modului excesiv în care ai cheltuit.
Discută cu partenerul de viață și roagă-l să fie frâna ta atunci când te cuprinde frenezia cumpărăturilor! Va fi încântat să joace acest rol, mai ales că și el a sesizat că te confrunți cu acest gen de probleme!


Scorpion


Fii foarte atent/ă la vorbele pe care le rostești astăzi pentru că sunt mulți cei care de-abia așteaptă să faci o eroare! Gândește-te de două ori înainte de a cataloga în mod gratuit o altă persoană pentru că poți să rănești enorm! Trebuie să fii puțin mai rezervat/ă!

Săgetător


Ziua aceasta va fi foarte bună pentru tine, mai ales din punct de vedere personal. Chiar dacă mai ai multe de pus la punct la locul de muncă, măcar o duci foarte bine în viața amoroasă.
Ține-o tot așa și continuă să îți tratezi prietenul cu doză de respect care i se cuvine!


Capricorn


Vrei să încerci ceva nou și te simți extrem de creativ/ă? Pune-ți șorțul de bucătărie și dă frâu liber imaginației! Dacă te vei lasă ghidat/ă de un bucătar celebru care postează rețete pe internet, sigur rezultatul tău va fi reușit!

Vărsător


Nu te extenua muncind peste program! Chiar dacă șefii te laudă în fața colectivului pentru efortul pe care îl depui, atunci când vine vorba de acordarea unor recompense, pare că uită deodată de tine. Dacă nu vei avea mari așteptări, nu vei suferi dezamăgiri!

Pești


Ziua aceasta va începe destul de greu pentru tine și îți va fi greu să îți atingi obiectivele.
Pare că ești în reluare ori că funcționezi cu frâna de mână trasă. Concentrează-te doar pe lucrurile cu adevărat importante, lăsând deoparte orice factor perturbator!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod