Horoscop 4 decembrie: Zi grea pentru Lei pe plan amoros

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Vei începe această săptămână în forță și, datorită acestui lucru, șefii te vor arăta drept exemplu pozitiv în cadrul unei ședințe cu tot colectivul. Totuși, nu trebuie să te umfli prea mult în pene deoarece în momentul în care nu vei mai fi în grațiile acestora, o să înceapă să te critice într-un mod susținut. Dă dovadă de modestie!

Taur


Te vei trezi astăzi cu o durere serioasă de cap ori cu o tulburare digestivă. Cum astfel de simptome pot indica existența unei boli mai serioase, nu trebuie să te tratezi după ureche ci să apelezi la medici specialiști!

Gemeni


Unul dintre colegii tăi își dorește să fiți mult mai apropiați. Dacă te simți cumva jenat/ă de apropurile acestuia, spune-i deschis acest lucru! E mai bine să știe acest lucru ca să știe cum să se comporte pe viitor! Altfel, va interpreta tăcerea ta drept o acceptare implicită.

Rac


Dacă ești pasionat/ă de gătit, ziua aceasta poți experimenta ceva nou în bucătărie.
Cu siguranță că rudele tale vor fi încântate și se vor întrece în aprecieri! Astfel, te vei simți motivat/ă să repeți experiența și în altă zi așa că cine știe, poate ți-ai descoperit o nouă pasiune.


Leu


Din punct de vedere amoros, lucrurile nu sunt deloc roz pentru tine. După o relație de lungă durată, acum simți ce înseamnă să fii singur/ă și, din această cauză, ești mai deprimat/ă decât de obicei. Totuși, ca să ieși din această situație nu trebuie să te apropii de prima persoană care îți iese în cale! Există riscul să îți îngreunezi și mai mult situația dacă nu dai dovadă de maturitate!

Fecioară


Pentru tine, această zi va fi extrem de bună mai ales la locul de muncă. Chiar dacă nu respecți cu strictețe programul de lucru, ai de cele mai multe ori idei geniale care, odată puse în aplicare, asigură ușurarea modului de lucru pentru colegii tăi.
Să nu te surprindă când aceștia te vor ridica în slăvi!


Balanță


Ești în așteptarea unui rezultat sau răspuns din partea unei agenții a statului sau din partea unei instanțe de judecată. Indiferent despre ce e vorba, trebuie să îți păstrezi calmul și să nu iei decizii pripite. Pe seară, lucrurile se vor așeza corespunzător și te vei bucura de liniște, în special datorită vizitei unor prieteni.

Scorpion


De dimineață, o să primești o sarcină dificilă la locul de muncă și îți va fi destul de greu să te acomodezi cu noua postură. Dacă e vorba de o deplasare în afara orașului, roagă un coleg să te conducă cu mașina, astfel încât tu să te poți concentra exclusiv pe ceea ce ai de făcut!

Săgetător


Ești preocupat/ă de o problema a unei rude apropiate.
Fă tot ce poți ca să sprijini respectiva persoană, dar nicidecum nu te apucă tu să soluționezi direct respectiva situație! Dacă vei face asta, vei naște un precedent și vei ucide din fașă spiritul creativ al rudei tale!


Capricorn


Te confrunți cu o serioasă problemă financiară și, oricât de mult ți-ai dori să o depășești, nu o vei putea face fără ajutor. Stai liniștit/ă, nu e o tragedie să îți recunoști limitele ori momentele tale mai dificile! Din contra, asta arată că te-ai maturizat și că nu te mai gândești atât de mult la chestiunile neimportante!

Vărsător


În prima parte a acestei zile o să ajungi la un medic sau la o unitate spitalicească din cauza unei probleme mai vechi. Dacă nu vei urma cu strictețe tratamentul prescris, problema cu care te confrunți nu își va găsi rezolvare nici acum, ci cel mult va fi vorba de o soluție temporară.

Pești


Ca să îți atingi obiectivele propuse și să reușești să menții un randament ridicat la locul de muncă, trebuie să te odihnești corespunzător! În plus, n-ar strică să acorzi o atenție mărită și alimentației ori echilibrului mental.
Chiar dacă de cele mai multe ori aceste aspecte pică pe locul secund, în realitate și ele sunt la fel de importante.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod