Horoscopul de weekend: Balanța trebuie să aibă grijă pentru că urmează o săptămână de foc

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


Acest weekend va fi destul de aglomerat pentru tine și familia ta. Dacă intenționați să vizitați un târg de Crăciun, trebuie să vă organizați foarte bine, mai ales dacă aveți cu voi și un copil mic. Pentru acesta, tentațiile vor fi mari și s-ar putea că la finalul zilei să ajungeți la țipete ori răfuieli în toată regula. Or, spiritul Crăciunului nu trebuie să fie deloc așa!

Taur


Traversezi o perioadă foarte bună din punct de vedere financiar și amoros. Cu toate acestea, nu trebuie să te culci pe o ureche în privința partenerului de viață pentru că acesta poate greși ușor! Din acest punct de vedere, e bine să rămâi vigilent/ă!

Gemeni


Petreci prea mult timp gândindu-te la job și de cele mai multe ori, uiți să te bucuri de lucrurile frumoase care se întâmplă chiar sub nasul tău.
De ce nu îți inviți prietenii în oraș? Sigur toată lumea se va simți excelent lângă un pahar de vin fiert și, în plus, o să vă puneți la curent cu noutățile din viața fiecăruia!


Rac


În prima zi a acestui sfârșit de săptămână nu o să fii deloc în apele tale. Dacă starea de rău va persista, e musai să ceri sfatul unui medic ori să mergi la spital. Dacă vei depune puțin efort, sunt mari șanse ca duminică să îți revii la capacitate maximă!

Leu


Trebuie să fii puțin mai atent/ă la vorbele pe care le spui ori la gesturile pe care le ai! Dacă ai o problemă în a te face înțeles/înțeleasă, trebuie să știi că acest lucru este destul de grav! De cele mai multe ori, bunele tale intenții sunt răstălmăcite!

Fecioară


O rudă mai în vârstă va găsi de cuviință să se bage în treburile tale și să îți ofere sfaturi fără ca tu să îi fi cerut asta.
În mod evident, lucrul acesta te va enerva teribil și de aici vor sări scântei. Încearcă să fii puțin mai calm/ă pentru că deși ai dreptate, violența nu a adus niciodată ceva bun!


Balanță


Nu ai deloc grijă de propria persoană și, din această cauză, începi să îți pierzi încrederea în tine. Poți profita de aceste două zile că să te echilibrezi din punct de vedere emoțional, mai ales dacă știi că te așteaptă o săptămână de foc!

Scorpion


Weekendul acesta nu îți va aduce nicio surpriză iar asta nu poate decât să te bucure, mai ales dacă ești o persoană meticuloasă care a planificat totul la milimetru. Indiferent cine îți va cere să te schimbi, rămâi așa cum ești tu! Nu trebuie să faci compromisuri ori schimbări majore atunci când nu îți dorești asta! Duminică seara e posibil ca doi-trei prieteni apropiați să te viziteze!

Săgetător


După o perioadă mai dificilă în care ai fost tot mai des bolnav/ă, iată că acum ai revenit la forma ta obișnuită.
Deși simți că poți muta munții din loc, de fapt lucrurile nu stau chiar atât de bine și te îmbeți singur/ă cu apă rece. Ideal e să nu îți forțezi organismul pentru că orice mică întindere sau contractură musculară te va trimite din nou pe tușă!


Capricorn


Banii nu trebuie să devină unicul tău scop! Sigur, e de preferat să ai o bunăstare materială, dar dacă urmărind acest unic scop te îndepărtezi de familie, cât de curând o să îți pierzi busola. Discută cu partenerul de viață înainte de a lua o decizie care vă afectează pe amândoi!

Vărsător


Poți să profiți de timpul liber din aceste două zile ca să mergi la shopping, la salon etc. Nicidecum nu trebuie să te gândești la curățenia din casă! Ai timp suficient pentru această activitate! Dacă situația financiară îți permite, apelează la firme specializate, sigur vor face o treabă excelentă!

Pești


Trebuie să fii foarte atent/ă la detalii în acest sfârșit de săptămână! Te poți accidenta cu ușurință din cauza neatenției și dacă acest lucru se va întâmpla, vei rata câteva oportunități importante de dezvoltare personală și profesională.
Din fericire, sunt mulți cei dornici să te ajute, tu trebuie doar să fii extrem de receptiv/ă!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod