Horoscop 5 aprilie. Vărsătorul va avea parte de o surpriză...

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Astazi o sa ai parte de o intalnire interesanta de pe urma careia poti dobandi o multime de abilitati, atat timp cat esti interesat/a de acest aspect. In schimb, daca esti preocupat/a doar de micile activitati si provocari cotidiene, vei trata si aceasta zi ca pe una oarecare.

Taur


Esti cu nervii intinsi la maximum din cauza dificultatilor cu care te confrunti. De aceea,  e de preferat ca cel putin astazi, sa eviti pe cat posibil interactiunile! Mai bine petreci timpul singur decat sa existe riscul sa iti versi naduful pe cei din jurul tau!

Gemeni


In prima jumatate a acestei zile o sa te concentrezi exclusiv pe sarcinile de la locul de munca. Din fericire, dupa masa de pranz o sa te simti cumva eliberat/a si iti poti indrepta atentia spre ceea ce conteaza cu adevarat, adica spre familie! Te asteapta momente grozave alaturi de cei dragi.

Rac


Partenerul tau de afaceri pare ca urmeaza o curba ascendenta, mai ales din punct de vedere financiar.
Iar daca si comportamentul sau s-a schimbat in ultima perioada, e firesc sa ti se ridice cateva semne de intrebare. Ia-ti mai multe masuri de precautie in privinta acestei persoane!

Leu


Dupa o perioada destul de linistita, iata ca tu si partenerul traversati din nou momente mai dificile. E esential sa va pastrati calmul si sa nu incepeti sirul nesfarsit al reprosurilor! Chiar daca esti cumva provocat/a, nu trebuie sa raspunzi cu aceeasi moneda, ci din contra, sa demonstrezi ca esti mai matur/a!

Fecioară


Timpul nu va fi deloc de partea ta astazi, mai ales daca nu ti-ai indeplinit sarcinile de serviciu. Pe viitor, incearca sa separi cele doua aspecte ale vietii tale si de ce nu, sa prioritizezi! Chiar e imposibil sa faci tot ce iti propui de aceea, uneori e mai bine sa ai asteptari mai mici, dar realiste!

Balanță


O sa participi astazi la o competitie extrem de interesanta, de pe urma careia vei ramane cu o multime de amintiri frumoase, chiar daca nu vei ocupa o pozitie pe podium.
Uneori, e suficient sa participi, chiar nu trebuie mereu sa vanezi locul 1!

Scorpion


Trebuie sa ai mai multa grija la alimentatie, pentru ca in ultima perioada te-ai cam ingrasat! Renunta la zahar, bauturi acidulate si paine, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara!

Săgetător


Simti ca esti cumva prins/a in mijlocul unui conflict care nu ar trebui sa te priveasca direct? Cel mai probabil ca tu esti responsabil/a de situatia creata, mai ales ca esti extrem de intruziv/a! Pe viitor, propune-ti sa intervii in viata privata a altora doar atunci cand esti solicitat/a!

Capricorn


Unul dintre cei mai buni prieteni ai tai, va traversa astazi un moment mai dificil. Daca e vorba de o deceptie in dragoste, trebuie sa ii fi alaturi fizic si sa incerci sa ii ridici moralul! Daca ai fi fost in locul lui, sigur ti-ar fi placut sa ai pe cineva alaturi!

Vărsător


Cineva drag va primi astazi o recompensa financiara importanta sau o recunoastere oficiala a meritelor pentru efortul depus.
Ca de obicei, o sa fii si tu in preajma si o sa imortalizezi momentul! Si bine faci, astfel de clipe sunt destul de rare si trebuie apreciate la adevarata lor valoare. In plus de asta, vei avea marea surpriza de a primi si tu ceva banuti!

Pești


Ca sa faci cu adevarat economie, de astazi te hotarasti sa iti schimbi stilul de viata si sa fii mai atenta la consumul de carburant, de energie electrica, gaze etc. Din fericire, si rudele tale inteleg ca trebuie sa iti urmeze exemplul si nu ai parte de reticenta din partea lor!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
4 Aprilie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod